Revisionserklæringer ISAE 3000 og ISAE 3402

Her finder du revisionserklæringer for twoday RelateIT A/S.

Hos twoday RelateIT forstår vi vigtigheden af tillid og troværdighed i enhver forretning, og vores ISAE-erklæringer er et bevis på dette.

2023:

ISAE 3000

ISAE 3000-erklæringen går også under navnet GDPR-erklæring. ISAE 3000 står for "International Standard on Assurance Engagements 3000" og signalerer en vis standard inden for revisorbranchen. En ISAE 3000-erklæring er en gennemgang af de procedurer og kontroller, vi som organisation har implementeret for at overholde databeskyttelsesforordningen.

For os betyder en ISAE 3000-erklæring, at vi kan dokumentere vores overholdelse af GDPR. Det er altså ikke noget, vi bare siger – det er kontrolleret og dokumenterer af en uafhængig tredjepart. Det tror vi er med til at skabe tillid og tryghed til vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

ISAE 3402

ISAE 3402 er en international standard, der anvendes i forbindelse med revision af IT-forholdene hos en given organisation.

En revisorerklæring af typen ISAE 3402 dokumenterer, at vi som virksomhed har ordentlige IT-forhold, og den fungerer derfor som bevis for, at vi lever op til lovkrav og god IT-skik.

For os betyder en ISAE 3402-erklæring, at vi kan sende et stærkt signal om troværdighed og sikkerhed til kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Har du spørgsmål?


Image

Andreas Pedersen
Head of IT Services and Product Manager

Image

Heino Eklund
Project Manager & Data Protection Officer

Vil du vide mere?


Image

Andreas Pedersen
Head of IT Services and Product Manager

Image

Heino Eklund
Project Manager & Data Protection Officer