Odense


I hjertet af Odense, lige midt i gågaden, ligger RelateIT på 2. sal i en gammel herskabslejlighed. Kun 10 minutters gang fra Odense Banegårdscenter, med parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet og altid med masser af god, varm kaffe at tilbyde. Vi bor i charmerende lokaler med stuklofter, hyggelige kroge og udsigt til det hyggelige café- og butiksliv i Odenses gågade.

RelateIT Odense er værter for den årlige Åregatta. Det betyder, at hele virksomheden hvert år indtager Odense Å i kanoer med kaptajn, matroser og godt humør. En årlig begivenhed, som medarbejderne i RelateIT ikke vil gå glip af! Du kan altid finde masser af liv på kontoret, venlige og behjælpelige sjæle. Skulle du brænde inde med en joke, så lægger vi meget gerne ører til sådan én.

Jesper Hansen, product manager i Odense, fortæller om atmosfæren på kontoret

”Det er en meget uformel arbejdsplads. Der er ikke lang vej fra medarbejderen til ledelsen. Vi hygger os rigtig meget og har det sjovt. Fagligt er vi meget agile og hurtige til at omstille os.”

Fun fact om RelateIT Odense

Dengang, da det hele startede, var køkken, spiseplads, fredagsbar, kaffespot og entré samlet i det samme rum. Vi har udvidet en del siden. Både på kvadratmeter og antal af medarbejdere, så nu bruges rummet kun til entré og kaffespot. 

Vores adresse

Jernbanegade 1, 2. sal
5000 Odense C


Image

Vil du vide mere om Odense kontoret? Så spørg os!


Vil du vide mere?