Dubai

Dubai har udviklet sig til et centrum for servicebaserede IT-brancher. Vores internationale kontor, finder du på 35. etage i én af Dubais fantastiske skyskrabere, kaldet Silver Tower. Fra kontoret har tre af vores RelateIT-medarbejdere udsigt til grønne oaser midt i det travle virksomhedsområde, Jumeirah Lake Towers. Dubaikollegaerne sender varme tanker til Danmark, og kollegaerne i Danmark sender misundelsesværdige tanker til teamet i Dubai, når vinden blæser og regnen daler.

På RelateITs Dubaikontor er der en fælles interesse for at lære nye teknologier og metoder, og den interesse deler de naturligvis med kollegaerne i Danmark. Faktisk kommunikerer vi meget på tværs af lokationerne, deler viden om f.eks. de nyeste teknologier, og når vi sparrer omkring best practice i projektløsning.

Til dagligt løser vi mange opgaver sammen - og selvom det primært foregår digitalt, får vi også set hinanden mindst et par gange om året, når Dubaiteamet kommer på besøg til fælles sociale arrangementer, samt når kollegaer fra Danmark kommer på besøg.

Aron Rohden, Regional Manager, fortæller om de interne relationer på Dubai kontoret

"Ingen af os deler nationalitet, vi følger med i forskellige sportsgrene og taler forskellige sprog – ud over vi alle kan tale engelsk, selvfølgelig – alligevel er medarbejderforholdet stærkt.”

Image

Fun fact om dubai kontoret

Fredagene i Dubai er altid noget mere afslappede end andre dage. Musikken er en smule højere og kantinen erstattes af byens mange spisemuligheder – nogle kalder det Reggae friday.

Vores adresse

JLT Cluster I, Silver Tower, 35. etage
P.O. Box 340844, Dubai, UAE

Vil du vide mere om kontoret i Dubai? Du kan spørge mig!