Events og kampagner

Events, SOM GIVER DIG INSPIRATION

Når hverdagen går sin vante gang og driften kalder, er det måske sjældent, at du har tid til at fordybe dig i nye muligheder. Men vil du udvikle jeres forretning, så er det vigtigt indimellem at tage en pause fra driften og give sig tid til at blive inspireret.

Inspiration og ny viden til dig

Vi giver dig mulighed for masser af inspiration og ny viden, når vi løbende afholder forskellige typer af events. Nogle kan du deltage i hjemme fra skærmen og andre giver dig mulighed for at netværke med ligesindede, når vi inviterer til seminarer, webinarer, workshops og erfagruppe-møder. Uanset hvad, så lover vi dig, at du går beriget fra et event med twoday RelateIT.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores kommende arrangementer – og tilmelde dig dem, som du finder interessante.

Vi afholder gerne 2-3 events om måneden inden for de forskellige grene af vores forretning. Vil du gerne være opdateret på, om der er noget for dig på programmet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Webinar: Sådan lever du op til bogføringsloven, når du er i BC Cloud

5. marts 2024 kl. 10.00-10.45

Få indblik i, hvordan du du lever op til den nye bogføringslov, når du er skyen med Business Central Cloud. twoday RelateIT guider dig.

Seminar: Effektiviser din produktionsvirksomhed

12. marts 2024 kl. 08.30-13-15

Kom til seminar hos twoday RelateIT i Aalborg og mød den nordjyske produktionsvirksomhed, Induflex - og hør om deres rejse med Business Central Cloud. Du bliver også meget klogere på, hvordan du kan effektivisere din forretning med kontorrobotter, Power Platformen og Power BI.

Afholdte webinarer

Nedenfor finder du et udpluk af vores afholdte webinarer. Du kan også se  alle webinaroptagelser her.


Webinar: Lev op til bogføringsloven i 2024 – compliant uden cloud

8. februar 2024 kl. 10.00-10.45

Spørgsmålene er mange omkring den nye bogføringslov, og det er svært at finde hoved og hale i, hvordan du sørger for at leve op til de nye krav, hvis du sidder med en ældre version af Business Central. Vi guider dig på dette webinar.

Webinar: 3 migreringsstrategier – rejsen til BC Cloud

25. januar 2024 kl. 10.00-10.30

Få indblik i 3 migreringsstrategier, som er uundværlige at kende til, når du overvejer at flytte til Business Central Cloud.

Webinar: Er du klar til den nye bogføringslov?

25. oktober 2023 kl. 10.00-10.45

Fremtidens bogføring skal være digital – har du styr på kravene? Tilmeld dig vores webinar, og bliv tryg i fremtiden.

Kampagner

Nedenfor finder du et overblik over aktuelle kampagner på vores løsninger. Vi opdaterer løbende, så husk at holde øje – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af spændende events og kampagner.

Lær mere om kreditorgodkendelsesmodulet til Business Central

Få total kontrol over din økonomiske godkendelsesproces med kreditorgodkendelsesmodulet til Microsoft Business Central. Vi hjælper dig selvfølgelig igang og gør dig klogere på alle mulighederne.

40% rabat på licenser til Microsoft Business Central Cloud

Ny kampagne fra Microsoft giver rabat på 40%, hvis du køber Microsoft Business Central Cloud for første gang. Microsoft kalder kampagnen “Bridge to Cloud 2” og den løber fra 1. februar 2023 til 31. december 2024.

Prøv Jet Reports gratis i 60 dage

Hos twoday RelateIT mener vi, at Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter – derfor vil vi give dig muligheden for at prøve det gratis i to måneder.

twoday RelateIT’s Extensionsabonnement

Med et extensionsabonnement tager vi ansvar for, at dine extensions udviklet af twoday RelateIT, altid passer til den nyeste version af Business Central.