Løsninger

Vi udvikler IT til jeres behov


Skal din organisation have en moderne løsning, som gør jeres arbejdsproces lettere i hverdagen? Hos RelateIT skaber vi IT-løsninger, der supporterer hele din virksomhed fra A-Z, samtidig med, at funktionaliteten for slutbrugeren er i fokus. Vores erfaring indenfor området betyder, at I med os som sparringspartnere, kan forvente et produkt, som tilvejebringer jeres fremtidsvisioner. Se hele vores produktkatalog nedenfor.

Image

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Dynamics 365 Business Central hjælper dig med at strømline og effektivisere dine processer inden for blandt andet økonomi, indkøb, lager og produktion. Business Central snakker sammen med andre Microsoft cloud services, såsom Office 365, og kan tilpasses lige netop din virksomheds behov. Vores vigtigste opgave er at rådgive dig til den bedste løsning for din virksomhed.

Image

Microsoft Dynamics NAV


Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV-partnere, er vi klar til at hjælpe dig med en ambitiøs ERP-løsning, der matcher dit behov.Image
Microsoft Power Apps

Med Microsoft Power Apps skaber vi et værktøj, som kan automatisere processer og forbinde til dine data og systemer i en interaktiv brugerflade.


Image

Microsoft Power BI


Med Power BI kommer vi dine manuelle rapporter til livs og skaber et visuelt overblik over dine data, så du kan fokusere på din forretning.


Image

IT Infrastruktur


For os betyder IT infrastruktur ganske enkelt al den teknologi, der holder gang i virksomhedens systemer og sørger for din optimale IT-sikkerhed.


Image

LS Retail


Et handelssystem, der i butikken fremmer salget og lader hovedkontoret udføre finans-, indkøbs-, lager- og distributionsopgaver. Alt integreret i én løsning.


Image

Microsoft Power Platform


På Microsoft Power Platformen skaber vi indsigt, integration og automatisering i en interaktiv brugerflade for din virksomhed.

Image

Web


Web er, for os, bindeleddet mellem forskellige platforme, som traditionel On-Premise, moderne Cloud infrastruktur, IoT og kunstig intelligens (AI).


Image

RelateIT ShopCircuit


En webshop, der indeholder alt det, du skal bruge for at give din e-handel luft under vingerne – og så er det nemt at komme i gang med. Office 365 Backup


Vil du sikre dig, at al din data i Office 365 bliver opbevaret trygt og godt i skyen, så du altid kan gendanne filer? Vi har løsningen, der giver dig ro i maven.Image

Jet Global


Jet Global gør det nemt og enkelt at lave dataudtræk og budgettering for Dynamics NAV/365 Business Central.Image

Continia


Finans involverer en række manuelle processer, såsom godkendelse, arkivering og indtastning. Continias løsninger letter denne proces.


Image
Microsoft Teams

Microsoft Teams samler alting ét sted - møder, opkald, chat, office 365 dokumenter og mere i realtid. Teams er et effektivit samarbejdsværktøj.Image

Endpoint Management

Endpoint Management orkestrerer udrulninger af opdateringer, apps og indstillinger på tværs af enheder, så vigtige data ikke går tabt.Image

IT Service Management


IT-infrastruktur og drift kræver bevågenhed og vedligeholdelse. Vi hjælper dig med at drifte hele din løsning, lige fra netværk til server og cloud.


Image

Colect

Colect er en førende udbyder indenfor digitale showrooms, mobile salgsløsninger og webshops til wholesales og fashionbranchen. Image

Shipmondo integrationRelateIT har udviklet en extension til Shipmondo, der integrerer din Dynamics 365 Business Central med Shipmondos fragtportal.Image

Atradius Flow


RelateIT har i samarbejde med Atradius, udviklet en løsning, der gør det lettere for din virksomhed at håndtere hele processen omkring kreditforsikring.
Image


Tasklet Factory


Tasklet Factorys Mobile WMS løsning integreres til Microsoft Business Central og er en samlet løsning for håndtering af lagerprocesser. 
Image

Microsoft Azure


Når IaaS, Cloud Computing og anden Microsoft marketing skaber forvirring, hjælper vi dig med den rette opsætning og rådgivning.
Image

Ka-ching POS


Med Ka-ching POS understøttes din virksomheds omnichannel-strategier. Du får adgang til et hav af muligheder, der tilsammen skaber den ultimative købsoplevelse

Image

FaVa 


Best-of-breed-løsning til Fashionbranchen. En integreret løsning, der forbinder alle faser fra design til salg med udgangspunkt i Microsoft Business Central.
Læs mere om FaVA 
Vil du vide mere?


Vil du vide mere?