Mød twoday RelateIT

twoday RelateIT skaber den GODE IT-LØSNING, der BYGGER på stærke RELATIONER

Sagt helt kort, er vi en af landets største NAV/Business Central-partnere, som leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov. Vi leverer også løsninger til din IT-infrastruktur, som sikrer jeres fremtidige drift og indfrier kravene til moderne IT.

Men vi er meget mere end det. Hos twoday RelateIT handler det om relationer. Gode relationer. Stærke relationer. Til hinanden og til vores kunder og samarbejdspartnere. Til dig.

For os er det vigtigste, at vi har et godt samarbejde, hvor vi driver vores forretning med hjerte, for det er i de menneskelige relationer i samspil med hjerte, drivkraft og tilpasning, at de ekstra gode IT-løsninger bliver skabt. Vores erfarne og ambitiøse medarbejdere bruger den seneste tekniske udvikling til at rådgive dig om den mest optimale løsning. Med stor respekt for dine individuelle behov og ved at udnytte nye muligheder ser vi os selv som rådgivere frem for udviklere.

Vi tager alle ansvar, og vores gode energi, drivkraft og daglige glæde ved IT bærer vores kultur, og den måde vi arbejder på.
Nøglen til vores fælles succes ligger i de tætte relationer og samarbejdet mellem dig som kunde og den enkelte konsulent, I er i kontakt med. Vi tilpasser mængden af projektledelse til hvert projekt, og med øje for slutresultatet er vi dermed en anderledes partner, der har en udpræget pragmatisk tilgang til at løse dine opgaver – i dag, i morgen og i fremtiden.

Læs om vores kompetencer her

Microsoft Solutions Partner

Image
Image
Image

Hos twoday RelateIT er vi en af Danmarks førende Microsoft-partnere og med en bred vifte af kompetencer indenfor Microsofts løsninger er vi klar til at hjælpe netop dig og din virksomhed. Vi er stolte at at være Microsoft Solutions Partner og sætter en ære i at dygtiggøre os indenfor det område vi beskæftiger os med. Vi samarbejder tæt med Microsoft for at skabe de bedste IT-løsninger for vores kunder, så¨vores løsninger skaber værdi og letter hverdagens udfordringer.

Image


LS Retail Diamond Partner twoday RelateIT samarbejder tæt med LS Retail og fik i 2022 tildelt titlen Diamond Partner som indikerer at vi har leveret enestående resultater med løsningen. twoday RelateIT er den eneste LS Retail Diamond Partner i Danmark. 

Image

SKI LeverandørSom SKI leverandør må vi respondere på udbud og levere løsninger til offentlige myndigheder gennem Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Respekt for fagligheden

Hos twoday RelateIT har vi hele tiden fokus på vores kunder. Altså dig. Det er jo det, vi lever af. Vi har stort fokus på at levere til vores eksisterende kunder, og det vil du kunne mærke, hvis du er kunde ved os. Det har vi i respekt for både dig som kunde og for vores egen faglighed. Vi tillader os derfor også at stille spørgsmålstegn ved opgaver, som ikke tilfører værdi til projektet – eller som andre har bedre ressourcer til at løse. Med andre ord kan vi tillade os at holde fokus på, hvad der er bedst for dig.

Let’s succeed together!

Læs mere om vores løsninger her
Se vores medarbejdere her

VORES VÆRDIER

Vores værdier er den rettesnor, vi alle sammen arbejder efter – og det er dem, der ligger til grund for alt, hvad vi gør. For dig, og for vores medarbejdere. Du kan læse mere om dem her.

Vil du vide mere?HjerteVores forretning drives med hjerte. Vi værner om vores medarbejdere, vores kunder og det samfund, vi lever i. Vi udviser omsorg ved at være transparente og ærlige i alt, hvad vi gør. Vores fællesskab er varmt; der er plads til at være den, du er, hjælp at hente og tid til at have det sjovt.


DrivkraftDet kræver drivkraft at gennemføre store IT-projekter. Derfor er vi målrettede og dedikerede, når vi skal gennemføre vores opgaver og løse vores kunders udfordringer. Vi stræber efter at forbedre vores løsninger, og måden vi samarbejder på – og vi hviler aldrig på laurbærrene.

TilpasningLøbende tilpasning er en central del af vores forretning. Vores branche er i konstant udvikling, og det samme er vores kunders behov. Det kræver, at vi kan navigere i udfordringer og være fleksible i vores arbejdstilgang. Derfor er vi videbegærlige, så vi altid er opdateret på nye teknologier og løsninger.

Vi er ISAE 3000 og ISAE 3402 certificeret

Hos twoday RelateIT forstår vi vigtigheden af tillid og troværdighed i enhver forretning. Derfor bruger vi ISAE-erklæringer som et bevis på vores ordentlighed.

Hent revisionserklæringerne