Events og kampagner

Events

Vi afholder løbende relevante arrangementer, såsom webinarer, semianrer, ERFA-gruppemøder og andet spændende. Nedenfor kan du se en oversigt over kommende arrangementer – og tilmelde dig dem, som du finder interessante.

Kampagner

Nedenfor finder du et overblik over aktuelle kampagner på vores løsninger. Vi opdaterer løbende, så husk at holde øje – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af spændende events og kampagner.

Prøv Jet Reports gratis i 60 dage

Hos RelateIT mener vi, at Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter – derfor vil vi give dig muligheden for at prøve det gratis i to måneder.

Business Central extension opgraderingsabonnement

Med en opgraderingsaftale sørger vi for, at dine extensions udviklet af RelateIT, altid er kompatible med den nyeste version af Business Central.

Microsoft licenskampagne

Del din licensbetaling op i 12 måneder – fremfor én årlig betaling, og få samtidig flere fordele når du opgraderer til Business Central med den nye licenskampagne.

1:1 OPGRADERINGSKAMPAGNE

Opgrader din ældre NAV til en Business Central i etaper, så kan du fortsat fokusere kræfterne på forretningen under opgraderingen. Læs mere om mulighederne her.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?