twoday RelateIT Kolding – din foretrukne Business Central partnertwoday RelateIT er dit lokale IT-konsulenthus i Kolding. Vi er også din lokale Business Central/NAV-partner, som leverer ERP-løsninger til virksomheder i alle størrelser og med både nationalt og internationalt fokus og udviklingsbehov.

Vi er lokalt forankret i Kolding men har et stort netværk i ryggen på vores øvrige lokationer. Det betyder, at du altid får de rette folk med de rette kompetencer til at hjælpe med dine løsninger.Image

ERP-leverandør i kolding med stor erfaring inden for retail

Kolding teamet er vores ældste og største afdeling i vores IT-konsulenthus. Herfra servicerer vi nogle af vores største retailkunder – og det har givet pote at samle så mange dedikerede folk til at servicere store dele af retailbranchen på samme lokation.

Du kan få hjælp til alt fra den helt store ERP-løsning til alle de forskellige muligheder og tillægsprodukter som fx Microsoft Power BI, Power Automate, Power Apps og unikke web-løsninger, der kan skræddersyes til din virksomhed og din branche.

Vi kigger også gerne forbi din IT-sikkerhed, sikrer virksomhedens fremtidige drift og indfrier de krav, der er til moderne IT i dag.

Glade medarbejdere giver glade kunder og gode resultater

Der er ikke noget nyt i, at glade og dedikerede medarbejdere smitter af på kunderne. I Kolding har vi et helt fantastisk sammenhold, og det mærker du straks, når du træder ind ad døren i vores store, lyse lokaler som er omringet af glasfacader.

Selvom man nemt kan falde i staver over de smukke omgivelser, hvor naturen virkelig gør sin indtræden – så er vi et hårdtarbejdende team, der altid går den ekstra mil for at tingene går op i en højere enhed. Vi bidrager til gode resultater og letter arbejdsgange for kunderne.

Du finder os i IBC Innovationsfabrikkens bygning – og vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

Find twoday relateIT Kolding her

Mangler du en IT-leverandør i Kolding?

Vil du vide mere?


Image

Regional Director
Frits Friis Jensen

Image

Director of Relations
Anne Gram

Vil du vide mere?


Image

Frits Friis Jensen
Regional Director

Image

Anne Gram
Director of Relations

Vi hjælper blandt andet disse kunder fra twoday RelateIT Kolding

Image
Image
Image
Image