Mød RelateIT

RelateIT skaber den GODE IT-LØSNING, der BYGGER på stærke RELATIONER

Sagt helt kort, er vi en af landets største NAV/Business Central-partnere, som leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov. Vi leverer også løsninger til din IT-infrastruktur, som sikrer jeres fremtidige drift og indfrier kravene til moderne IT.

Men vi er meget mere end det. Hos RelateIT handler det om relationer. Gode relationer. Stærke relationer. Til hinanden og til vores kunder og samarbejdspartnere. Til dig.

For os er det vigtigste, at vi har et godt samarbejde, da vi mener, at det er der, de ekstra gode IT-løsninger bliver skabt. Hos RelateIT mener vi derfor, at det er de menneskelige relationer, der skaber den gode IT-løsning. Vores erfarne og ambitiøse medarbejdere bruger den seneste tekniske udvikling til at rådgive dig om den mest optimale løsning. Med stor respekt for dine individuelle behov og ved at udnytte nye muligheder ser vi os selv som rådgivere frem for udviklere.

Vi tager alle ansvar, og vores gode energi og daglige glæde ved IT bærer vores kultur, og den måde vi arbejder på.

Nøglen til vores fælles succes ligger i de tætte relationer og samarbejdet mellem dig som kunde og den enkelte konsulent, I er i kontakt med. Vi tilpasser mængden af projektledelse til hvert projekt, og med øje for slutresultatet er vi dermed en anderledes partner, der har en udpræget pragmatisk tilgang til at løse dine opgaver.

Læs om vores kompetencer her

Microsoft Solutions Partner

Image
Image
Image

Hos RelateIT er vi en af Danmarks førende Microsoft-partnere og med en bred vifte af kompetencer indenfor Microsofts løsninger er vi klar til at hjælpe netop dig og din virksomhed. Vi er stolte at at være Microsoft Solutions Partner og sætter en ære i at dygtiggøre os indenfor det område vi beskæftiger os med. Vi samarbejder tæt med Microsoft for at skabe de bedste IT-løsninger for vores kunder, så¨vores løsninger skaber værdi og letter hverdagens udfordringer.

Image


LS Retail Diamond Partner RelateIT samarbejder tæt med LS Retail og fik i 2022 tildelt titlen Diamond Partner som indikerer at vi har leveret enestående resultater med løsningen. RelateIT er den eneste LS Retail Diamond Partner i Danmark. 

Image

SKI LeverandørSom SKI leverandør må vi respondere på udbud og levere løsninger til offentlige myndigheder gennem Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Respekt for fagligheden

Hos RelateIT har vi hele tiden fokus på vores kunder. Altså dig. Det er jo det, vi lever af. Vi har stort fokus på at levere til vores eksisterende kunder, og det vil du kunne mærke, hvis du er kunde ved os. Det har vi i respekt for både dig som kunde og for vores egen faglighed. Vi tillader os derfor også at stille spørgsmålstegn ved opgaver, som ikke tilfører værdi til projektet – eller som andre har bedre ressourcer til at løse. Med andre ord kan vi tillade os at holde fokus på, hvad der er bedst for dig.

Let’s succeed together!

Læs mere om vores løsninger her
Se vores medarbejdere her

VORES VÆRDIER

Vores værdier er den rettesnor, vi alle sammen arbejder efter – og det er dem, der ligger til grund for alt, hvad vi gør. For dig, og for vores medarbejdere. Du kan læse mere om dem her.

Vil du vide mere?RespektVores kultur bygger på en gensidig respekt, som gennemsyrer alt vi gør. Vi har respekt for hinanden, for vores samarbejdspartnere og for det arbejde, vi leverer.
AmbitiøsFordi vi er ambitiøse omkring vores arbejde, stræber vi altid efter, at blive endnu bedre til det vi laver. Vi læner os aldrig tilbage og stiller os tilfredse med, hvad vi har, men leder altid efter en endnu bedre måde at løse opgaverne på – til både din og vores fordel.


NysgerrigSom både virksomhed og som mennesker er vi nysgerrige på, hvad der rører sig omkring os. Ved konstant at tilegne os ny viden om metoder og løsninger sikrer vi, at vi hele tiden kan tilbyde den helt rigtige løsning til dig og dit specifikke behov.


Smil & GlædeDet skal være sjovt at gå på arbejde! Vi er altid seriøse og professionelle omkring vores arbejde, men vi mener samtidigt, at det er vigtigt, at der er plads i hverdagen til humor og til at grine. Både med hinanden og med dig som kunde og samarbejdspartner. 

Vi er ISAE 3000 og ISAE 3402 certificeret

Hos RelateIT forstår vi vigtigheden af tillid og troværdighed i enhver forretning. Derfor bruger vi ISAE-erklæringer som et bevis på vores ordentlighed.

Hent revisionserklæringerne