Komplet IT-løsning til fashionbranchen

Hos twoday RelateIT har vi mange års erfaring med implementering af solide IT-løsninger til fashion, og vi kender branchen til fingerspidserne. Vi forstår dine udfordringer, og vi har også den løsning, du mangler.

Løsningen hedder FaVa, og er den nyeste løsning på markedet, som håndterer alle dine processer fra design til salg – og mere til.

Vi byder gerne indenfor til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i mål med en fashionløsning, der passer til jeres behov – og som skaber mere værdi og bedre udviklingsmuligheder.

læs meget mere på FAVA.io - klik her

Fra design til salg

Vi tilbyder en moderne løsning, som håndterer alt fra designfasen til salgsfasen. Du får en skræddersyet løsning, som kan håndtere alt fra

  • Varianter
  • Design
  • Salg
  • Økonomi
  • Rapportering
  • ... og meget mere!
 

Få en end-to-end løsning, som er skræddersyet til din branche

Vores løsning, FaVa, er bygget som en best-of-breed løsning, der eksempelvis giver dine designere mulighed for at arbejde i Delogue PLM  og dine sælgere i Colect  – og der er mulighed for at integrere FaVa med de mere end 1.000 eksisterende tillægsløsninger, der findes til Business Central, så du får en løsning, der passer til dine behov. Samtidig sikrer vi os, at du har styr på hele din værdikæde med Microsoft Power BI, som giver dig realtidsindblik i din virksomheds nøgletal.
 

Vi hjælper allerede disse kunder med løsninger til fashionbranchen

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Birger Christensen om FaVa


"Det er helt i stil med vores visionære DNA, at Birger Christensen er med på den første værdikædebaserede løsning til fashion. Vi tror på, at FaVa bliver en gamechanger for fashionindustrien, og derfor er det også essentielt, at vi er med til at påvirke løsningen fra start."

Micky Bach, COO, Birger Christensen

Image

FaVa er en moderne IT-løsning til fashionbranchen, der håndterer alt fra varianter og design til salg og økonomistyring. Med løsningen tilbyder vi en bred vifte af de bedste systemer til fashionbranchen i én integreret løsning baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du kan læse meget mere om FaVa på fava.io

365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en samlet løsning til administration af hele din virksomhed. Fordelen ved Business Central er de mange udviklingsmuligheder, som gør, at du kan skræddersy et ERP-system, som passer perfekt til din virksomhed.

Design

FaVa tilbyder dine designere at arbejde i Delogue PLM, som er en af markedets mest anerkendte platforme til at håndtere udviklingen af designs – fra koncept til slutprodukt.

Salg

Opererer du indenfor salg og detail, har du nok allerede hørt om den unikke Colect platform. Værktøjet gør hverdagen nemmere og mere effektiv – og samtidig bliver dit brand formidlet gennem flotte, visuelle og digitale præsentationer af jeres kollektioner.

Lager

I Business Central kan der opsættes forskellige lokationer, således at køb/salg/lager differentieres på eksempelvis T1/T2 lokationer (EU/Bonded Warehouse). 

Indkøb

FaVa understøtter indkøb, både i sortimenter og i styk. Du kan på en nem måde beregne og oprette indkøbsordrer på baggrund af det salg, der er registreret i systemet. Alternativt kan dine indkøbsordrer oprettes manuelt.

Retail

Med FaVa har du også mulighed for at tilknytte POS- og kassesystemer, hvis din virksomhed har egne butikker, showrooms eller på anden vis retail. Butikken kan derfor forhandle jeres specifikt udvalgte designs.

Rapportering

Business Intelligence og opbygningen af dette forbindes ofte med tunge omkostninger, tidskrævende ressourcer og kompleksitet. Sådan behøver det ikke at være. FaVa integrerer alle dine løsninger, så du får et retvisende billede af dine udgifter og indtjening på tværs af hele produktionen. Find din Power BI-løsning optimeret til Fashion-branchen her.

Få indsigt i din forretning


Modtag vores e-bog

Værdifuld indsigt i mode- og livsstilsbranchen

Når du arbejder med mode er det vigtigt konstant at have overblik over varianter og styles. Salget går stærkt fra såvel webshop, som fysiske butikker og det er værdifuldt at vide, hvad der går først, hvornår og hvorfra. Det kan en Business Intelligence-løsning hjælpe dig med.

I vores e-bog forklarer vi, hvordan du hurtigt kan komme i gang med en BI-løsning til din forretning - så du fremover kan regne med mere end din mavefornemmelse. Har I brug for hjælp, har vi hos twoday RelateIT stor erfaring med denne type rapportering.

download e-bogen her

Oplev samme fordele med Business Intelligence som disse kunder

Image
Image
Image
Image
Image

kontakt os

Vil du vide mere om dine muligheder med BI til fashionbranchen?