twoday RelateIT som arbejdsplads

Som medarbejder i twoday RelateIT får du over 150 kollegaer fordelt i København, Odense, Kolding, Skanderborg, Aalborg og altid solrige Dubai. Vi er en social virksomhed, og vi sætter en ære i at udvikle medarbejdere fagligt og personligt.

Vores arbejdsmiljø og kultur er noget af det helligste, vi har. Kulturen er skabt af de mennesker, du møder i twoday RelateIT og i vores historie. Den udvikler sig, men kernen forbliver, fordi vi passer på dét, der gør os unikke.

Vi bliver ved med at være nærværende

Vi vil være tæt på hinanden, på vores
kunder, på vores samarbejdspartnere og på vores formål. Som medarbejder i twoday RelateIT vil du opleve transparent kommunikation, åbenhed og en flad organisationsstruktur, fordi vi har erfaring med, at det skaber glade og motiverede medarbejdere, som aldrig er bange for at byde ind med idéer eller nye initiativer.

 

Vi bliver ved med at være ét twoday RelateIT 

Vores fællesskab er spredt ud over seks kontorer, og derfor gør vi os umage med at samarbejde på tværs. Vi har løbende dialog med hinanden, og mange af vores medarbejdere oplever hverdagen på flere forskellige kontorer. Når vi samles til sociale arrangementer, vil du opleve en helt speciel dynamik i luften med glade gensyn og høj latter.

Vi bliver ved med at skabe de bedste versioner 

I twoday RelateIT stopper vi aldrig med at udvikle os. Vi vil gerne skabe de bedste versioner – både af vores løsninger og produkter, men også af os selv og for hinanden. Det er vores Relate & Learn dage med til. Vi tror på, at vi finder de bedste kræfter til at løfte en opgave hos dem, der brænder for det, de laver. Derfor lytter vi til dine behov og ønsker, hvis du er nysgerrig på at lære nyt eller gå en anden vej.

Plads til skævheder

I twoday RelateIT er der plads til dig, som du er. Du skal ikke passe ned i en boks, og dit unikke perspektiv og tanker er værdsat. Det vigtigste for os er, at du brænder for dit fag, og du kan se dig selv i vores tre værdier, som udgør en rettesnor for alt, vi gør. Nedenfor kan du læse, hvad de betyder for os.

Vores værdier


Hjerte – Vores forretning drives med hjerte. Vi værner om vores medarbejdere, vores kunder og det samfund, vi lever i. Vi udviser omsorg ved at være transparente og ærlige i alt, hvad vi gør. Vores fællesskab er varmt; der er plads til at være den du er, hjælp at hente og tid til at have det sjovt.

Drivkraft – Det kræver drivkraft at gennemføre store IT-projekter. Derfor er vi målrettede og dedikerede, når vi skal gennemføre vores opgaver og løse vores kunders udfordringer. Vi stræber efter at forbedre vores løsninger, og måden vi samarbejder på – og vi hviler aldrig på laurbærrene.

 

Tilpasning – Løbende tilpasning er en central del af vores forretning. Vores branche er i konstant udvikling, og det samme er vores kunders behov. Det kræver, at vi kan navigere i udfordringer og være fleksible i vores arbejdstilgang. Derfor er vi videbegærlige, så vi altid er opdateret på nye teknologier og løsninger.

 

Vores medarbejdere er glade

Hver 3. måned tager vi pulsen på vores trivsel, så vi sikrer os et aktuelt og realistisk billede af alles velvære.

Vores gennemsnitlige eNPS for medarbejdertilfredshed i 2022 var 65, hvilket betegnes som ekstremt godt.

 

Indenfor hos twoday RelateIT

Image

Hybrid arbejdsplads

Vi tror på, at fleksibilitet og frihed øger vores arbejdsglæde og generelle trivsel samtidig med, at det gør os mere effektive og innovative. Derfor er twoday RelateIT en hybrid arbejdsplads, hvor du har mulighed for at tilpasse, hvor du udfører dit arbejde. Vi tilbyder selvfølgelig en hjemmearbejdsstation med alt, hvad du skal bruge.

Image

Vi passer på dig

Med en sundhedssikring og -pakke i Danica Pension skal du ikke bekymre dig om, hvad der skal ske, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Som en del af sundhedspakken har du og din familie adgang til en særlig ordning, hvor I alle kan få en hurtig lægelig afklaring på en bekymring, I måtte have. Det kan være snak med psykolog, kontakt til diætist, lægelig hjælp eller second opinion via Best Doctors.

Image

Plads til din familie

Vi bestræber os på at være en familievenlig arbejdsplads. At arbejde i twoday RelateIT må ikke konkurrere med familielivet derhjemme, og hos os bliver du set som det hele menneske, du er. Dine eventuelle børn og partner bliver desuden inviteret til flere årlige sociale arrangementer.

Image

Find din vej

I twoday RelateIT stopper vi aldrig med at udvikle os – det gælder også for vores medarbejdere. Gennem kvartalsvise 1:1-samtaler med din leder bliver du klogere på den retning, du udvikler dig i. Sammen sørger I for, at du når de mål, du har sat dig – og at du hele tiden er på rette vej.

Simpelt, men godt

Personalegoder er næppe motivation nok til at vælge en arbejdsplads, men de giver alligevel lidt glæde i hverdagen – og det fortjener vores medarbejdere.

Du får selvfølgelig en telefon, laptop og computertaske i forbindelse med din ansættelse. Derhjemme vil vi også gerne hjælpe dig, og derfor betaler vi for dit internet.

Desuden har alle vores kontorer en god frokostordning samt udvalg af sodavand, kaffe og snacks. Der er forskellige ordninger på lokationerne, men du kan være sikker på, at du aldrig går sulten hjem.

Du har også mulighed for at deltage i forskellige sportslige aktiviteter, hvor padeltennis er en favorit blandt mange kontorer. Hvis du har en idé til et personalearrangement eller en sportslig aktivitet, er vi meget lydhøre overfor dine idéer.

Som hybrid arbejdsplads betaler vi naturligvis for, at du kan sætte en arbejdsstation op derhjemme med skrivebord, skærm, tastatur, mus m.m.

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge, vil vi også gerne betale for et rygestopkursus til dig.

Image
Image

Vi har det sjovt!

Vores fællesskab er unikt, og vi gør meget ud af, at nye såvel som ”gamle” er en del af fællesskabet. Vi er en ret uformel arbejdsplads, og vi arrangerer jævnligt forskellige sociale arrangementer – også med børn og partnere. Vi tror på, det er med til at sikre et endnu bedre samarbejde og sammenhold i hverdagen.

Vi mødes alle sammen tre gange om året, hvor vi holder julefest, sommerfest og den traditionsfulde kanotur. Derudover har hver lokation deres egne traditioner med julehygge og fredagsbarer med forskellige temaer.

Du skal ikke være i twoday RelateIT længe, før du oplever det høje humør og latter. Vores sammenhold er vigtigt, og vi gør meget for at passe på det.

Om fredagen er stemningen altid ekstra god, og flere kontorer begynder dagen med rundstykker og fælles morgenmad – og runder ugen af med en drink, inden vi ønsker hinanden god weekend.

Image
Image

Hvad siger vores kollegaer?

Image

Fritz Friis Jensen, Director of Operations, Kolding

"Det bedste ved twoday RelateIT er helt klart den ånd, vi har! Vores sammenhold, det at vi hygger os rigtig meget med hinanden – både på arbejde og uden for arbejde. Og så fagligheden! Jeg har nogle meget dygtige kollegaer, som altid er klar til at hjælpe, hvis du har brug for det."
Image

Anna Keleman, Developer, Aalborg

”Hos twoday RelateIT arbejder jeg som udvikler med en mange forskellige opgaver. Jeg sætter pris på det gode kollegiale samarbejdskultur, hvor der er plads for alle typer personligheder. Der er altid flere personer, som arbejder sammen på et projekt – det giver en god dynamik i hverdagene. Som udvikler har jeg også brug for at fordybe mig i en problemstilling en gang imellem, hvilket der også er plads til. Der er rig mulighed for at vokse med opgaverne, lære de sidste nye teknologier inden for feltet bl.a. på vores Relate & Learn dage. Jeg føler med hver måned der går, at jeg har udviklet mig enten på det faglige eller personlige plan.”
Image

Thomas Filt Jensen, Senior Consultant, Dubai

”Jeg synes, det er fedt at arbejde som konsulent i twoday RelateIT, fordi jeg er med til at gøre en forskel i mange forskellige typer af virksomheder. Jeg har fået lov til at arbejde med alt fra store multinationale konglomerater og bittesmå familiedrevne virksomheder, men fælles for dem begge er, at man gør hverdagen nemmere for de mennesker, som betjener systemerne.
Image

Mads Koch, Senior Consultant, København

“Jeg synes, twoday RelateIT er et fantastisk sted at være, fordi kunderne spænder bredt, både i størrelse og branche. Der er rig mulighed for at udfordre alle dine kompetencer og selvfølgelig blive klogere hver dag. Branchen udvikler sig hele tiden, og twoday RelateIT gør rigtig meget for, at vi har mulighed og plads til at følge med i, hvad der rører sig rent teknisk, b.l.a via vores Relate & Learn dage.  Udover det faglige er twoday RelateIT en meget social virksomhed, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Både vores årlige kanotur, og mange andre årlige begivenheder, som ryster os sammen, selvom vi arbejder på tværs af landet og sågar udlandet.”

Din udvikling bliver sat på agendaen!


Læs om Relate & Learn