Business Intelligence løsning til fashionbranchen

Når du arbejder med mode er det vigtigt konstant at have overblik over varianter og styles. Salget går stærkt fra såvel webshop, som fysiske butikker og det er værdifuldt at vide, hvad der går først, hvornår og hvorfra. Det kan en Business Intelligence-løsning hjælpe dig med.

En BI-løsning skræddersyet til Fashionbranchen

Få det fulde salgsoverblik og dyk ned i dine produkter, varianter, segmenter, salgssæsoner og meget mere. Du har mulighed for at få løbende opdateringer under dine aktive sæsoner, og få indsigt i afsætningen af alle styles og brands.
Du opnår:
 • En klar og dynamisk kontrol over sortimenter og varianter
 • grundlag for at træffe datadrevne beslutninger
 • mulighed for kan analysere købsadfærd helt ned på detaljeniveau af en style, eller mere overordnet på et brand eller en kollektion

Det gør du blandt andet ved at trække på interne og eksterne data fra fx dit website, dine social media platforme, dine Excel-ark og selvfølgelig fra din ERP-løsning.
 

Træf gode beslutninger 

Med en korrekt opsat BI-løsning til fashion bliver det grundlæggende nemmere for dig at træffe informerede beslutninger ved brug af færre ressourcer.  Du får et helt generelt overblik over følgende:
 • salgsordrer
 • salgsleverancer
 • salgsfakturaer
 

Få opsat dine rapporter i Microsoft Power BI

Vi hjælper dig med at komme godt igang med Microsoft Power BI - markedets mest anerkendte Business Intelligence-løsning. Løsningen er enkel og lige til at gå til og på få timer har vi opsat dine første rapporter baseret på de data, du allerede har. Dermed bliver dine data til indsigt på få øjeblikke.
Læs mere om Microsoft Power BI her.
 

Synliggør dine bæredygtige tiltag


Modtag vores e-bog

Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

Det er velkendt, at modebranchen generelt ikke er den mest bæredygtige branche, men mange i branchen  arbejder fokuseret på at ændre dette. 

I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt. Har I brug for hjælp, har RelateIT stor erfaring med denne type rapportering.

download e-bogen her

Oplev samme fordele med Business Intelligence som disse kunder

Image
Image
Image
Image
Image

kontakt os

Vil du vide mere om dine muligheder med BI til fashionbranchen?


  Birger Christensen om deres Fashion-løsning


  "Det er helt i stil med vores visionære DNA, at Birger Christensen er med på den første værdikædebaserede løsning til fashion, FaVa. Vi tror på, at FaVa bliver en gamechanger for fashionindustrien"

  Micky Bach, COO, Birger Christensen

  Læs mere OM vores Løsning til Fashion, Fava