Events og kampagner

Events, SOM GIVER DIG INSPIRATION

Når hverdagen går sin vante gang og driften kalder, er det måske sjældent, at du har tid til at fordybe dig i nye muligheder. Men vil du udvikle jeres forretning, så er det vigtigt indimellem at tage en pause fra driften og give sig tid til at blive inspireret.

Inspiration og ny viden til dig

Vi giver dig mulighed for masser af inspiration og ny viden, når vi løbende afholder forskellige typer af events. Nogle kan du deltage i hjemme fra skærmen og andre giver dig mulighed for at netværke med ligesindede, når vi inviterer til seminarer, webinarer, workshops og erfagruppe-møder. Uanset hvad, så lover vi dig, at du går beriget fra et event med RelateIT.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores kommende arrangementer – og tilmelde dig dem, som du finder interessante.

Vi afholder gerne 2-3 events om måneden inden for de forskellige grene af vores forretning. Vil du gerne være opdateret på, om der er noget for dig på programmet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Webinar: Digitale projekter, der effektiviserer din forretning

28. september 2023 kl. 13.00-13.30

Karsten Tietje og Michael Skovsgaard giver dig indblik i, hvorfor du skal bygge digitale løsninger oven på din Business Central - og de præsenterer konkrete eksempler på, hvordan vi har hjulpet andre kunder til en effektiv forretning.

Formiddagsmøde: Automatiser dine manuelle forretningsprocesser med kontorrobotter

28. september 2023 kl. 08.30-11.30

Kom til formiddagsmøde sammen med Fynsk Erhverv og RelateIT og bliv inspireret til, hvordan du kan udnytte de automatiseringsværktøjer, der er på markedet i dag - og lær kontorrobotterne lidt bedre at kende.

Webinar: Automatiser din budgetproces

12. oktober 2023 kl. 10.00-10.30

Bliv klogere på, hvordan du kan automatisere din budgetproces, så du bliver mere flyvende næste gang, du skal lægge budget. Du undgår mange manuelle processer, dumme fejl - og så får du det gyldne overblik på ingen tid.

Webinar: Nyt fra Business Central

13. oktober 2023 kl. 10.30-11.15

Få indblik i de nyeste funktioner fra Business Central. Rasmus Torpe giver dig en guide til, hvordan du skal forholde dig til den nye Release, som udkommer primo oktober - og han dykker ned i nogle af de væsentligste opgraderinger, som har betydning for dig i din hverdag.

BC Cloud ERFA-møde

23. oktober 2023, kl. 08.30-14.15

RelateIT inviterer dig med til ERFA-møde inden for Business Central Cloud. Du kan glæde dig til at udveksle erfaringer med andre, der også benytter BC Cloud og høre om, hvordan Continias produkter støtter op omkring den nye bogføringslov. Denne gang holder vi arrangementet hos Tommerup Heilskov i Glamsbjerg.

Seminar: Digitaliser din produktionsvirksomhed

25. oktober 2023 kl. 08.30-13.00

Får du det bedste ud af dine digitale løsninger til jeres produktion? Hør mere om, hvordan du kan udnytte standardfunktionerne i Business Central til din produktionsstyring, og hvordan du kan optimere din produktion med Power Apps, kontorrobotter og Power BI. Du bliver klogere på hvordan I kan effektivisere og hurtigt træffe velovervejede beslutninger på baggrund af jeres data.

Webinar: Er du klar til bogføringslov?

25. oktober 2023 kl. 10.00-10.45

Fremtidens bogføring skal være digital – har du styr på kravene? Tilmeld dig vores webinar, og bliv tryg i fremtiden.

Formiddagsmøde: Flyt dine systemer i Cloud og udnyt Microsofts AI-værktøjer

8. november 2023 kl. 08.30-11.30

Bliv klogerere på dine fordele og ulemper ved at flytte dine systemer i Cloud. Vi kommer hele vejen rundt og også forbi, hvordan du kan udnytte Microsofts AI-værktøjer i din hverdag.

Afholdte webinarer

Nedenfor finder du et udpluk af vores afholdte webinarer. Du kan også se  alle webinaroptagelser her.


Webinar: Optimering og digitalisering af dit after market salg

14. september 2023 kl. 10.00-10.45

Skal du have rustet din organisation med en skarp eksekveringsplan til at højne dit after market salg som f.eks. salg af reservedele og andre suppleringssalg? Lad dig inspirere til at tage skridtet mod en mere effektiv, konkurrencedygtig og succesrig after market forretning ved at digitalisere dit after market salg!

Webinar: Automatiser og strukturer dit vedligehold af produktionsmaskiner

24. august 2023 kl. 10.00-10.30

Mangler du overblik og struktur af vedligehold af jeres produktionsmaskiner? Se hvordan du kan kontrollere, planlægge og strukturere vedligehold af maskiner og udstyr i din produktion gennem din ERP-løsning.- Vær på forkant i stedet for på bagkant i din produktion.

Webinar: Sådan automatiserer du din ESG-rapportering

8. maj 2023

Få indblik i det nye EU ESG-direktiv, som rammer alle danske virksomheder fra 2024 - og hvordan du konkret kan gribe opgaven an og automatisere din ESG-rapportering.

Kampagner

Nedenfor finder du et overblik over aktuelle kampagner på vores løsninger. Vi opdaterer løbende, så husk at holde øje – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af spændende events og kampagner.

40% rabat på licenser til Microsoft Business Central Cloud

Ny kampagne fra Microsoft giver rabat på 40%, hvis du køber Microsoft Business Central Cloud for første gang. Microsoft kalder kampagnen “Bridge to Cloud 2” og den løber fra 1. februar 2023 til 31. december 2024.

Prøv Jet Reports gratis i 60 dage

Hos RelateIT mener vi, at Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter – derfor vil vi give dig muligheden for at prøve det gratis i to måneder.

RelateIT’s Extensionsabonnement

Med et extensionsabonnement tager vi ansvar for, at dine extensions udviklet af RelateIT, altid passer til den nyeste version af Business Central.