Events og kampagner

Events, SOM GIVER DIG INSPIRATION

Når hverdagen går sin vante gang og driften kalder, er det måske sjældent, at du har tid til at fordybe dig i nye muligheder. Men vil du udvikle jeres forretning, så er det vigtigt indimellem at tage en pause fra driften og give sig tid til at blive inspireret.

Inspiration og ny viden til dig

Vi giver dig mulighed for masser af inspiration og ny viden, når vi løbende afholder forskellige typer af events. Nogle kan du deltage i hjemme fra skærmen og andre giver dig mulighed for at netværke med ligesindede, når vi inviterer til seminarer, webinarer, workshops og erfagruppe-møder. Uanset hvad, så lover vi dig, at du går beriget fra et event med RelateIT.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores kommende arrangementer – og tilmelde dig dem, som du finder interessante.

Vi afholder gerne 2-3 events om måneden inden for de forskellige grene af vores forretning. Vil du gerne være opdateret på, om der er noget for dig på programmet, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Webinar: Sådan sikrer du din forretning med IT-sikkerhed

13. april 2023 kl. 10.00-10.45

Bliv klogere på IT-sikkerhed, og få konkrete råd til, hvad du skal passe på med, men også hvordan Microsofts produkter kan beskytte din forretning.

Webinar: Nyheder i Business Central – tre særlige funktioner

20. april 2023 kl. 10.00-10.45

Få indblik i den nye Business Central spring Release 2023 og hvad den betyder for dig. Vi dykker også ned i tre banebrydende features, som kan have stor betydning for dig og din forretning.

Webinar: Effektiviser dit lager med mobil scannerløsning

4. maj 2023 kl. 10.00-10.45

Få indblik i, hvordan du kan effektivisere dit lager med en mobil scannerløsning fra TaskletFactory. Nu er det slut med papirer og langsommelige arbejdsgange.

Kampagner

Nedenfor finder du et overblik over aktuelle kampagner på vores løsninger. Vi opdaterer løbende, så husk at holde øje – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af spændende events og kampagner.

Microsoft Dynamics 365 Cloud Migration Kampagne

Fra august 2021 til 30. juni 2023 kører Microsoft en kampagne for at migrere til Business Central Cloud, der gælder eksisterende Dynamics On-premises-licenser. Denne kampagne giver 40% i rabat på den almindelige kommercielle listepris ved migreringen.

40% rabat på licenser til Microsoft Business Central Cloud

Ny kampagne fra Microsoft giver rabat på 40%, hvis du køber Microsoft Business Central Cloud for første gang. Microsoft kalder kampagnen “Bridge to Cloud 2” og den løber fra 1. februar 2023 til 31. december 2024.

Prøv Jet Reports gratis i 60 dage

Hos RelateIT mener vi, at Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter – derfor vil vi give dig muligheden for at prøve det gratis i to måneder.

RelateIT’s Extensionsabonnement

Med et extensionsabonnement tager vi ansvar for, at dine extensions udviklet af RelateIT, altid passer til den nyeste version af Business Central.