Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps er en del af Power Platformen, og hjælper dig til at skabe indsigt, integration og automatisering i en interaktiv brugerflade. Kort sagt, så kan du bruge Power Apps til at optimere processer og forbedre produktiviteten, på tværs af dine afdelinger. Det hele foregår online, så dine medarbejdere altid har adgang til relevante data – uanset, hvor de befinder sig.

Power Apps hjælper derfor med at effektivisere de processer, der tidligere var tunge og manuelle.

Platformen er blevet populær at udvikle apps i, da du let kan forbinde og dele data mellem platformen og systemer. Værktøjet tillader integration til flere datakilder, herunder din Dynamics NAV/365 Business Central, Office 365, Facebook og rapporteringsværktøjer som Microsoft Power BI.

Nu tænker du måske, at det lyder svært. Det er det faktisk ikke, hvis bare du bygger en simpel app. Du behøver nemlig hverken at have erfaring med at kode eller arbejde i en IT-afdeling, for at kunne digitalisere dine arbejdsgange med Power Apps.

Måske netop derfor er værktøjet blevet så populært.

Det bedste af det hele er, at Power Apps er billigt og nemt at komme i gang med – og så har værktøjet endda en gratis prøveperiode. Hvis du har brug for en mere kompliceret app, så oplever vi dog, at mange får brug for en hjælpende hånd.

Vi er eksperter i Microsoft Power Apps


Hos twoday RelateIT, har vi stor ekspertise indenfor udvikling af Power Apps. Vi ser os selv som din sparringspartner, der rådgiver og forholder sig kritisk. Vi hjælper dig derfor gerne med at skræddersy appen til din virksomheds behov, og efterhånden som behovene ændrer sig, tilpasser vi den sammen – så den altid er optimeret til jeres processer.

Vores dygtige konsulenter stiller altså op med nyttig viden og erfaring, så vi sammen sikrer os, at din virksomhed kommer i mål med en funktionel og brugbar app til lige netop jeres behov – designet med Microsoft Power Apps.


Læs mere om twoday RelateIT som partner

EN DEL AF POWER PLATFORMEN

Power Apps er en del af Microsoft Powerpakken, hvor flere produkter kan fungere sammen eller hver for sig. Det er en klar fordel for din nye app.

Power Automate er et af de produkter, som du finder i Powerpakken – og som hjælper dig og dine brugere med at automatisere arbejdsopgaver. Power Automate forbindes nemt til din Power App, og har integration til mere end 275 systemer.

Har din virksomhed behov for integration til et system, som Power Automate ikke allerede har integration til, hjælper vi dig naturligvis med at skabe forbindelse, så du kan udnytte alle data i din virksomhed bedst muligt. Integration til systemer, betyder nemlig, at det hele spiller sammen og at dine data er lige ved hånden – og det giver værdi, når der skal udvikles automatiske processer i din virksomhed.

HVILKEN TYPE POWER APP SKAL DU VÆLGE?

Microsoft har lavet forskellige typer af Power Apps, som hver har deres fordele – så du kan vælge den struktur, som passer bedst til dit formål.

Vi hos twoday RelateIT har udviklet en af HSEQ management app, som hjælper dig med at systematisere processer, skabe overblik - og bedst af alt, får du forslag til effektivisering og systematisk rapportering.

Du får her en hurtig indflyvning til de tre typer Microsoft Power Apps og twoday RelateITs HSEQ management app:


Canvas apps


Canvas apps anvendes typisk til at effektivere og digitalisere arbejdsgange for dine medarbejdere i marken.Læs mere om canvas apps

Modeldrevne apps


Modeldrevne apps er gode til at automatisere processer på tværs af afdelinger - særlig til effektivisering af administrative opgaver.Læs mere om modeldrevne apps

Portaler


Portaler kan distribueres udenfor din virksomhed, og give dine kunder og samarbejdspartnere mulighed for at tilgå din platform.Læs mere om portaler

HSEQ Management App


Med HSEQ management appen får du forslag til effektivisering af hverdagen og processer i din virksomhed.Læs mere om HSEQ Management app

MED twoday RELATEIT SOM SPARRINGSPARTNER PÅ DIT NÆSTE UDVIKLINGSPROJEKT

Der er mange muligheder for at forny din forretning med Power Apps. Vil du gerne i gang med Power Apps, og har brug for sparring til, hvilken type der bedst kan hjælpe i din forretningsproces – er du velkommen til at kontakte os.

Vi har hjulpet flere af vores kunder i gang med projekter, som allerede efter kort tid er blevet rullet ud og har givet værdi i deres dagligdag. Vi benytter også selv Power Apps til vores interne processer, og har gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af en Power App.

Har du et projekt, som ville kunne løses med en Power App? Vil du gerne have hjælp til at udvikle appen eller blot til at komme i gang? Så er du velkommen til at ringe til os. Det er helt uforpligtende

Vil du vide mere?


Image

Jesper Hansen
Product Manager, Power