Web

Web er ved at indtage pladsen, som den teknologi, der danner standarder på tværs af de forskellige IT platforme, vi bevæger os på. Og det er Web, der gør det muligt at udvikle Apps, som virker på både iOS, Android og Windows – og at inkorporere data fra eksterne kilder som f.eks. trafik eller vejr data.

Og udviklingen går stærkt. Både inden for frontend og backend. Ved RelateIT er vi med i denne udvikling, og vi arbejder hele tiden for at tage nye teknologier, tiltag og sprog til os. Det gør vi, fordi vi mener, det er web, der gør det muligt at skabe integration på tværs af traditionel OnPremise infrastruktur, moderne Cloud infrastruktur og helt nye koncepter såsom IoT og AI.

NAV

Microsoft forbedrer og udbygger hele tiden Navisions standard webklienten, og det skaber gode muligheder for dig. For eksempel er det blevet nemmere at løse de traditionelle udfordringer såsom geografisk afstand.

Vi har god erfaring med at implementere små webbaserede Apps, som hjælper dig med at udføre fokuserede opgaver, hvor der ikke er behov for en fuld NAV-oplevelse. Og vi kan hjælpe dig med at et App-udviklingsprojekt ikke tager måneder men uger. Hele vejen fra idé til prototype, test og implementering.

WEB GIVER ET MOBILT SHAREPOINT

I dag er verden mobil – mere end nogensinde før. Derfor har din virksomhed brug for et samlingspunkt, hvor I kan få nødvendig information, tilgå filer, planlægge og samarbejde med hinanden.

Det er præcis det SharePoint kan. Og nu hvor SharePoint er blevet en del af O365 porteføljen, er produktet blevet en del af den almindelige Office-licenspakke.

Ved RelateIT specialiserer vi os i at skabe en SharePoint oplevelse, der passer til netop til dig. Vi bruger de nyeste teknologier, så vi sammen kan skabe en SharePoint-oplevelse, der både er moderne og brugervenlig.

Middleware

I webverdenen opstår og defineres nye standarder og måder at udveksle data på hele tiden. Og det betyder desværre rigtig mange forskellige udbydere og ældre produkter, som endnu ikke følger de samme standarder.

RelateIT har stor erfaring med at bygge små komponenter. Vi kalder dem middleware. De kan agere tolk imellem de forskellige systemer, og så ensretter de sproget. På den måde bygger vi bro mellem platforme, som ellers ikke kan integreres.

Vi har også erfaring med at bygge og designe API’er til eksisterende systemer. API’erne gør det nemmere at integrere til andre platforme, og de giver eksterne udviklere mulighed for at trække relevante data.

CMS

Vi har solid erfaring inden for de mest almindelige CMS og kan arbejde med diverse sprog inden for web teknologi – PHP, CSS, HTML og JS.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere?


Web, Sharepoint, RelateIT, Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Michael Østergaard
Karsten Tietje

Product Manager, Web