Aalborg

RELATE IT AALBORG - TÆT PÅ DIG

Sagt helt kort, er vi en af landets største NAV/Business Central-partnere, som leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov. Men vi er meget mere end en ERP-leverandør. Vores ekspertise spænder bredt og vi har også en specialister inden for både Microsoft Power BI og Microsoft Power Automate og Apps på vores kontor. Har du behov for at få kigget på din IT-infrastruktur klarer vi ligeledes også det, og vi giver dig gerne et tjek på din IT-sikkerhed, sikrer jeres fremtidige drift og indfrier kravene til moderne IT. Kort sagt kan vi fra vores kontor i Aalborg servicere din forretning, så du får en lokal partner med høj ekspertise og back-up fra fem andre afdelinger, hvis du skulle have et behov, som vi ikke lige kan dække.

Tæt på havnen giver frisk luft og gode ben 

I Aalborg finder du os i vores nye dejlige kontor tæt ved havnen. Netop beliggenheden betyder meget for os, for udover at det er nemt at komme til med såvel bil som på løbehjul eller cykel, så går vi altid en tur i frokostpausen. Uanset vejret giver det friske ben og et klart hoved og med en fast gåtur langs havnen ser vi årstidernes skiften. 

Vi sætter pris på et godt og uformelt miljø, så hos os er der altid masser af smil og glæde i hverdagen. Kig forbi, og du mærker det med samme, du træder ind af døren.

Find os her

Gasværksvej 4, st.
9000 Aalborg

Vil du vide mere?