Ledige stillinger


Vi er hele tiden på udkig efter flere dygtige Microsoft Dynamics udviklere og konsulenter. Se alle vores ledige stillinger herunder.


NAV/Business Central Consultant


Vil du som konsulent arbejde med mere end ”bare” ERP? Vi har projekterne, og du kan – med din professionelle tilgang, fokus på kvalitet og engagement – være med til at gøre en forskel for vores kunders forretning.


  • Lokation: Aalborg, Kolding, Skanderborg, Odense eller København
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her

NAV/Business Central Developer


Vi har brug for dygtige udviklere, der er passionerede omkring NAV/Business Central ligesom os. Så har du mod på at bringe dine kreative evner i spil og arbejde med den nyeste teknologi, så kan det være dig, vi står og mangler.


  • Lokation: Aalborg, Kolding, Skanderborg, Odense eller København
  • Ansøgningsfrist: løbende

Søg stillingen her
Fandt du ikke en stilling, der passer til dig?

Så giv os gerne et kald, og lad os få en snak om, hvad vi kan tilbyde hinanden. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe – vi lover den er rygende varm.


Send os en uopfordret ansøgning

twoday RelateIT som arbejdsplads


Hos twoday RelateIT stræber vi efter at skabe en arbejdsplads, som vores medarbejdere trives i, og som vi kan være stolte af. Vi er en social virksomhed, og sammen med vores kerneværdier, Hjerte, Drivkraft og Tilpasning sætter vi en ære i at udvikle medarbejdere fagligt og personligt. Læs mere om twoday RelateIT som arbejdsplads lige her.


Lær os at kende her