twoday RelateIT i Odense
- hjælper dig med din ERP-løsningVi er din odenseanske Business Central/NAV-partner. Vi leverer ambitiøse ERP-løsninger til små såvel som store virksomheder. Selvom vi er lokalt forankret i hjertet af Odense, så har vi specialister i andre dele af landet, der kan hjælpe dig – ja selv i solrige Dubai.

Et IT-konsulenthus med den størrelse, som vi har, sikrer dig, at der altid er folk, som passer netop til de udfordringer, som du har brug for at få løst, og selvom vores kernekompetence er Microsoft Business Central, kan vi hjælpe dig med meget mere. Vi har en bred palette af specialister, som arbejder med Microsoft Power BI, Microsoft Power Automate og Apps.

Hvis du har behov for et kig på din IT-infrastruktur, så er du også i gode hænder hos os. Vi dykker gerne ned i din IT-sikkerhed, sikrer din virksomheds fremtidige drift og indfrier kravene til moderne IT.

Vi hjælper dig med at bygge dit Business Central ’hus’, så du kan strømline og optimere dine arbejdsgange og processer i hele virksomheden.Image

IT-konsulenthus i hjertet af Odense

I hjertet af Odense, lige midt i gågaden, ligger twoday RelateIT på 2. sal og 4. sal i en gammel herskabslejlighed. Kun 10 minutters gang fra Odense Banegårdscenter, med parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet og altid med masser af god, varm kaffe at tilbyde. Vi bor i charmerende lokaler med stuklofter, hyggelige kroge og udsigt til det hyggelige café- og butiksliv i Odenses gågade.

 

Et godt arbejdsmiljø smitter af på vores kunder

twoday RelateIT Odense er værter for den årlige Åregatta. Det betyder, at hele virksomheden hvert år indtager Odense Å i kanoer med kaptajn, matroser og godt humør. En årlig begivenhed, som medarbejderne i twoday RelateIT ikke vil gå glip af! Du kan altid finde masser af liv på kontoret, venlige og behjælpelige sjæle. Skulle du brænde inde med en joke, så lægger vi meget gerne ører til sådan én. Her kan du læse, hvad vores kunder siger om os.

 

Glade medarebejdere 

Jesper Hansen, Product Manager i Odense, fortæller om atmosfæren på kontoret:

”Det er en meget uformel arbejdsplads. Der er ikke lang vej fra medarbejderen til ledelsen. Vi hygger os rigtig meget og har det sjovt. Fagligt er vi meget agile og hurtige til at omstille os.”

 

Fun fact om twoday RelateIT i Odense

Dengang, da det hele startede, var køkken, spiseplads, fredagsbar, kaffespot og entré samlet i det samme rum. Vi har udvidet en del siden. Både på kvadratmeter og antal af medarbejdere, så nu bruger vi kun rummet til entré og kaffespot. 

 

Find twoday relateIT Odense her

Mangler du en IT-leverandør i Odense?

Vil du vide mere?


Image

Anne Mette Rasmussen

Director of Operations

Image

Lars Christiansen

Director of Relations

Vil du vide mere?


Image

Anne Mette Rasmussen

Director of Operations

Image

Lars Christiansen

Director of Relations

Vi hjælper blandt andet disse Fynske kunder

Image
Image
Image
Image