Karriere i RelateIT

RelateIT som arbejdsplads

Som medarbejder i RelateIT får du over 150 kollegaer fordelt i København, Odense, Kolding, Skanderborg, Aalborg og altid solrige Dubai. Vi er en social virksomhed, og sammen med vores kerneværdier, Respekt, Ambitiøs, Nysgerrighed og Smil & Glæde sætter vi en ære i at udvikle medarbejdere fagligt og personligt.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen – han/hun sidder faktisk lige ved siden af dig. Vi har en meget flad struktur og stræber hele tiden efter at være fleksible. Fleksible i forhold til de værktøjer vi arbejder med, fleksible i vores arbejdstider, og fleksible så vi hurtigt kan omstille os til nye situationer.

Vi sætter din faglige udvikling på dagsorden gennem vores månedlige interne opkvalificeringsseminarer, hvor alle får lov til at dykke ned i spændende opgaver, videndele med hinanden og lære nyt.  Samtidigt har du nogle af landets dygtigste kollegaer, som altid er klar til at give en hjælpende hånd og til at spare, når du har brug for det.

Let's succeed together

Hos RelateIT går vi op i stærkt samarbejde på tværs af lokationer, produktområder og afdelinger. Vi tror på, de bedste IT-løsninger bliver skabt gennem stærke relationer. Relationer til dine kollegaer og til vores kunder.

Vi er ambitiøse, og vi har travlt, men vi kan aldrig være foruden vores sammenhold og gode humør. Det er vigtigt, at du som medarbejder har det godt med dine kollegaer. Vi er en ret uformel arbejdsplads, og vi arrangerer jævnligt forskellige sociale arrangementer såsom fredagsbarer, kanoture, sommerfester, nytårskur osv. Vi tror på, det kan sikre et endnu bedre samarbejde og sammenhold i hverdagen.

Se vores ledige stillinger her

Har du hørt om vores relateit talent academy?

Bliv en del af vores nye talentprogram, hvor du får hands-on erfaring og lærer af de dygtigste i branchen.

 

Læs mere her

Vores værdier


Respekt – Vores kultur bygger på en gensidig respekt, som gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi har respekt for hinanden, for vores samarbejdspartnere og for det arbejde, vi leverer.

Ambitiøs – Fordi vi er ambitiøse omkring vores arbejde, stræber vi altid efter at blive endnu bedre, til det vi laver. Vi læner os aldrig tilbage og stiller os tilfredse med, hvad vi har, men leder altid efter en endnu bedre måde at løse opgaverne på – til både din og vores fordel.

Nysgerrig – Som både virksomhed og som mennesker er vi nysgerrige på, hvad der rører sig omkring os. Ved konstant at tilegne os ny viden om metoder og løsninger sikrer vi, at vi hele tiden kan tilbyde den helt rigtige løsning til dig og dit specifikke behov.

Smil & Glæde – Det skal være sjovt at gå på arbejde! Vi er altid seriøse og professionelle omkring vores arbejde, men vi mener samtidigt, at det er vigtigt, at der er plads i hverdagen til humor og til at grine. Både med hinanden og med dig som kunde og samarbejdspartner. Vi tror på, at smil og glæde bringer værdi til vores arbejde og samtidig gør, at vores medarbejdere er glade, når de er på arbejde.

Hør fra vores medarbejdere

Fritz Friis Jensen, Director of Operations, Kolding

"Det bedste ved RelateIT er helt klart den ånd, vi har! Vores sammenhold, det at vi hygger os rigtig meget med hinanden – både på arbejde og uden for arbejde. Og så fagligheden! Jeg har nogle meget dygtige kollegaer, som altid er klar til at hjælpe, hvis du har brug for det."

 

Anna Keleman, Developer, Aalborg

”Hos RelateIT arbejder jeg som udvikler med en masse forskellige opgaver. Jeg sætter pris på den gode kollegiale samarbejdskultur, hvor der er plads til alle typer personligheder. Der er altid flere personer, som arbejder sammen på et projekt – det giver en god dynamik i hverdagene. Som udvikler har jeg også brug for at fordybe mig i en problemstilling en gang imellem, som der også er plads til. Der er rig mulighed for at vokse med opgaverne, lære de sidste nye teknologier inden for feltet bl.a. på vores opkvalifikationsdage. Jeg føler med hver måned, der går, at jeg har udviklet mig enten på det faglige eller personlige plan.”

 

Thomas Filt Jensen, Consultant, Skanderborg

”Jeg synes, det er fedt at arbejde som konsulent i RelateIT, fordi jeg er med til at gøre en forskel i mange forskellige typer af virksomheder. Jeg har fået lov at arbejde med alt fra store multinationale konglomerater og bittesmå familiedrevne virksomheder, men fælles for dem begge er at man gør hverdagen nemmere for de mennesker, som betjener systemerne.

 

Mads Koch, Consultant, København

“Jeg synes, RelateIT er et fantastisk sted at være, fordi kunderne spænder bredt, i størrelse og branche. Så der er rig mulighed for at udfordre alle dine kompetencer, og selvfølgelig blive klogere hver dag. Branchen er en som altid udvikler sig, og RelateIT gør rigtig meget for, at vi har mulighed og plads til at følge med i hvad der rører på sig rent teknisk, b.l.a via vores interne opkvalificeringer.  Udover det faglige er RelateIT en meget social virksomhed, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Både vores årlige nytårskur, og mange andre årlige begivenheder, som ryster os sammen, selvom vi arbejder på tværs af landet og sågar udlandet.”

 

Vi leder altid efter nye talenter!


Gå til ledige stillinger

Vil du vide mere?


Image

Jesper Poulsen

Talent Manager