Our Units
-
udskifter hele ERP-pakken

Var låst fast i lukket IT-system

Our Units lever af at lave bukser til mænd og kvinder, og vil gerne ændre på måden at tænke mode på og samtidigt imødekomme både tidens tendenser og deres kunder. Deres tidligere IT-system var en stor hæmsko for dem, og de var ’låst fast’ i en kasse, hvor det var tidskrævende og dyrt at udfordre måden at gøre tingene på. Det var uholdbart at være på en gammel standardløsning, fordi de ikke kunne tage nye muligheder ind i forretningen på en fleksibel måde.

”Jo mere vi ville, jo mere blev det tydeligt, at det var en kæmpe hæmsko for os. Vi skulle bruge rigtig mange penge, hver gang vi skulle tilkoble en ny teknologi eller et nyt system, og der skulle både kodes rigtig meget og bruges meget tid.”

Kristoffer Julin, økonomiansvarlig ved Our Units

I dag står Our Units på den anden side med et helt nyt IT-system og en branchespecifik løsning med FaVa, der giver en enorm fleksibilitet og dermed en frihed som de aldrig har oplevet før. Our Units er så at sige blevet flyvende med FaVa, da de har rykket deres systemer i Cloud, og nu kan se alle deres muligheder i nogle lidt højere luftlag.

FaVa er en såkaldt best-of-breed-løsning, der integrerer flere forskellige løsninger i én samlet løsning til modebranchen. Dét nyder Our Units godt af. Med FaVa har Our Units nemlig nu fuldstændigt styr på alt fra design i Delogue, salg i Colect til et gyldent overblik med Microsoft Power BI – og alt sammen integreres via FaVa og den centrale Microsoft Business Central Cloud.

FaVa giver fleksibilitet og åbner mulighedernes dør

Økonomiansvarlig Kristoffer Julin fortæller om deres nye hverdag med FaVa koblet på deres Business Central Cloud løsning:

”I modebranchen har vi et enormt behov for at kunne styre varianter på et mere kompliceret niveau for ikke at give os selv alt for meget arbejde. Med FaVa får vi opfyldt vores behov i forbindelse med variantstyring, og det er en fleksibel løsning, der er integrerbar med andre løsninger, som alt sammen er med til at fodre vores forretning.”

Kristoffer Julin, økonomiansvarlig ved Our Units

-Dét, der tiltalte os ved FaVa var best of breed tankegangen, hvor vi har et så simpelt økonomisystem som overhovedet muligt og kobler FaVa ovenpå, som gør det ideelt for os i modebranchen. Vi kan selv vælge de øvrige partnere, som er bedst til netop dét de laver, så vi ikke er låst fast i et system, der håndterer det hele.

For Our Units er FaVa unikt i den forstand, da FaVa håndterer alt fra design og varianter til salg og økonomistyring. Vi har fået løsninger og integrationer, som twoday RelateIT leverer, som blandt andet Colect, Delogue, Power apps, PowerBI og Shopify. Det er systemer, som allerede er derude i branchen, og som vi ved fungerer rigtig godt.

Vi har fået skabt og udviklet netop den løsning, der passer bedst til os sammen med twoday RelateIT, og bedst af alt har vi frihed og fleksibilitet i vores forretning – så vi kan gøre, hvad vi vil i fremtiden. Vi kommer fra den her meget låste situation, hvor vi skulle bruge de værktøjer, der lå i et lukket økosystem. Men nu giver FaVa os fleksibiliteten til at vælge de bedste brancheløsninger og mulighed for at fokusere på kreativitet og udvikling i vores forretning.

Kristoffer Julin, økonomiansvarlig ved Our Units

Derfor valgte Our Units RelateIT som deres Business Central partner

Kristoffer Julin fortæller om samarbejdet:

-Vi havde stort fokus på at finde en samarbejdspartner, som matchede vores mindset og som kunne levere en fleksibel løsning uden at være bundet op på store forkromede systemer, der ikke kan udskiftes. Alt dette opfylder twoday RelateIT.

”I vores arbejde med RelateIT mærker vi værdierne i kunderelationen, og det er dét, der er med til at skabe den gode relation og succes med de opgaver, som twoday RelateIT udfører for os. twoday RelateIT tænker mennesker før IT og sætter ikke mennesker i kasser. twoday RelateIT’s systemer skal understøtte mennesker ligesom vores bukser skal ’støtte’ mennesker. Vi har lidt samme mindset, og vi er virkeligt glade for samarbejdet.”

Kristoffer Julin, økonomiansvarlig ved Our Units

Our Units og RelateIT spiller bold sammen – og fortsætter

-Det er en stor beslutning at kaste sig ud af skifte hele ERP-pakken ud, men vi har ikke fortrudt på noget tidspunkt – og vi har følt os trygge hele vejen igennem processen.

Ina og Henrik fra twoday RelateIT er virkelig gode til at sætte sig ind i vores situation, og de har hjulpet os med at få kørt tingene i gennem – og på den rigtige måde.

”twoday RelateIT udfordrer os, og det er noget af dét, der gør, at vi tænker på en anden måde og træffer gode og kloge beslutninger for vores forretning. Dialogen har været rigtig god. Jeg har aldrig følt mig præget i mine beslutninger, og jeg synes, at twoday RelateIT forstår vores behov i branchen og er en god sparringspartner for os.”

Kristoffer Julin, økonomiansvarlig ved Our Units

-Vi spiller fortsat bold og har fundet en samarbejdspartner, hvor vi er på bølgelængde.

Selvom vi er i den spæde start, kan vi tydeligt mærke, at vores processer er mere effektive. Særligt lagerlogistikdelen har virkelig rykket sig og er blevet markant mere effektiv. Vi står over for et effektivt system og perspektivet fremadrettet for os og den måde vi arbejder på og kan servicere vores kunder er rigtig godt. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer, og selvom systemerne er implementeret, fortsætter vi det gode boldspil.