Ledige stillinger


Vi er hele tiden på udkig efter flere dygtige Microsoft Dynamics udviklere og konsulenter. Se alle vores ledige stillinger herunder.


Manager of Relations


We are looking for you, who are trustworthy and relationship-building, and who can take the commercial responsibility in Dubai in an organisation with the motto ‘Let’s succeed together’.


  • Location: Dubai
  • Deadline for applications: 4 September, 2022

Apply here

Backoffice Manager & Project Coordinator


Er du praktisk anlagt med et stort servicegen og et smil på læben? Er du initiativrig, ansvarsbevidst og har du øje for detaljer, planlægning og overblik? 


  • Lokation: Skanderborg
  • Ansøgningsfrist: 28. august 2022

søg stillingen her

NAV/Business Central Consultant


Vil du som konsulent arbejde med mere end ”bare” ERP? Vi har projekterne, og du kan – med din professionelle tilgang, fokus på kvalitet og engagement – være med til at gøre en forskel for vores kunders forretning.


  • Lokation: Aalborg, Kolding, Skanderborg, Odense eller København
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her

NAV/Business Central Developer


Vi har brug for dygtige udviklere, der er passionerede omkring NAV/Business Central ligesom os. Så har du mod på at bringe dine kreative evner i spil og arbejde med den nyeste teknologi, så kan det være dig, vi står og mangler.


  • Lokation: Aalborg, Kolding, Skanderborg, Odense eller København
  • Ansøgningsfrist: løbende

søg stillingen her

Fandt du ikke en stilling, der passer til dig?

Så giv os gerne et kald, og lad os få en snak om, hvad vi kan tilbyde hinanden. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe – vi lover den er rygende varm.


tilmeld dig vores jobagent
Send os en uopfordret ansøgning

RelateIT som arbejdsplads


Hos RelateIT stræber vi efter at skabe en arbejdsplads, som vores medarbejdere trives i, og som vi kan være stolte af. Vi er en social virksomhed, og sammen med vores kerneværdier, Respekt, Ambitiøs, Nysgerrighed og Smil & Glæde sætter vi en ære i at udvikle medarbejdere fagligt og personligt. Læs mere om RelateIT som arbejdsplads lige her.


Karriere i RelateIT