twoday RelateIT i Aalborg -
IT-leverandør tæt på digVi er din lokale Business Central/NAV-partner, som leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov.

Vi er lokalt forankret i Aalborg, men vi har et stærkt, landsdækkende bagland i ryggen.

Det betyder, at du altid er sikret høj service og faglighed – og alle opgaver bliver løst på bedste vis med kompetente folk på sagen.Image

MICROSOFT BUSINESS CENTRAL I CENTRUM

Det er essentielt at tænke over din ERP-løsning, når du skal optimere processerne i din virksomhed, for det har stor betydning for, hvordan dit ’hus’ skal bygges, og hvor rart det bliver at bo der. Vi hjælper dig gerne med, hvordan dit ’hus’ skal bygges med Business Central, så du får præcis den løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Heldigvis tilbyder vi dig meget mere end bare at bygge ’huset’. Vi er nemlig mere end blot en ERP-leverandør. Vores ekspertise spænder bredt, og vi har også specialister inden for både Microsoft Power BI, Microsoft Power Automate og Apps på vores kontor i Aalborg. Har du behov for at få kigget på din IT-infrastruktur, så klarer vi også det. Vi giver dig gerne et tjek på din IT-sikkerhed, sikrer jeres fremtidige drift og indfrier kravene til moderne IT.

Mulighederne som kunde hos twoday RelateIT er mange, og vi glæder os til at hjælpe dig med din virksomheds udfordringer.

Vi hjælper Aalborgs produktionsvirksomheder – men også dig

I og omkring Aalborg huser en del produktionsvirksomheder, og vi er så heldige at have stor ekspertise i at hjælpe mange af dem. Men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Arbejder du inden for områderne produktion, fashion eller noget helt tredje, så har vi også specialister i vores team, som har erfaring inden for andre områder.

 

Tæt på havnen giver frisk luft og gode ben

I Aalborg finder du os i vores nye dejlige kontor tæt ved havnen. Beliggenheden betyder meget for os, for udover at det er nemt at komme til med såvel bil som på løbehjul eller cykel, så går vi altid en tur i frokostpausen. Uanset vejret giver det friske ben og et klart hoved, og med en fast gåtur langs havnen ser vi årstidernes skiften.Vi sætter pris på et godt og uformelt miljø, så hos os er der altid masser af smil og glæde i hverdagen. Når du kommer til os, mærker du straks den aalborgensiske varme og hygge, når du træder ind ad døren. Giv os et kald og lad os få en snak om dine IT-udfordringer, og hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed i ’hus’.

 

Find twoday relateIT Aalborg her

Mangler du en IT-leverandør i Aalborg?


Vil du vide mere?


Image

Regional Director
Per Lange

Vi hjælper blandt andet disse kunder fra twoday RelateIT Aalborg

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image