Kolding

Fun fact om RelateIT Kolding

I Kolding finder du RelateITs største kontor, hvor 37 af RelateITs medarbejdere er tilknyttet. RelateIT Kolding holder til i store lyse lokaler omringet af  glasfacader, så der er frit udsyn til den smukke natur, der er lige udenfor døren. Kontoret behøver ikke pynt på væggene - den opgave klarer naturen med dens skiftende årstider, som er et stort maleri i sig selv. Du finder os i IBC Innovationsfabrikkens bygning. Bygningen har et inspirerende miljø, gode faciliteter og en skøn atmosfære.

I Kolding bliver vores årlige sommerfest afholdt – og det er efter ”same procedure as last year”! Altid den samme grillmaster, samme DJ, en varieret cocktailbar og fri adgang til dansegulvet. Ja, generelt ved alle mand, hvad de kan forvente af sommerfesten – som selvfølgelig er ren hygge og en festlig stemning!

Fritz Friis Jensen, seniorkonsulent i Kolding, fortæller om Kolding som arbejdsplads

”Jeg er rigtig glad for at være her. Én af grundene til det er bl.a., at vi har det rigtig godt socialt. Vi har en meget lille udskiftning af medarbejdere. Det betyder, at de medarbejdere vi har, dem har vi rigtig længe. Det er blandt andet fordi, at vi rent socialt fungerer rigtig fint sammen.”

Koldingfolket står altid klar til en bordfodboldturnering, dartturnering eller en hvilken som helst anden udfordring, du kan diske op med – så længe der er dømt hygge og fairplay, stiller Kolding gerne op.

Vores adresse

Birkemosevej 1,
6000 Kolding

Image

Vil du vide mere om kontoret i Kolding? Du kan spørge os!


Vil du vide mere?