twoday RelateIT i København er din centrale IT-leverandørMangler du en Business Central/NAV-partner? Vi leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder i alle størrelser og med forskellige udviklingsbehov. Vi er centralt placeret i Herlev, men vi har et stærkt, landsdækkende team i ryggen, som altid er klar til at hjælpe med deres ekspertise. Det betyder, at du som kunde altid er sikret service og faglighed i særklasse – og alle opgaver bliver løst på bedste vis med de rette folk på sagen.

Hvorfor er ERP-løsninger vigtige?

Det er væsentligt at tænke over din ERP-løsning, hvis du skal implementere IT-systemer. Det er vigtigt, fordi du kan sammenligne en ERP-løsning, som Business Central, med et hus. Det er vigtigt, at dit ’hus’ bliver bygget nøjagtigt, som du gerne vil have det med de tilvalg, der passer netop til din virksomhed og jeres arbejdsgange.Image

ET IT-KONSULENTHUS, DER FAVNER BREDT

Men vi tilbyder meget mere end bare at være din ERP-leverandør. Vores folk er specialister inden for f.eks. Microsoft Power BI, Microsoft Power Automate og Apps. Vi hjælper også gerne med din IT-infrastruktur og tager temperaturen på din IT-sikkerhed, sikrer virksomhedens fremtidige drift og hjælper dig med at indfri kravene til moderne IT.

Du får et hav af muligheder som kunde hos twoday RelateIT, og vi ser frem til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Lær twoday RelateIT i København at kende

twoday RelateIT i København er placeret centralt i Herlev. Her har vi vores daglige gang i spritnye lokaler, som ligger i et stort kontorfællesskab. Vi deler faciliteter med en masse andre virksomheder, og har gode muligheder for at afholde seminarer og events – der er nemlig rigeligt med plads i den store bygning.

Vores nye kontor ligger centralt i et af Storkøbenhavns IT-clustre, tæt på indfaldsveje, motorvejsnetværket og den offentlige transport. Uanset hvilket transportmiddel du vælger, så kan du nemt komme til twoday RelateIT kontoret. Det gør det nemt for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere at komme forbi kontoret – og for twoday RelateIT medarbejderne at komme ud til kunderne.

Om du kommer forbi i forbindelse med arbejde eller ej, så byder vi dig varmt velkommen. Vi har altid en blød stol i vores loungeområde og en god kop kaffe klar.

 

Find twoday relateIT København her

Mangler du en IT-leverandør i København?

Vil du vide mere om kontoret i København? Du kan spørge os!


Image

Aleksandar Petkovic

Image

Kenneth Fuglsang

Vi hjælper blandt andet disse kunder fra twoday RelateIT København

Image
Image
Image
Image

Vil du vide mere?


Image

Aleksandar Petkovic