Shopify


Shopify - din alt-i-en Handelsplatform

Shopify kan blive din nye alt-i-en-handelsplatform, hvis du ønsker at starte en webshop, udvide din forretning med en webshop eller flytte din nuværende webshop til helt en ny og brugervenlig platform.

Mange millioner af virksomheder verden over bruger allerede Shopify med stor succes, og det er der god grund til. Det er en alt-i-en-handelsplatform, som er ekstremt brugervenlig. Det er et no-code værktøj, som giver dig mulighed for helt selv at designe din webshop på bare få minutter, selvom du hverken er webdesigner eller udvikler. Der er nemlig et hav af temaer og løsninger, som du kan benytte dig af - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Den høje brugervenlighed betyder, at du hurtigt kan komme i gang med din webshop og få dine varer ud i dagens lys til kunderne. Samtidig har Shopify den fordel, at platformen er cloudbaseret og hostet. Du skal derfor ikke tænke på, at platformen skal opgraderes eller vedligeholdes, og det er noget, der formentlig skaber ro i en hektisk hverdag, hvor beslutninger skal træffes, og der er nok at lave.

Image

Få en Shopify connector til din Business Central

Har du Business Central Cloud, kan du glæde dig over, at der findes en connector mellem Business Central og Shopify. Det betyder, at du kan oprette din nye webshop gennem Shopify, hvor connectoren sørger for, at der er forbindelse til ERP-systemet. På den måde bruger du automatisk de samme data på webshoppen og i Business Central, og det gør dine arbejdsgange meget lette og giver dig overblik.

Shopify connectoren er tilgængelig for dig, der har Dynamics 365 Business Central Cloud. Er din Business Central ikke i skyen, kan du ikke tilgå Shopify connectoren på nuværende tidspunkt. Derfor kan du overveje, om du skal opgradere til cloud. Læs mere om, hvorfor du skal gå i skyen i vores e-bog: Derfor skal du vælge Business Central Cloud.

Millioner af virksomheder verden over elsker allerede Shopify - det er nemt, brugervenligt og lettilgængeligt

Få Shopify hos twoday RelateIT

Det har stor betydning for dig i hverdagen, at du kan køre din egen webshopløsning uden konstant at skulle have fat i en specialist. Men selvom platformen er no-code og brugervenligheden er i højsædet, kan der være situationer, hvor du får brug for hjælp til bestemte features eller vejledning. Det kan være alt fra opsætning af din webshop til hjælp med connectoren mellem Business Central og Shopify. Her hjælper vi dig gerne, så du får præcis den løsning, du drømmer om – og vi hjælper dig også gerne i gang med Shopify, så du hurtigt bliver køreklar.

Image

Shopify Connector til Business Central Cloud

Shopify connectoren hjælper dig med at forbinde dine data i Business Central og Shopify.


Cloudbaseret webshopplatform

Med en cloud- og hostløsning kan du tilgå din webshop, hvor du vil - og tænk ikke på opgradering og vedligeholdelse. 


Ekstremt brugervenlg webshop-løsning

Design din webshop, som du ønsker det. Nemt og lige til med en masse temaer og skabeloner. 'Drag and drop' er vejen frem.

OFte stillede spørgsmål

Hvad er Shopify?

Shopify er en cloudbaseret webløsningsplatform, som er meget brugervenlig.

Hvad kan man bruge Shopify til?

Med Shopify kan du nemt designe din egen webshop eller flytte din eksisterende webshop til Shopify. Du kan komme i gang på bare få minutter uden at skulle have specialister ind over opbygningen.

Hvem kan bruge Shopify?

Shopify er for alle, der har brug for en nem og lettilgængelig webshopløsning. Vi anbefaler udelukkende dig, der arbejder B2C at bruge Shopify, men størrelsen af din virksomhed er underordnet.

Skal man kunne kode for at bruge Shopify?

Du behøver ikke at kunne kode eller have kendskab til kodning for at bruge Shopify, da platformen er ekstremt brugervenlig. Der kan dog forekomme situationer, hvor du har brug for eksperthjælp, hvis du har behov for sparring eller yderligere tilpasning.

Hvilke muligheder har man med Shopify?

Muligheder med Shopify er mange, da du selv uden den store erfaring kan designe din egen løsning. Løsningen bliver brugt af flere millioner af virksomheder over hele verden.

Hvad betyder det, at Shopify har en connector til Business Central?

Shopify connectoren til Business Central betyder, at din webshop snakker sammen med dine data fra Business Central. Shopify connectoren er tilgængelig for dig, der har Dynamics 365 Business Central Cloud

Let's succeed together med din webshop-løsning


Hos twoday RelateIT vil gerne lære dig at kende, så vi kan få dig godt i gang med din Shopify-løsning. Vi tror nemlig på, at et godt samarbejde og den gode relation skaber værdi og gode IT-løsninger.  


Kontakt os her

Vil du vide mere?


Image

Michael Skovsgaard

Commercial Manager


Book et møde med michael her