Events og kampagner

Events, SOM GIVER DIG INSPIRATION

Når hverdagen går sin vante gang og driften kalder, er det måske sjældent, at du har tid til at fordybe dig i nye muligheder. Men vil du udvikle jeres forretning, så er det vigtigt indimellem at tage en pause fra driften og give sig tid til at blive inspireret.

Inspiration og ny viden til dig

Vi giver dig mulighed for masser af inspiration og ny viden, når vi løbende afholder forskellige typer af events. Nogle kan du deltage i hjemme fra skærmen og andre giver dig mulighed for at netværke med ligesindede, når vi inviterer til seminarer, webinarer, workshops og erfagruppe-møder. Uanset hvad, så lover vi dig, at du går beriget fra et event med RelateIT.

Nedenfor kan du se en oversigt over kommende vores kommende arrangementer – og tilmelde dig dem, som du finder interessante.

Vi afholder gerne 2-3 events om måneden inden for de forskellige grene af vores forretning. Vil du gerne være opdateret på, om der er noget for did på programmet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

WEBINAR: Derfor anbefaler vi, at du skal flytte din LS Retail-løsning til LS Central SaaS.

30. august 2022, kl. 14.00 - 14.45

Overvejer du at opgradere din løsning inden for 4 år, så hør mere her. LS Retail præsenterer en økonomisk fordelagtig model i forhold til at flytte din LS Retail-løsning i Cloud. Til webinaret vil du møde både LS Retail's licensspecialister og RelateIT.

WEBINAR: Byg bro mellem din fysiske butik og Shopify

5. september 2022 kl. 14 - 14.30

Detailhandel behøver ikke være svært. Hør hvordan Ka-ching bygger bro mellem din fysiske butik og Shopify og kan hjælpe med at booste dit salg.

Retail Talks: Sådan skaber du succes med Unified Commerce

6. og 8. september 2022, kl. 9-12.30

Får du mest muligt ud af dine retail IT-løsninger? Taler dine systemer sammen, og kan du tilbyde dine kunder den bedste købsoplevelse – online såvel som fysisk?

Webinar: Power BI Data Marts – genvej til Self-Service Data Warehouse

9. september 2022, kl. 11.00 - 12.00

På dette webinar giver vi en præsentation af Power BI Data Marts. Vi svarer bl.a. på: Hvad er Power BI Data Marts og hvilke fordele er der for mig? Vi har et gammelt Data Warehouse, kan vi bruge Power BI Data Marts til? Hvordan kommer vi i gang med Power BI Data Marts? Hvad koster det?

Webinar: Bedre rapportering i finansafdelingen

27. september kl. 14.00 - 15.00

Ønsker du at kigge på dine tal fra forskellige vinkler? Har du behov for at analysere dine driftsdata, så du får mere indblik og overblik? På dette webinar viser vi dig, hvordan du helt enkelt kan opstille rapporter og arbejde med dine data med Jet Reports.

BC Cloud erfa-møde

28. september 2022, kl. 9.00 - 15.30

RelateIT inviterer dig med til erfagruppemøde inden for BC Cloud. Del erfaringer med andre Cloud-brugere og hør om Nature Planets løsninger. Hør også om nyt i BC Cloud, hør om den nye bogføringslov og kig ind i IT-sikkerheden i din cloud-løsning.

Kampagner

Nedenfor finder du et overblik over aktuelle kampagner på vores løsninger. Vi opdaterer løbende, så husk at holde øje – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af spændende events og kampagner.

Prøv Jet Reports gratis i 60 dage

Hos RelateIT mener vi, at Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter – derfor vil vi give dig muligheden for at prøve det gratis i to måneder.

Business Central extension opgraderingsabonnement

Med en opgraderingsaftale sørger vi for, at dine extensions udviklet af RelateIT, altid er kompatible med den nyeste version af Business Central.

Microsoft licenskampagne

Del din licensbetaling op i 12 måneder – fremfor én årlig betaling, og få samtidig flere fordele når du opgraderer til Business Central med den nye licenskampagne.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?