Microsoft Dynamics 365 Business Central


HVAD ER MICROSOFT DYNAMICS 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en samlet løsning til administration af hele din virksomhed. Du finder alt det, du skal bruge til et ERP-system – og mere til.

Fordelen ved Business Central er de mange udviklingsmuligheder, som gør, at du kan skræddersy et ERP-system, som passer perfekt til din virksomhed. Med jævnlige opdateringer fra Microsoft, følger din virksomhed med på nutidens og fremtidens krav til en agil og fleksibel virksomhed.

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Image

En del af office 365

Du har mulighed for at integrere til hele office 365 familien, som du sandsynligvis allerede benytter i dagligdagen.


Udvidelsesbart

Med gode integrationsmuligheder kan du indrette din Business Central efter din virksomheds behov – både i dag og i morgen.


One size fits most

Business Central er et agilt ERP-system, og derfor den helt rigtige løsning for de fleste virksomheder. Det har alt, hvad du skal bruge - og mere til.

Skal din løsning være Cloud eller On Premises?

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan enten køre on-premises, i cloud eller som en hybridløsning – alt afhængigt af lige netop din virksomheds behov. De færreste virksomheder kører dog rent on-premises i dag, da de fleste allerede har nogle systemer og data i skyen og andre på serveren.

Der er fordele ved hver af de tre løsningsmodeller. Det smarte ved cloudløsningen er, at driften af jeres ERP-løsning varetages af Microsoft. Samtidigt betaler I blot et abonnement pr. måned for det antal brugere, I har på det pågældende tidspunkt. I kan således skalere virksomhedens omkostningerne til ERP-systemet med antallet af medarbejdere – uanset om I bliver flere eller færre brugere af Business Central.

En ting er dog helt sikkert: Flere og flere virksomheder flytter op i skyen.

Vores erfarne konsulenter stiller altid op med kyndig vejledning, så vi sikrer os, at din virksomhed anvender den løsning, der passer bedst til de udfordringer, I står overfor at løse. Vi tager ansvar for de løsninger, vi leverer og skaber, og du er i trygge hænder hos os.


Modtag vores e-bog

IT-eksperternes bedste grunde til at gå i skyen

I vores e-bog guider vi dig til en fremtid med Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud.

Flere og flere virksomheder flytter i skyen, og det er der gode grunde til. I denne e-bog har vi samlet vores bedste argumenter for at vælge Business Central Cloud.

download e-bogen her

BUsiness Central er integreret med dine andre systemer

Dynamics 365 Business Central har, som noget rigtig smart, integration til mange af de andre produkter, du arbejder i. Kort sagt, kan du udvide din Business Centrals funktionalitet, så den imødekommer dine unikke forretningsprocesser, og dermed skræddersy din løsning med integrationer, der passer til dine branchespecifikke behov.

For eksempel, kan du, helt uden at forlade Business Central, tilgå din tilvalgte Power BI integration og opsætte rapporter, der gør dine forretningsbeslutninger meget enklere. Med Power BI skaber du et visuelt overblik over dine data, så du kan fokusere på at drive din forretning.

Omvendt kan du også oprette tilbud, ordrer og fakturaer direkte fra Outlook med Continia. Eller du kan tilkoble kreditstyring af dine kunder og samarbejdspartnere direkte i din Business Central klient med Atradius Flow, der er udviklet i et tæt samarbejde mellem RelateIT og Atradius.

Den gode løsning skabes med de rette specialister

Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud er udviklet som en standardløsning. Det betyder, at dine tilpasninger er extensions, også kaldet apps, som du let kan klikke på. Extensions kan let forbindes til din Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det betyder at du kan få præcis de funktionaliteter, du har brug for – og dermed få endnu mere værdi ud af din løsning. 

Hos RelateIT samarbejder vi med en række partnere, som vi har udvalgt nøje, fordi vi mener, at de tilbyder de allerbedste extensions. For os er det vigtigste, at vi har et godt samarbejde og en god relation – både til dig som kunde og til vores partnere, da vi mener, at det er gennem de menneskelige relationer, at de ekstra gode IT-løsninger bliver skabt. 

læs mere Om relateit

Hvad koster Microsoft Dynamics 365 Business Central? 

 

SE PRISER HER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til, hvad Business Central kan gøre for dig, så kontakt os her for en uforpligtende snak.

Hvad er Business Central?

Business Central er et komplet forretningssystem for mindre og mellemstore virksomheder, der automatiserer forretningsprocesser og hjælper med at effektivisere alt fra økonomistyring over produktion og logistik til salg.

Hvad bruger man Business Central til?

Microsoft Dynamics 365 Business Central bruges til at automatisere forretningsprocesser og forbinde områder som økonomi, administration, lager, service og drift.

Er Business Central en del af Dynamics 365?

Ja – Microsoft Dynamics 365 Business Central er en del af Microsoft Dynamics 365 produktfamilien og hænger dermed sammen med hele Microsofts produktportefølje, som Office 365, Azure, Power Automate og Power BI.

Hvad koster Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central fås på abonnement. Listepriserne på licens fra Microsoft spænder fra 440 kr for Dynamics 365 Business Central Essentials til 630 kr for Dynamics 365 Business Central Premium pr. navngiven bruger pr. måned. Du kan se priser her. 

Let's succeed together


Hos RelateIT er vi specialister inden for Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central. Tag bare et kig på vores referencer og se eksempler på forskellige løsninger, vi har lavet i samarbejde med vores kunder. Du kan også læse mere om, hvordan Power BI og Business Central kan integreres og bidrage med merværdi for din organisation.

 

Læs kundehistorier her

Vil du vide mere?

Image

Rasmus Torpe

Product Director, BC