Find din Business Central Partner hos twoday RelateIT i DubaiHar du virksomhed i Dubai? Og mangler du en lokal ERP-leverandør? Hos twoday RelateIT i Dubai er vi klar til at hjælpe dig med en stærk og ambitiøs ERP-løsning, og hvad der ellers hører med. Vi hjælper selvfølgelig også dig, der ikke har et tilhørsforhold til Dubai.

Selvom vores IT-konsulenthus ligger i Dubai, har vi et stærkt bagland af kompetente kolleger i Danmark, som vi gerne rækker ud til, hvis der er behov for yderligere kompetencer. Det betyder, at du altid er sikret de rette folk til at skabe de løsninger, som passer specifikt til din virksomhed.

Busniess central – din nye ERP-løsning

Udover at være ERP-leverandør af Business Central arbejder vi f.eks. med Microsoft Power BI, Microsoft Power Automate og Power Apps. Har du udfordringer med din IT-infrastruktur, er du også i gode hænder hos os. Vi kigger gerne på din virksomheds IT-sikkerhed, sikrer den fremtidige drift og indfrier kravene til moderne IT i en verden, hvor IT-sikkerhed står højt på listen for at have ro i maven.Image

Lækker lokation og skøn atmosfære

Dubai har udviklet sig til et centrum for servicebaserede IT-brancher. Du finder vores internationale kontor på 34. etage i én af Dubais fantastiske skyskrabere, kaldet Silver Tower. Fra kontoret har vores twoday RelateIT-medarbejdere udsigt til grønne oaser midt i det travle virksomhedsområde, Jumeirah Lake Towers. Vi sender altid varme tanker til Danmark, og kollegaerne i Danmark sender misundelsesværdige tanker til teamet i Dubai, når vinden blæser og regnen daler i Danmark.

På´twoday RelateIT’s Dubaikontor er der en fælles interesse for at lære nye teknologier og metoder, og den interesse deler vi naturligvis med kollegaerne i Danmark. Faktisk kommunikerer vi meget på tværs af lokationerne, deler viden om f.eks. de nyeste teknologier, og når vi sparrer omkring best practice i projektløsning.

Til dagligt løser vi mange opgaver sammen - og selvom det primært foregår digitalt, får vi også set hinanden mindst et par gange om året, når vi i Dubaiteamet kommer på besøg til fælles sociale arrangementer, samt når kollegaer fra Danmark kommer på besøg.

 

Aron Rohden, Regional Manager, fortæller om de interne relationer på Dubai kontoret

 

"Ingen af os deler nationalitet, vi følger med i forskellige sportsgrene og taler forskellige sprog – ud over vi alle kan tale engelsk, selvfølgelig – alligevel er medarbejderforholdet stærkt.”

 

 

Find twoday relateIT Dubai her

JLT Cluster I, Silver Tower, 34. etage
P.O. Box 340844, Dubai, UAE

Mød dit Dubai team her

Find vej til kontoret i Dubai her

Vi hjælper allerede disse kunder i dubai

Image
Image
Image
Image

Mangler du en IT-leverandør i Dubai?

Vil du vide mere om kontoret i Dubai? Du kan spørge mig!