Hvad siger vores kunder om os?

Vores kunder er tilfredse, fordi vi ikke kun ser på IT, men på hele  forretningsprocesser. Nøglen til vores fælles succes ligger i de tætte relationer og samarbejdet mellem dig som kunde og den enkelte konsulent, I er i kontakt med. 

Læs hvad vores kunder siger om samarbejdet og de løsninger, vi har udviklet i fællesskab nedenfor.

Læs mere om TWODAY Relateit som din partner her

Søstrene Grene

 

Enhver kundeoplevelse skal være ekstraordinær

Alle kender Søstrene Grene. Det unikke koncept med sjove shoppingoplevelser til helt flade priser har også bidt sig fast i udlandet. Søstrene Grene har over 240 butikker i flere lande med én til flere ugentlige leveringer til næsten alle butikker. Det kræver ikke kun sit IT-system – det fordrer også en meget dynamisk samarbejdsmetode med stor driftssikkerhed.

Søstrene Grene om deres løsning

Plantorama

"IT har altid været en stor del af strategien i Plantorama"

Lær, hvordan Plantorama skaber de bedste kundeoplevelser med de rigtige digitale løsninger. Med løsninger fra LS Retail har Plantorama skabt bedre oplevelser for både kunder og ansatte. Med et integreret system har de alt samlet i samme suite. 

Plantorama om deres løsning

GSV

 

Forbedret sikkerhedsmiljø med HSEQ management app

Hele HSEQ processen skulle konkretiseres, og kvalitetsniveauet skulle hæves. Ønsket var, at gøre det så nemt som muligt for den enkelte medarbejder at indrapportere observationer - og med deres nye HSEQ management app, kan GSV nu let måle på konkrete data og omsætte disse til strategiske beslutninger.

gsv om deres løsning

Væksthuset

Overskuelige arbejdsprocesser og GDPR-sikret dataopbevaring

Danske Advokater

Løsningen, der kan vokse med virksomheden

Odense ZOO

Home & Garden AmbA

Med spaden i hånden og styr på systemerne

Home & Garden har valgt at gå all in på den store forkromede løsning, og direktøren fortæller, at der i høj grad har været behov for at automatisere processer for at lette det administrative arbejde. Det mærker man for alvor nu, hvordan løsningerne bærer frugt. Home & Garden AmbA er Danmarks største frivillige kæde af førende planteskoler, som fordeler sig over hele landet. Deres medlemmer er vant til at have spaden i hånden og servicere kunderne på nærværende og bedste vis - og det skal de fortsætte med.

home & garden om deres løsning
 

Tommerup Heilskov

 

"Vores digitale fremtid er i skyen"

Hos Tommerup Heilskov var det ikke en svær beslutning, da ERP-systemet skulle skiftes ud. Løsningen var Business Central Cloud – og det har de ikke fortrudt.

Fleksibel, omstillingsparat og serviceminded. Det er nogle af grundværdierne hos Tommerup Heilskov. En virksomhed, der bevæger sig i en branche, som nok er fremmed for de fleste, men ganske nødvendig.

Tommerup Heilskov om deres løsning

Løgismose Meyers

Løgismose Meyers

 

Smagen af god forretning

Det hele skal stadig smage godt og være udsøgt i forhold til markedet. Og på de indre linjer skal virksomhreden bakkes op af et enormt effektivt IT-system – eller forretningssystem. 

Restaurantdrift handler fx meget om, at IT-systemet skal underbygge medarbejdernes kreativitet og skaberkraft, og ikke bremse den.

Løgismose Meyers om deres løsning

Mr-kæden

Alle byer har en...

...en Mr. butik med alle de rigtige mærker. I Tønder har butikken efternavnet Hoff. Kæden samarbejder med twoday RelateIT. Da Mr. Hoff i Tønder flyttede til en nyindrettet butik, fik de samtidigt kædens anbefalede IT-løsning fra twoday RelateIT. Løsningen består af både økonomistyring og en butiksløsning, med mulighed for lagerstyring, varebestilling, statistikker med mere.

Mr.  om deres løsning
 

Our Units

 

Flyvende med FaVa - perfekt til modebranchen

I dag står Our Units med et helt nyt IT-system og en branchespecifik løsning med FaVa, der giver en enorm fleksibilitet og dermed en frihed som de aldrig har oplevet før. Our Units er så at sige blevet flyvende med FaVa, da de har rykket deres systemer i Cloud, og nu kan se alle deres muligheder i nogle lidt højere luftlag.

Our units om deres løsning

Et udpluk af vores 450 kunder

Hos twoday RelateIT samarbejder vi med mere end 450 kunder. Det er vigtigt, at de løsninger vi skaber i samarbejde er designet til at gøre arbejdet i virksomheden bedre – og med et solidt IT-system i ryggen, gøre det muligt, at opnå en nemmere og effektiv hverdag for alle brugere.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image