Løsninger

Vi udvikler IT til jeres behov


Skal din organisation have en moderne løsning, som gør jeres arbejdsproces lettere i hverdagen? Hos twoday RelateIT skaber vi IT-løsninger, der supporterer hele din virksomhed fra A-Z, samtidig med, at funktionaliteten for slutbrugeren er i fokus. Vores erfaring indenfor området betyder, at I med os som sparringspartnere, kan forvente et produkt, som tilvejebringer jeres fremtidsvisioner. Se hele vores produktkatalog nedenfor.

Business Central

Image

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Dynamics 365 Business Central hjælper dig med at strømline og effektivisere dine processer inden for blandt andet økonomi, indkøb, lager og produktion. Business Central snakker sammen med andre Microsoft cloud services, såsom Office 365, og kan tilpasses lige netop din virksomheds behov. Vores vigtigste opgave er at rådgive dig til den bedste løsning for din virksomhed.

Image

Microsoft Dynamics NAV


Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV-partnere, er vi klar til at hjælpe dig med en ambitiøs ERP-løsning, der matcher dit behov.


Image

Continia


Finans involverer en række manuelle processer, såsom godkendelse, arkivering og indtastning. Continias løsninger letter denne proces.Dynaway EAM


Med Dynaways Enterprise Asset Management får du mulighed for at kontrollere og vedligeholde maskiner og udstyr i din produktion gennem din ERP-løsning.


Image

Tasklet Factory


Tasklet Factorys Mobile WMS løsning integreres til Microsoft Business Central og er en samlet løsning for håndtering af lagerprocesser.


Image

Atradius Flow


twoday RelateIT har i samarbejde med Atradius, udviklet en løsning, der gør det lettere for din virksomhed at håndtere hele processen omkring kreditforsikring.


Image

Shipmondo integration


twoday RelateIT har udviklet en extension til Shipmondo, der integrerer din Dynamics 365 Business Central med Shipmondos fragtportal.


Business INTELLIGENCE

Image

Business Intelligence


Med Business Intelligence skaber vi et visuelt overblik over dine data, så du kan træffe bedre og hurtigere beslutninger. 


Image

Microsoft Power BI


Med Power BI kommer vi dine manuelle rapporter til livs og skaber et visuelt overblik over dine data, så du kan fokusere på din forretning.


Image

Jet Reports


Jet Reports gør det nemt og enkelt at lave dataudtræk og budgettering for Dynamics NAV/365 Business Central.


MICROSOFT POWER PLATFORM

Image

Microsoft Power Apps


Med Microsoft Power Apps skaber vi et værktøj, som kan automatisere processer og forbinde til dine data og systemer i en interaktiv brugerflade.


Image

Microsoft Power Platform


Med Microsoft PowerPlatform giver vi muligheden for at automatisere dine manuelle processer og skaber plads til at være mere effektiv. 


Image

Microsoft Power BI


Med Power BI kommer vi dine manuelle rapporter til livs og skaber et visuelt overblik over dine data, så du kan fokusere på din forretning.


IT-SIKKERHED


Office 365 Backup


Vil du sikre dig, at al din data i Office 365 bliver opbevaret trygt og godt i skyen, så du altid kan gendanne filer? Vi har løsningen, der giver dig ro i maven.


Image

Endpoint Management


Endpoint Management orkestrerer udrulninger af opdateringer, apps og indstillinger på tværs af enheder, så vigtige data ikke går tabt.


IT-INFRASTRUKTUR

Image

IT-infrastruktur


twoday RelateIT er specialister i at optimere virksomheders IT-infrastruktur med Business Central som omdrejningspunkt og vi hjælper også gerne dig.


Image

IT Service Management


IT-infrastruktur og drift kræver bevågenhed og vedligeholdelse. Vi hjælper dig med at drifte hele din løsning, lige fra netværk til server og cloud.


Image

Microsoft Teams


Microsoft Teams samler alting ét sted - møder, opkald, chat, office 365 dokumenter og mere i realtid. Teams er et effektivit samarbejdsværktøj.


Image

Microsoft Office 365


Microsofts Office 365 pakke giver dig Office-programmerne Word, Excel, Powerpoint og Outlook og cloudlagring med Onedrive - alt sammen i ét abonnement.


Image

Microsoft Azure


Når IaaS, Cloud Computing og anden Microsoft marketing skaber forvirring, hjælper vi dig med den rette opsætning og rådgivning.


RETAIL LØSNINGER

LS Retail

LS Retail


Et handelssystem, der i butikken fremmer salget og lader hovedkontoret udføre finans-, indkøbs-, lager- og distributionsopgaver. Alt integreret i én løsning.


Image

Ka-ching POS


Med Ka-ching POS understøttes din virksomheds omnichannel-strategier. Du får adgang til et hav af muligheder, der tilsammen skaber den ultimative købsoplevelse


Image

FaVa


Best-of-breed-løsning til Fashionbranchen. En integreret løsning, der forbinder alle faser fra design til salg med udgangspunkt i Microsoft Business Central.


Image

Colect


Colect er en førende udbyder indenfor digitale showrooms, mobile salgsløsninger og webshops til wholesales og fashionbranchen. Shopify


En alt-i-en-handelsplatform, som er ekstremt brugervenlig. Du kan nemt og hurtigt komme i gang med din nye webshop.DynamicWeb


DynamicWeb er førende leverandør af CMS, e-handel, PIM og marketing i én samlet, cloudbaseret suite med standardintegrationer til Microsoft Business Central.


DIGITALE LØSNINGER

Image

Skræddersyede digitale løsninger


Digitale løsninger er bindeleddet mellem forskellige platforme som f.eks. traditionel On-Premise, moderne Cloud infrastruktur, IoT og kunstig intelligens (AI).