RelateIT i Skanderborg – din nye IT-leverandørSøger du en ambitiøs IT-leverandør i Skanderborg? RelateIT i Skanderborg er din lokale Business Central/ NAV-partner, der leverer stærke og ambitiøse ERP-løsninger til små såvel som store virksomheder med nationalt og/eller internationalt udviklingsbehov.

Vores kernekompetence er Microsoft Business Central, men vi kan meget mere end det. Således har vi ligeledes specialister inden for Microsoft Power BI, Microsoft Power Automate, Power Apps, unikke web-tilpasninger og IT-sikkerhed.

Herudover har vi et stærkt, landsdækkende bagland af øvrige specialister.Image

REtail i hjertet

Holdet i Skanderborg har, udover ovenstående, én anden ting til fælles – vores hjerter banker for LS Central, og vi har et stort hold, der næsten udelukkende arbejder med opgaver til retailbranchen. Det er vi nemlig særligt gode til i Skanderborg.

Fun fact om RelateIT Skanderborg

Vi kan så godt lide at have kontor tæt på vores kunder. Det giver en god forståelse for hinanden, og vi værdsætter relationen mellem os og kunderne, for det er i relationen, der bliver skabt magi og gode resultater.

I maj 2019 slog vi derfor dørene op til kontoret i Skanderborg, hvorfra vi primært servicerer kunderne i det midtjyske. Kontoret er samtidigt det nyeste skud på stammen af RelateIT kontorer – men helt sikkert ikke det sidste. Vi bor på øverste etage i shoppingcentret, Bloms Butikker. Herfra kan medarbejdere og gæster nyde udsigten over byen og søen. 

 

Find relateIT Skanderborg her

Mangler du en IT-leverandør i Skanderborg?


Vil du vide mere?


Image

Jens Friis
Director of Relations

Image

Lars Bjerrisgaard
Director of Operations

Vil du vide mere?


Image

Jens Friis
Director of Relations

Image

Lars Bjerrisgaard
Director of Operations