Fashion

SKAL DER SKUB I DIGITALISERINGEN AF DIN MODEVIRKSOMHED?

Hos RelateIT har vi mange års erfaring med implementering af solide fashionløsninger, og vi kender branchen til fingerspidserne. Vi er stolte af at være leverandør af Colect, som specialiserer sig i digitale salgssystemer inden for mode- og livsstilsbranchen. Deres markedsledende løsninger er faktisk den eneste salgsplatform, du som sælger har brug for.

Vi har mange års erfaring med fashionbranchen og Colect platformen, og du er derfor i trygge hænder, når du vælger RelateIT som din partner på Colect.

FANG KUNDERNES INTERESSE MED COLECT

Colects platform gør det muligt at udvikle din forretning hurtigere end før. Den digitale platform bidrager til en effektiv udveksling af produktinformation, sortimentsplanlægning, ordreprocesser og dataanalyse. Alle data er synkroniseret i realtime, og alle informationer er til rådighed for de rette personer – fra de administrative medarbejdere, til salgsagenterne og helt ud til personalet i butikkerne.

Colect understøttes af mange forskellige systemer, og du kan derfor let forbinde Colects salgsværktøj med dine eksisterende IT-løsninger. Der findes nemlig et utal af integrationer, eksempelvis til din Microsoft NAV/365 Business Central, Power BI, PIM eller lagersoftware. Hos RelateIT hjælper vi dig gerne med at forbinde dem alle, så din virksomhed får den helt rigtige IT-løsning til jeres behov.

RELATEIT SOM DIN IT-PARTNER

Hos RelateIT har vi kompetencerne til at hjælpe dig og din virksomhed med en fashionløsning, der supporterer hele forretningen. Vores konsulenter kan være jer behjælpelig med digitalisering og optimering af jeres processor, både i forhold til Dynamics NAV/365 Business Central og Colect – og ikke mindst, inden for ”best practice” i branchen generelt.

For os er relationerne de vigtigste. Vi er ambitiøse i vores arbejde, og du får en IT-partner der lytter, og som hjælper dig hele vejen igennem projektet.

HØR MERE OM EN FASHIONLØSNING FRA DIN RELATEIT KONSULENT

Vi byder gerne indenfor til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i mål med en fashionløsning, der passer til jeres behov – og som skaber mere værdi og bedre udviklingsmuligheder.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?


Image
Kim Myllerup

Odense

Image
Jens Friis

København