Fashion

Det rette “fit” til fashionbranchen

Pebblestone Fashion er den førende IT-løsning til fashionbranchen. Løsningen automatiserer din virksomheds processer og arbejdsgange, så data kun skal indtastes ét sted og dermed altid er opdateret. Det medfører, at virksomheden altid har samme data tilgængelig, og derfor har et validt datagrundlag at træffe forretningsmæssige beslutninger ud fra.

Med løsningen har du også mulighed for at koble rapporteringsværktøjet Power BI på. Power BI kan anvendes til visuelle, lækre og overskuelige rapporter, som kan bruges i beslutningsprocesser eller ved bestyrelsesmøder. Eller blot til præsentation af relevante data.

Se hvad en brancheløsning kan gøre for dig 

Hos RelateIT, har vi kompetencerne til at hjælpe din virksomhed med en softwareløsning, der supportere hele forretningen fra A-Z. Vores konsulenter kan være jer behjælpelige med optimering af jeres processer, både i forhold til Dynamics NAV / 365 Business Central og Pebblestone Fashion. Og ikke mindst, best practice i branchen generelt.

Vi har samlet nogle kundehistorier, der ikke blot beskriver, hvordan kunder har fået implementeret en Pebblestone Fashion løsning, men også hvordan samarbejdet imellem os foregår. Det er nemlig sådan, at vi hos RelateIT, ser relationerne som de vigtigste. Vi er ambitiøse i vores arbejde, og vi skal også have det godt, imens vi arbejder.

Vil du vide mere?


Image

Kim Myllerup

Odense

Image
Jens Friis

København

Vil du vide mere?


Image
Kim Myllerup

Odense

Image
Jens Friis

København