Vores partnere

DEN GODE LØSNING SKABES MED DE RETTE SPECIALISTER

Her kan du se vores nøje udvalgte partnere, som er med til at holde vores kunder konkurrencedygtige og compliant. Vi tager vores partnerskaber meget seriøst, og de er derfor alle udvalgt med den bedste løsning for øje. Vi mener, at disse partnere er de allerbedste inden for hver deres område.

I twoday RelateIT skaber vi de bedste versioner – men det kan vi kun med de rigtige partnere. Vi går aldrig ned på kvalitet, og vi arbejder i konceptet best-of-breed; vi ønsker simpelthen at udvælge de bedste løsninger og de bedste partnere. På den måde sikrer vi os, at vores kunder får effektive processer og løsninger.

Videndeling og samarbejde er vigtigt for os, og det gælder også med vores partnere. Derfor gør vi meget ud af jævnligt at mødes og starte en dialog om morgendagens IT-løsninger. Sammen med mange af vores partnere deltager vi i events og konferencer inden for branchen, så vi sammen er på forkant med den nyeste teknologi.

Vi har et tæt samarbejde med vores partnere, og det er vigtigt for os, at vi alle brænder for det samme – nemlig glade og trygge kunder, som har en IT-løsning, der letter hverdagens udfordringer.

Mød vores nøje udvalgte partnere lige her:For os er det vigtigste, at vi har et godt samarbejde, da vi mener, at det er sådan, at de ekstra gode IT-løsninger fremkommer. Ønsker du at være partner? Vi leder altid efter nye og innovative løsninger, som vi kan tilbyde til vores 400+ kunder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at være partner i twoday RelateIT.

Vi har bred brancheerfaring

Læs mere om de forskellige brancher, som vi skaber løsninger til. Vi har en bred vifte af kunder i forskellige brancher, og vi har gjort os til specialister inden for flere forskellige brancher.