Ledige stillinger


Vi er hele tiden på udkig efter flere dygtige Microsoft Dynamics udviklere og konsulenter. Se alle vores ledige stillinger herunder.


Backoffice Manager & Project Coordinator


Vi søger en ny kollega til Odense-lokationen. Hvis du har et godt øje for detaljer og planlægning, og du er klar på at understøtte vores Location Management og supportere dine kollegaer i spændende kunde-projekter, så er det måske dig, vi skal byde velkommen.


  • Lokation: Odense
  • Ansøgningsfrist: 8. august 2021

søg stillingen her

Developer til ISV-løsninger


Der er efterspørgsel på AppSource-løsninger baseret på Microsoft Business Central. Vi følger med og har brug for endnu en dygtig og passioneret kollega. Er det dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning til jobbet som Developer til ISV-løsninger.


  • Lokation: København, Odense, Kolding, Skanderborg eller Aalborg
  • Ansøgningsfrist: 8. august 2021

søg stillingen her

NAV/Business Central Developer


Vi har brug for dygtige udviklere, der er passionerede omkring NAV/Business Central ligesom os. Så har du mod på at bringe dine kreative evner i spil og arbejde med den nyeste teknologi, så kan det være dig, vi står og mangler.


  • Lokation: Aalborg, Skanderborg, Odense eller København
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her

NAV/Business Central Consultant


Vil du som konsulent arbejde med mere end ”bare” ERP? Vi har projekterne, og du kan – med din professionelle tilgang, fokus på kvalitet og engagement – være med til at gøre en forskel for vores kunders forretning.


  • Lokation: Aalborg, Skanderborg, Odense eller København
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her

Software Developer, Web


Brænder du for design af softwareløsninger inden for den nyeste teknologi, hvor du sætter egen indflydelse højt, så kan det være dig, vi har brug for til vores web-team.


  • Lokation: Kolding eller København
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her
 

Fandt du ikke en stilling, der passer til dig?

Så giv os gerne et kald, og lad os få en snak om, hvad vi kan tilbyde hinanden. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe – vi lover den er rygende varm.


tilmeld dig vores jobagent
Send os en uopfordret ansøgning

Hør det fra medarbejderen selv


Hos RelateIT stræber vi efter at skabe en arbejdsplads, som vores medarbejdere trives i og som vi kan være stolte af. Det kan vi fortælle længe om, men findes der nogen bedre end medarbejderne selv, når der skal fortælles om en arbejdsplads? Det tror vi ikke. Vi har derfor spurgt en håndfuld medarbejdere om, hvordan RelateIT er som arbejdsplads. Tag et kig på deres fortællinger herunder.


Mød en medarbejder her