IT-løsninger til retailbranchen

Fra hovedkontor over logistik til butik

Leder du efter effektive IT-løsninger til retailbranchen?

Du sælger måske dine varer på flere kanaler – både online og i butikker – måske endda via partnere. Samtidig skal du sikre dig, at der er styr på lageret og at kunderne får den bedste kundeservice, så de kommer igen og igen. Udfordringerne er mange, og vi kender dem alle. Vi har leveret IT-løsninger til retailbranchen i hele vores levetid.

Vores retailspecialister er erfarne i at gennemgå alle processer fra indkøb over lager til salg og sammensætter dén løsning, der passer til din forretning – uanset om din forretning er web-baseret, har 1 eller 500 butikker eller begge dele. Derfor har mange af Danmarks retailkæder valgt RelateIT, som deres leverandør.  

Med en komplet IT-løsning til retailbranchen fra RelateIT:

Øger du din forretnings konkurrencekraft 

Sælger du mere til den moderne forbruger – både online og i butikken

Forbedrer du lønsomheden med optimerede interne processer

Sikrer du gennemsigtighed af dine data – gennem hele produktrejsen

"For os er det vigtigt, at enhver kundeoplevelse er ekstraordinær – og at vi møder alle vores kunder, hvor de er. Det er lykkedes os at tilpasse vores forretningsudvikling, så vi imødekommer den ekstraordinære kundeoplevelse, vi sigter efter at give. 

RelateIT formår at tænke funktionalitet og effektive arbejdsgange ind i vores løsninger. På den måde gavner og understøtter vores IT-løsninger hele forretningen".

Bent Ditlevsen, CIO, Søstrene Grene

Vi hjælper allerede disse kunder med IT-løsninger til retailbranchen 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Specialister i IT-løsninger til retailbranchen 

Hos RelateIT er vi specialister inden for it-løsninger til detailbranchen. Vi kender branchens processer og understøtter dem med de bedste løsninger på markedet med udgangspunkt i Microsoft 365 Business Central og LS Retail.  

 

LS Retail – komplet IT-løsning til retailbranchen 

I dag er online en stor købskanal for langt de fleste forbrugere, men butikken er fortsat meget vigtig. Uanset om dine kunder foretrækker online eller offline, skal du sørge for, at dhar adgang til dine produkter, når de ønsker at handle. LS Retail er markedets mest komplette løsning til detailbranchen, der får alle dine forretningsprocesser til at hænge sammen fysisk og virtueltMed LS Retail får du både økonomisystem, lager- og kasseløsning i en komplet integreret løsning og RelateIT er specialister i at tilpasse dét til dig.
Læs mere om LS Retail her.

 

Ka-ching – det perfekte supplement til din omnichannel

Ka-ching POS er bygget på et bundsolidt fundament, som ikke svigter dig og er derfor yderst pålideligt.

Med Ka-ching POS understøttes din virksomeheds omnichannel-strategier. Du får nemlig adgang til et hav af muligheder, der tilsammen skaber den ultimative købsoplevelse – og må vi vove den påstand; dermed også gør din virksomhed mere profitabel.
Læs mere om Ka-ching her. 

 

“For os er det vigtigt, at IT-løsningen giver os fordele, både i forhold til vores kunder og i samarbejdet med vores leverandører.” 

Frank Hoffmann, Butiksejer, Mr. Hoff 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en retailløsning? 


Vil du vide mere om, hvordan RelateIT kan hjælpe med IT-løsninger til retailbranchen? Og vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine processer til gavn for kunderne?

Så kontakt os for en uforpligtende stuegang, hvor vi gennemgår dine processer og rådgiver om optimeringsmuligheder.


Kontakt os