Microsoft Dynamics NAV


Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central partnere er vi klar til at rådgive dig om din ambitiøse ERP-løsning. Vi tilbyder vores ekspertise og erfaring inden for Microsoft Dynamics NAV (nu kendt som Business Central). Hvis du har brug for hjælp til at drive din NAV-løsning, kan vi hjælpe dig på alle niveauer – og vi kan også hjælpe dig med at skifte til Business Central. 

SPECIALISTER I MICROSOFT DYNAMICS NAV 

Som specialister i at drifte og udvikle NAV-løsninger kan vi sikre, at din virksomhed kører problemfrit og effektivt. Vores team af erfarne specialister har mange års erfaring inden for NAV og er dedikeret til at sikre, at dit system fungerer optimalt til enhver tid. Vi tilbyder omfattende support og overvågning af din NAV-løsning, så du kan fokusere på at drive din virksomhed uden bekymringer. 


Image

VI HJÆLPER MED AT OPGRADERE DIN NAV-LØSNING 

Den første version af Microsoft Dynamics NAV kom på markedet i 1985. Gennem de seneste tre årtier har produktet optrådt i en række forskellige versioner og med mange forskellige navne. Nogle kender derfor stadigvæk produktet som Navision eller måske endda som Financials. I november 2018 skiftede produktet navn til Dynamics 365 Business Central. 

Hvis du skal have en holdbar løsning, der løbende opdateres og er sikker, så hjælper vi dig gerne med at skifte din løsning til Dynamics 365 Business Central.

Vi er eksperter i overgangen fra NAV til Business Central og guider dig gennem hele processen. Vores erfarne konsulenter analyserer dine behov, tilpasser løsningen til dine specifikke krav og sikrer en problemfri overgang. Vi er dedikerede til at sikre, at din virksomhed får alle fordelene ved at opgradere til Business Central. 


læs mere om business Central

Vi hjælper dig med at drifte din NAV-løsning

Vi hjælper virksomheder med at drifte deres NAV-løsninger og udfører vellykkede overgange til Business Central. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at drifte din NAV-løsning eller bistå dig med en smertefri overgang til Business Central. Det allervigtigste er, at din virksomhed har den rette IT løsning for jer. 


Du kan læse mere her

OFte stillede spørgsmål

Hvad er Microsoft Dynamics NAV? 

Microsoft Dynamics NAV er et økonomisystem og en forretningsstyringsplatform, der omfavner hele din forretning. Systemet hjælper dig med at forbinde dine data og processer mellem regnskab, produktion, indkøb, salg og lageradministration. Microsoft Dynamics NAV hjælper dig med andre ord til at holde styr på din bogføring, kobler dine salgsaktiviteter med din lagerbeholdning og hjælper dig med at holde styr på projekter og administrere kapaciteten i din virksomhed. 

Kan man stadig bruge Microsoft Dynamics NAV?

Du kan stadig bruge din NAV-løsning, men du kan ikke købe en ny NAV-løsning. Vi hjælper dig gerne med at drifte din NAV eller opgradere til Business Central. Microsoft supporterer ikke længere NAV eller yder teknisk support, men fokuserer på udviklingen og fremtiden for Business Central som deres primære cloud-baserede ERP-løsning. Derfor bliver nye funktioner og features kun lanceret i Business Central.

Hvad er fordelene ved at skifte fra Microsoft Dynamics NAV til Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Der er et utal af gode grunde til at skifte fra NAV til Business Central. Du kan få en Cloud-baseret løsning med adgang til løbende opdateringer. Du får udvidet integrationsmuligheder og det er nemt at skalere din løsning. Læs mere om Business Central her og dyk også ned i 5 gode grunde til at vælge det. Hvis du ikke er helt klar til Cloud så kan Business Central også stadig installeres lokalt på en server, hvis det ønskes.

Let's suceed together


Hos twoday RelateIT er vi specialister inden for Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central., og vi hjælper dig gerne med at drifte eller opgradere din NAV-løsning. Tag også et kig på vores referencer og se eksempler på forskellige løsninger, som vi har lavet i samarbejde med vores kunder. 

Kontakt os

kontakt os

Vil du vide mere?