Microsoft Dynamics NAV

Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central partnere, er vi klar til at rådgive dig om en ambitiøs ERP-løsning. I den proces er det altafgørende for os, at vi sammen udvælger den bedste løsning. For lige netop dig og din virksomheds behov.

Systemet tilpasses din branche

Helt grundliggende er Microsoft Dynamics NAV er et økonomisystem og en forretningsstyringsplatform, der omfavner hele din forretning. Systemet hjælper dig med at forbinde dine data og processer mellem regnskab, produktion, indkøb, salg og lageradministration. Microsoft Dynamics NAV hjælper dig med andre ord med at holde styr på din bogføring, kobler dine salgsaktiviteter med din lagerbeholdning og hjælper dig med at holde styr på projekter og administrere kapaciteten i din virksomhed.

Den første version af Microsoft Dynamics NAV kom på markedet i 1985. Gennem de seneste tre årtier har produktet optrådt i en række forskellige versioner og med mange forskellige navne. Nogle kender derfor stadigvæk produktet som Navision eller måske endda som Financials. I november 2018 skiftede produktet navn til Dynamics 365 Business Central. Det er dog ikke kun navnet, der er ændret. Læs mere om Dynamics 365 Business Central her.

NAV hjælper dig med at strømline og effektivisere dine processer på tværs af din organisation. Resultatet heraf er, at du kan fokusere på din virksomheds drift og træffe velovervejede forretningsbeslutninger.

Microsoft Dynamics NAV omfavner hele din forretning

Det bedste ved Microsoft Dynamics NAV, er den fleksibilitet systemet har. Uanset hvilken branche du befinder dig i, så kan systemet tilpasses lige netop dit behov. NAV er derfor det foretrukne valg for mange små og mellemstore virksomheder i dag. Systemet er tilmed kendt for at være nemt at vedligeholde og udvikle løbende. Dynamics NAV opfylder med andre ord både dine ”nu-og-her” behov og dine ”hvad-sker-der-i-fremtiden” behov. Står din virksomhed og skal have en partner, som kan løse driftsopgaver eller opgraderinger, har vi ambitiøse konsulenter, der leverer brugervenlige løsninger. Vores kompetencer dækker alle områder indenfor systemet. Det betyder, at vi indtænker integration med din virksomheds andre produkter, som f.eks. webshop, Power BI eller mobile apps. Vi gør det simpelt og ukompliceret, når vi håndterer driften af din virksomheds ERP-system. Som en af landets største Microsoft Dynamics NAV partnere, er vi klar til at rådgive dig om en ambitiøs ERP-løsning. I den proces er det altafgørende for os, at vi sammen udvælger den bedste løsning. For lige netop dig og din virksomheds behov.

Opgradering eller helt ny løsning?

Skal du have en helt ny ERP-løsning? Så hjælper vi dig gerne med en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Har du derimod en Microsoft Dynamics NAV-løsning i forvejen, så rådgiver vi dig gerne om opgradering af dit system til enten en Business Central eller i nogle tilfælde den seneste version af Dynamics NAV. Dette afhænger af din virksomheds individuelle behov og det tager vi gerne en snak med dig om.

Dynamics 365 Business Central er en evolution af Dynamics NAV. Funktionalitet, effektivitet og fleksibilitet i løsningen er bibeholdt og gjort tilgængeligt i en moderne platform og brugerflade. Derudover er Business Central tilgængelig som en abonnementsbaseret Cloud-løsning.

Både Business Central og Dynamics NAV kan tages med på farten, da de kan bruges på både tablet og mobil. Det betyder, at dine medarbejdere kan tilgå systemet direkte, når de f.eks. sidder hos en kunde og er dermed i stand til at give kunden klar besked om lager, priser, leverancer, projektstadie mv. – uden at du skal tilbage på kontoret først.

Hvis din virksomhed også anvender Microsofts Business Intelligence løsning, Microsoft Power BI, kan du samtidig holde øje med nøgletal i reel tid. Nøgletallene omdannes til visuelle overblik på baggrund af dine valgte kriterier. Dermed sikrer  du dig, at din virksomhed har fokus på de rette parametre af din virksomhedsdrift.

Kort sagt, så er dette et solidt produkt, der supporterer alle dele af din forretning, på tværs af dine virksomhedsfunktioner.

Specialister i Microsoft Dynamics NAV

Hos RelateIT har vi mere end 60 konsulenter, som er specialister indenfor Microsoft Dynamics NAV. Fælles for dem er, at de har mange års erfaring indenfor branchen. Tag bare et kig på vores kundecases og se eksempler på forskellige løsninger, vi har lavet i samarbejde med vores kunder.

Vi fortæller gerne meget mere om alt, der har med Microsoft Dynamics NAV og opgradering til Dynamics 365 Business Central at gøre. Det allervigtigste for os er nemlig, at din virksomhed har den rette løsning for jer. Vi står derfor gerne til rådighed til en snak og en god kop kaffe, hvis du vil vide mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?


 
Carsten Andersen, RelateIT, Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central, ERP-system, Microsoft Power BI

Carsten Andersen

 

Vil du vide mere?


Image

Carsten Andersen