RelateIT i Skanderborg – din nye IT-leverandørSøger du en ambitiøs IT-leverandør i Skanderborg? RelateIT i Skanderborg er din lokale Business Central/ NAV-partner, der leverer stærke og ambitiøse ERP-løsninger til små såvel som store virksomheder med nationalt og/eller internationalt udviklingsbehov.

Vores kernekompetence er Microsoft Business Central, men vi kan meget mere end det. Vi har ligeledes specialister inden for Microsoft Power BI, Microsoft Power Automate, Power Apps, digitale løsninger og IT-sikkerhed.

Herudover er vi stærke inden for IT-løsninger til detailbranchen. Her er vi især specialister i LS Retail, men vi leverer også vores eget-udviklede kassesystem Ka-ching

Vi er et lokalt forankret IT-konsulenthus i Skanderborg med et stærkt, landsdækkende bagland af øvrige specialister. Image

Fun fact om RelateIT Skanderborg

Vi kan så godt lide at have kontor tæt på vores kunder. Det giver en god forståelse for hinanden, og vi værdsætter relationen mellem os og kunderne, for det er i relationen, der bliver skabt magi og gode resultater.

I maj 2019 slog vi derfor dørene op til kontoret i Skanderborg, hvorfra vi primært servicerer kunder i det midtjyske. Vi bor på øverste etage i shoppingcentret, Bloms Butikker. Herfra kan medarbejdere og gæster nyde udsigten over byen og søen. 

 

Find relateIT Skanderborg her

Mangler du en IT-leverandør i Skanderborg?


Vil du vide mere?


Image

Jens Friis
Director of Relations

Image

Lars Bjerrisgaard
Director of Operations

Vi hjælper blandt andet disse kunder fra RelateIT Skanderborg

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vil du vide mere?


Image

Jens Friis
Director of Relations

Image

Lars Bjerrisgaard
Director of Operations