IT infrastruktur

IT-infrastruktur dækker over alle de forskellige teknologier, produkter, fagområder og udfordringer vi i dag skal forholde os til, for at vi kan få adgang til de værktøjer, der betyder noget. Både for virksomheden og for medarbejderne. Med andre ord er det helt afgørende, at I har den helt rigtige infrastruktur på plads. For ellers kan I slet ikke bruge de værktøjer, I har behov for.

For RelateIT betyder infrastruktur derfor ganske enkelt, alt det teknologi der tilvejebringer kerneforretningens værktøjer. Og en god og sund infrastruktur skal være så usynlig som muligt både for brugeren og på budgetterne.

Cloudbaserede IT-infrastruktur services

Vi tror på, at fremtiden for virksomhedens IT ligger i skyen. Og det er der flere grunde til:

Vi har hjulpet flere virksomheder, med den rejse det er at flytte fra traditionel “On-Premise” infrastruktur til “Software as a Service (SaaS)” drevet IT, og har erfaring med at mappe, planlægge og eksekvere transitionen.

Og vi tager ansvar. For hvad vi leverer. For den fremtidige drift af din virksomheds infrastruktur. Og for sikkerhedskravene inden for moderne IT. Og det gør vi ved at være alvorlige, omkring de planer vi sammen lægger for jeres virksomheds IT-infrastruktur.

Ved RelateIT er nøgleordene for vores samarbejde rådgivning og sparring. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om jeres tanker og bekymringer om jeres nuværende infrastruktur, og den udvikling vi ser i markedet. Vil du vide mere?

  • IT-budgettet bliver OPEX-optimeret og mere transparent. Og en cloud løsning tillader cost-optimering ved at skrue på oppetid og ydeevne, der er tilpasset virksomhedens rytme.
  • Kapaciteten hos udbyderne af Cloud Computing er i enorm vækst. Det giver en mere hårdfør og tilgængelig infrastruktur.
  • Integration med din eksisterende infrastruktur er mulig på alle platforme. Det betyder, at investeringen i din nuværende løsning stadig giver værdi.
  • Når den almindelige arbejdsbyrde fra drift og fejlretning er outsourcet til skyen, frigøres mange kreative ressourcer, som kan hjælpe din virksomhed med at drage værdi af de nye værktøjer i SaaS produkterne.
  • IT-sikkerhed fylder mere og mere. Truslerne er i høj grad nærværende og kan lamme virksomhedens infrastruktur, hvis ikke man designer IT-sikkerhed med ind i alle aspekter. Til gengæld er det blevet nemmere at designe og implementere infrastruktur uden at skulle gå på kompromis med tilgængelighed og smidighed. Koblet med den analysekapacitet der findes i skyen, kan man nu opnå høj sikkerhed uden en uoverskuelig investering og drift.

Vil du vide mere?


Image

Andreas Mark Juul Pedersen