RelateIT som arbejdsplads

Det handler om stærke relationer!

Relationer til dine kollegaer og til vores kunder. Hos RelateIT går vi nemlig meget op i, at vi har et godt samarbejde, og at vi smiler, når vi er på arbejde.

Men hvordan er RelateIT som arbejdsplads? Som medarbejder ved os bliver du en del af en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen – han sidder faktisk lige ved siden af dig. Vi har en meget flad struktur og stræber hele tiden efter at være fleksible. Fleksible i forhold til de værktøjer vi arbejder med, fleksible i vores arbejdstider, og fleksible så vi hurtigt kan omstille os til nye situationer.


Vi arbejder efter disse fire værdier, som er rettesnor for alt, vi gør:
  • Respekt
  • Ambitiøs
  • Nysgerrig
  • Smil & glæde
Du kan læse mere om RelateIT og vores værdier her

Fordi vi er ambitiøse og nysgerrige er vores faglighed også rigtig vigtig. Som medarbejder ved os kan du derfor være sikker på, at vi klæder dig på, så du hele tiden er opdateret på, hvad der rører sig inden for branchen. For eksempel holder vi månedligt interne opkvalificeringsseminarer. Du kan tage alt det ansvar og alle de udfordringer, du kan klare. For vi vil være sikre på, at du hele tiden udvikler dig. Samtidigt har du nogle af landets dygtigste kollegaer, som altid er klar til at give en hjælpende hånd og til at spare, når du har brug for det.

Fordi vi godt kan lide at smile og være glade for det, vi laver, går vi også op i, at du som medarbejder har det godt med dine kollegaer. Vi er en ret uformel arbejdsplads, og vi arrangerer jævnligt forskellige sociale arrangementer såsom fredagsbarer, kanoture, sommerfester, nytårskur osv. – og din bedre halvdel er naturligvis også inviteret med, hvis du har sådan en. Vi er nemlig sikre på, at det giver et endnu bedre samarbejde og sammenhold i hverdagen.

Lyder det som en arbejdsplads for dig?

Se vores ledige stillinger her

Eller er du nysgerrig på at vide endnu mere om, hvordan det er at arbejde ved RelateIT?

Mød en medarbejder her