IT-infrastruktur


Hvorfor er IT-infrastruktur vigtig for din virksomhed?

Har I ikke styr på IT-infrastrukturen kan det betyde dårlig IT-sikkerhed og unødigt besværlige arbejdsgange. Modsat kan en robust IT-infrastruktur sikre effektive arbejdsgange og høj sikkerhed – både når medarbejderne arbejder på eller væk fra kontoret. Derfor giver det mening at optimere virksomhedens IT-infrastruktur løbende.

twoday RelateIT er specialister i at optimere virksomheders IT-infrastruktur med Business Central som omdrejningspunkt og vi hjælper også gerne dig.

Image

De største fordele ved en god it-infrastruktur 

Sikkerhed: Cyberkriminalitet er stadig stigende og risikoen for at blive ramt bliver ikke mindre uanset om din virksomhed er lille eller stor. Udover kontrol med phishingforsøg og malware forudser en omfattende IT-infrastrukturstyring sikkerhedsrisici, så du undgår nedetid. Derudover får du også en dyb sikkerhed for datahåndtering, gendannelse og backup.

Overholdelse af love og regler: Som virksomhed er der mange love og regler, der skal overholdes, herunder f.eks. GDPR og bogføringsloven. Herudover er der branchespecifikke eller interne krav om sikkerhedsstandarder såsom ISOxxxxx, CIS, NIS2 osv. De indeholder retningslinjer for at beskytte forbrugere og virksomheder mod bl.a. datalæk og overholder du ikke reglerne risikerer du bøder eller retsforfølgning. Det er vigtigt, at din IT-infrastruktur er sikret i forhold til hertil.

Produktivitet: En stærk IT-infrastruktur understøtter dine medarbejderes arbejdsgange og sørger for, at I kan arbejde effektivt sammen. Det handler i bund og grund om at servere, computere, telefoner og anden hardware samt al software er bundet effektivt sammen i et stabilt, hurtigt og sikkert netværk.

 

Vi hjælper dig med hele din IT-infrastruktur

Image

microsoft 365

Få hjælp til hele dit Microsoft 365 univers. Vi opsætter, overvåger og hjælper dig til en effektiv og sikker løsning. 


MICrosoft azure

Få hjælp til at flytte din virksomheds infrastruktur i skyen. 

Få tjekket din IT-infrastruktur igennem

twoday RelateIT er specialister i at optimere og sikre virksomheders IT-infrastruktur. Vi kommer gerne forbi dig til en såkaldt stuegang, hvor vi kommer omkring hele dit IT-setup og giver dig forslag til at optimere det.

Kontakt os

En god og sund it-infrastruktur

IT-infrastruktur dækker over alle de forskellige teknologier, produkter, fagområder og udfordringer vi skal forholde os til, for at vi kan få adgang til de værktøjer, der betyder noget. Både for virksomheden og for medarbejderne. Med andre ord er det helt afgørende, at I har den helt rigtige infrastruktur på plads. For ellers kan I slet ikke bruge de værktøjer, I har behov for.

For twoday RelateIT betyder infrastruktur derfor ganske enkelt, alt det teknologi der tilvejebringer kerneforretningens værktøjer. Og en god og sund infrastruktur skal være så usynlig som muligt både for brugeren og på budgetterne.

CLOUDBASEREDE IT-INFRASTRUKTUR SERVICES

Vi tror på, at fremtiden for virksomhedens IT ligger i skyen. Og det er der flere grunde til:
Vi har hjulpet flere virksomheder, med den rejse det er at flytte fra traditionel “On-Premise” infrastruktur til “Software as a Service (SaaS)” drevet IT og har erfaring med at mappe, planlægge og eksekvere transitionen.

Og vi tager ansvar for hvad vi leverer. For den fremtidige drift af din virksomheds infrastruktur. Og for sikkerhedskravene inden for moderne IT. Og det gør vi ved at være alvorlige, omkring de planer vi sammen lægger for jeres virksomheds IT-infrastruktur.

Den gode løsning skabes med de rette specialister

Ved twoday RelateIT er nøgleordene for vores samarbejde rådgivning og sparring. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om jeres tanker og bekymringer om jeres nuværende infrastruktur, og den udvikling vi ser i markedet. Vil du vide mere?

IT-budgettet bliver OPEX-optimeret og mere transparent. Og en cloud løsning tillader cost-optimering ved at skrue på oppetid og ydeevne, der er tilpasset virksomhedens rytme.

Kapaciteten hos udbyderne af Cloud Computing er i enorm vækst. Det giver en mere hårdfør og tilgængelig infrastruktur.
Integration med din eksisterende infrastruktur er mulig på alle platforme. Det betyder, at investeringen i din nuværende løsning stadig giver værdi.
Når den almindelige arbejdsbyrde fra drift og fejlretning er outsourcet til skyen, frigøres mange kreative ressourcer, som kan hjælpe din virksomhed med at drage værdi af de nye værktøjer i SaaS produkterne.

IT-sikkerhed fylder mere og mere. Truslerne er i høj grad nærværende og kan lamme virksomhedens infrastruktur, hvis ikke man designer IT-sikkerhed med ind i alle aspekter. Til gengæld er det blevet nemmere at designe og implementere infrastruktur uden at skulle gå på kompromis med tilgængelighed og smidighed. Koblet med den analysekapacitet der findes i skyen, kan man nu opnå høj sikkerhed uden en uoverskuelig investering og drift.

Ønsker du at vide mere om IT-infrastruktur?


Image

Andreas Pedersen

Head of IT Services & Product Manager


BOOK ET MØDE MED ANDREAS HER