IT-sikkerhed


En sikker IT-infrastruktur

IT-infrastruktur og drift kræver bevågenhed og vedligeholdelse for at forblive sund og let at arbejde med. Vi er vant til at tjenester som internet, mail og teams altid er tilgængelige – uanset hvor i verden vi befinder os og hvad tid på døgnet det er. Det kræver imidlertid konstant overvågning og drift.  

RelateIT har flere års erfaring med at drive store enterprisemiljøer på tværs af tidszoner og krævende forbindelser. Vi ved, hvad det kræver, og hvor frustrerende det er, når noget ikke virker. 

Image

Hvorfor er IT-sikkerhed vigtigt?

FOR lavt sikkerhedsniveau

44% af danske små- og mellemstore virksomheder har et for lavt sikkerhedsniveau i forhold til deres risikoprofil og 24% af de selvsamme virksomheder har ikke indført helt basale sikkerhedstiltag som opdatering af styresystemer og back-up af data. Det er resultatet af Erhvervsstyrelsens analyse: Digital Sikkerhed i danske SMV’er, 2022 af den digitale sikkerhed i danske SMV’er i 2022. Og dette på trods af, at Danmark er et af de mest digitaliserede lande i Europa.

En risiko at it-sikkerhed ikke opfattes som centralt

Det er en stor udfordring, at mange virksomheder ikke opfatter IT-sikkerhed som en central del af virksomheden, som nævnt i rapporten fra Erhvervsstyrelsen Digital sikkerhed i praksis . Det er det, da det gør dem sårbare overfor hackerangeb, datalæk og andre sikkerhedsbrister.

Har din virksomhed ikke allerede taget stilling til, hvordan I sikrer jeres forretning, så læs mere på disse sider eller kontakt RelateIT. Vi håndterer IT-sikkerhed for såvel store som små virksomheder og skræddersyr den driftsaftale, som passer til netop din virksomheds behov. 

3 gode råd til en sikker IT-infrastruktur

 

Få overblik over vigtige data og systemer

Udarbejd retningslinjer og træn medarbejderne løbende i IT-sikkerhed

Udarbejd løbende en IT-risikovurdering

 

Din sikkerhed er i centrum med Microsoft Defender by RIT

Defender by RIT er RelateITs koncept for Endpoint Security og trussel/sårbarhedsstyring, som er baseret på Microsoft Defender. Vi udnytter de anbefalede baselines fra Microsoft og tilpasser disse til dine behov, så du altid kan føle dig tryg.

Læse mere om Microsoft Defender by RIT her

 

Security Operations - hjertet i den sikre virksomhed

At forstå de komplekse veje som danner grobund for cyberkriminalitet, kræver en konstant årvågenhed og ikke mindst intelligent software.Hvad får du ud af et samarbejde med RelateIT på Security Operations? Du får en sikkerhed for, at dine data er beskyttet. Vi hjælper dig med følgende udfordringer:

  • Hvor sikkert er vores cloud-miljø?
  • Kan vi sikre os mere?
  • Er vi tilstrækkeligt beskyttet mod sårbarheder og trusler?
  • Hvordan vurderer vi vores sikkerhed?
  • Hvad med compliance

Læs mere om Security Operations her

 

Vælg IT-service Management fra RelateIT

En sikker IT-infrastruktur

Med IT Service Management klarer RelateIT din IT-drift.  Vi opretter en IT-service-aftale, hvor du får vedligehold, support og monitorering af dine løsninger, så du er sikker på, at de altid performer optimalt og du kan fokusere på dine kerneområder.


sikkerhed

Overvågning af hele jeres IT-setup i Cloud for at opdage trusler, der kan føre til brist på sikkerheden


færre omkostninger

Faste månedlige omkostninger og rådgivning om, hvordan I kan nedbringe omkostninger på jeres setup.


pålidelighed

Dedikerede driftsressourcer, der tager ansvar fra kælder til sky og udfører proaktive tiltag, der minimerer risikoen for nedbrud. 


performance

Overvågning og monitorering af jeres platforms samlede performance, der tilpasses after spids- og lavbelastning. 


Image

Andreas Pedersen

Head of IT Services & Product Manager


BOOK ET MØDE MED ANDREAS HER

Ønsker du at vide mere om IT-infrastruktur?