Mr. Hoff

Tøjbutikkens nye IT-system giver flere penge i kassen

Alle byer har én. En Mr. butik med alle de rigtige mærker. I Tønder har butikken efternavnet Hoff. Kæden samarbejder med twoday RelateIT. Da Mr. Hoff i Tønder flyttede til en nyindrettet butik, fik de samtidigt kædens anbefalede IT-løsning fra twoday RelateIT. Løsningen består af både økonomistyring og en butiksløsning, med mulighed for lagerstyring, varebestilling, statistikker med mere.

“For os er det vigtigt, at IT-løsningen giver os fordele, både i forhold til vores kunder og i samarbejdet med vores leverandører.”
Frank Hoffmann, butiksejer, Mr. HOFF

– At gå fra en almindelig kasseløsning til et komplet og moderne IT-system, har naturligvis været en stor mundfuld. Men jo mere disciplinerede vi bliver, jo tydeligere bliver mulighederne, fortæller Frank Hoffmann.

– For os er det vigtigt, at vores IT-løsning giver os fordele. Både i forhold til vores kunder og i samarbejdet med vores leverandører. Ting tager tid, men med en god dialog med twoday RelateIT bliver vi bedre dag for dag. Det kan også ses på bundlinjen.

Mr. kædens direktør, Frank Skovgaard, understreger, at det er vigtigt at vælge fleksible systemer, hvor den enkelte butik udnytter mulighederne i det tempo, de er klar til. Samtidig yder twoday RelateITs hotline hjælp og support i butikkens fulde åbningstid, og der er mulighed for integreret butiksovervågningssystem, med opkobling fra iPhone, smartphone, tablet og PC.

Mr. kædens IT chef Kennet Brodersen, der yder butikkerne rådgivning og support i samarbejde med twoday RelateIT, påpeger, at de butikker der anskaffer den nye IT-løsning, vil spare meget tid, da Mr. kæden bl.a. opretter varenumre på en stor del af de varer, som sælges i butikkerne.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?