RelateIT København

RelateIT København er placeret centralt i Herlev. Her har RelateITs medarbejdere deres daglige gang i spritnye lokaler, som er placeret i et stort kontorfællesskab. De deler faciliteter med en masse andre virksomheder, og har gode muligheder for at afholde seminarer og events – der er nemlig rigeligt med plads i den store bygning.

Vores nye kontor ligger centralt i et af Storkøbenhavns IT-clustre, tæt på indfaldsveje, motorvejsnetværket og den offentlige transport. Uanset hvilket transportmiddel du vælger, så kan du nemt komme til RelateIT kontoret. Det gør det nemt for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere at komme forbi kontoret – og for RelateIT medarbejderne at komme ud til kunderne.

Om du kommer forbi i forbindelse med arbejde eller ej, så byder vi varmt velkommen indenfor. Vi har altid en blød stol i vores lounge område og en god kop kaffe klar.

Kristian Malvang Frellsen, seniorkonsulent i København, giver et indblik i virksomhedens kultur

”Det gode ved at arbejde i RelateIT er, at det er en meget flad organisation. Der er ikke så langt, hvis jeg skal snakke med én af direktørerne. Det er rigtig fint. Der er god stemning – vi har øjet på bolden, næsen på sporet – og det synes jeg er meget, meget fint.”

Fun fact om RelateIT København

I tekøkkenet, som vi deler med nabovirksomhederne på gangen, har RelateITs logo fået en lidt anden udbredelse end forventet. Faktisk er det sådan, at RelateITs kaffekrus er meget populære blandt de andre virksomheder i huset.

Selve krusene har den helt perfekte størrelse til en kop kaffe, men en væsentlig detalje gør, at de er eftertragtet. På krusene er der nemlig trykt vores fire værdier med et lille skriv herom – respekt, ambitiøs, nysgerrig og smil&glæde. Derfor bliver dagens krus nøje udvalgt efter humør og dagens program.

Vores adresse

Lyskær 1, 3. sal
2730 Herlev


Image

Vil du vide mere om kontoret i København? Du kan spørge os!


Image
Aleksandar Petkovic
Image

Kenneth Fuglsang

Vil du vide mere?