Managed Services


Vi klarer din IT-DRIFT

Managed Services er kort sagt en outsourcing af virksomhedens IT—aktiviteter. Det kan ofte være en stor fordel at outsource aktiviteter som overvågning og drift af cloud-abonnementer, servere, software og IT-sikkerhed, så du har en tryghed i, at det er specialister, der håndterer din virksomheds kritiske IT-infrastruktur.

 

Image

Managed service er et strategisk valg

IT-afdelinger rammes af mere data, flere snitflader og applikationer, der skal tale sammen og endnu større krav til sikkerhed. At benytte sig af managed services inden for ét eller flere IT-infrastruktur-områder er et strategisk valg, hvor du vælger, hvad din IT-afdeling klarer selv og hvor det giver mening at udlicitere opgaver til specialister.

du bestemmer graden af outsourcing

RelateIT håndterer rigtig mange virksomheders IT-infrastruktur og du vælger selv, hvor meget eller hvor lidt, du ønsker at outsource, når du indgår en aftale med os. På denne side kan du læse mere om vores forskellige Managed Services.

IT Service Management Desk

Med IT Service Management klarer RelateIT din IT-drift.  Vi opretter en IT-service-aftale, hvor du får vedligehold, support og monitorering af dine løsninger, så du er sikker på, at de altid performer optimalt og du kan fokusere på dine kerneområder.                                                                                                                                                                                                  Læs mere om IT Service Management Desk her
 

Endpoint Management

Endpoint Management orkestrerer udrulninger af opdateringer, apps og indstillinger på tværs af enheder, så vigtige data ikke går tabt.

Læs mere om Endpoint Management her

 

Overvågning

I en tid, hvor vi anvender flere og flere eksterne platforme og vores forretningskritiske data i højere grad afhænger af, at vores systemer opererer som de skal, og de integrationer vi har med andre systemer og platforme virker, er det altafgørende at have et system, der holder øje med, at alting forløber efter planen. Vi hjælper dig med at overvåge de systemer, du ønsker.

 

Infrastruktur Operations

Vil du gerne være sikker på, at din infrastruktur fungerer optimalt, at der tages den nødvendige backup samt at sikkerhedsbrister opdages? Så er en aftale om Infrastruktur Operations lige noget for dig.

Med infrastruktur Operations får du et månedligt helbredstjek på din infrastruktur. Kontakt RelateIT, hvis du vil høre mere om, hvordan en aftale kan sammensættes for din virksomhed.

 

Microsoft Defender by RIT 

Defender by RIT er RelateITs koncept for Endpoint Security og trussel/sårbarhedsstyring, som er baseret på Microsoft Defender. Vi udnytter de anbefalede baselines fra Microsoft og tilpasser disse til dine behov, så du altid kan føle dig tryg.

Læs mere om Defender by RIT her

 

Security Operations

Security Operations er din sikkerhed for, at dine data er beskyttet. Security Operations tager udgangspunkt i, at de sikkerhedsbrister som følger med både mennesker, processer og teknologi bliver håndteret centralt og at der opsættes rutiner for, hvordan man håndterer risici.

Læs mere om Security Operations her

 
Image
Image
Image
Image
Image

kontakt os

Er du i tvivl om, hvordan du udnytter teknologien til din fordel? Vi tilbyder dig en uforpligtende gennemgang af dit nuværende setup via Microsofts gennemtestede  Solution Assessment Program

Kontakt os her, hvis du er interesseret i at vide mere om dine muligheder.


sikkerhed

Overvågning af hele jeres IT-setup i Cloud for at opdage trusler, der kan føre til brist på sikkerheden.


færre omkostninger

Faste månedlige omkostninger og rådgivning om, hvordan I kan nedbringe omkostninger på jeres setup.


pålidelighed

Dedikerede driftsressourcer, der tager ansvar fra kælder til sky og udfører proaktive tiltag, der minimerer risikoen for nedbrud. 


performance

Overvågning og monitorering af jeres platforms samlede performance, der tilpasses efter spids- og lavbelastning. 

Ønsker du at vide mere om IT-infrastruktur?