Væksthuset

Lange, manuelle processer er fortid for Væksthuset

Væksthuset er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder med udsatte ledige. De har ni afdelinger rundt omkring i landet og over 150 medarbejdere. I samarbejde med jobcentre arrangerer de aktiveringsforløb og forskellige indsatser i kommuner landet over.

Med flere borgerforløb og sager i gang på samme tid stiller det uundgåeligt krav til overskuelige arbejdsprocesser og ikke mindst GDPR-sikret dataopbevaring. Det krævede et nyt ERP-system for Væksthuset, som kunne tilpasses deres behov. Valget faldt på Business Central Cloud med twoday RelateIT som partner.

"Ønsket har også længe været at få et system, der kunne lidt mere. Nu har vi noget, som faktisk kan hjælpe os med at lave projektprognoser samt opfølgninger og afrapportering til bestyrelsen. Det giver bestemt en øget værdi"

Jens Højlund, Administrerende Direktør, Væksthuset

- Når det kommer til et ERP-system, er det selvfølgelig vigtigt, at vi kan få et godt overblik over, hvor vi står økonomisk. Det har vi altid haft, men på en anden måde end vi har i dag. Det har været via forskellige systemer og en masse regneark, og det har krævet en del manuelt arbejde. Ønsket har også længe været at få et system, der kunne lidt mere. Nu har vi noget, som faktisk kan hjælpe os med at lave projektprognoser samt opfølgninger og afrapportering til bestyrelsen. Det giver bestemt en øget værdi, fortæller Jens Højlund, Administrerende Direktør i Væksthuset.

For Karina Wallstrøm, Administrative Assistant i Væksthuset, var det også vigtigt at få et system, som rent faktisk letter hverdagen:

- Det skal være brugervenligt og let at gå til. Man skal ikke have otte forskellige manualer liggende for at navigere rundt. Derudover var det vigtigt for os, at systemets størrelse passer til Væksthusets størrelse, så vi ikke sidder med et system, der er alt for avanceret i forhold til, hvad vi egentlig skal bruge. Hverdagen skal blive nemmere. Det må være det absolut vigtigste.

Valget på Business Central og twoday RelateIT

Væksthuset kom fra et ældre system, som de havde brugt i 16 år. Det var ganske enkelt tid til at sige farvel til manuelle opgaver og dobbeltarbejde, og byde velkommen til intuitive og skræddersyet løsninger.

- Vi var lidt på bar bund og kom fra et gammelt C5-system, og vi ville gerne væk fra de Excel ark og manuelle processer, som der var i C5. Vi tog fat i en ekstern konsulent, som skulle hjælpe os med at finde det rette system og den rette IT-partner. Ud fra vores behov og størrelse foreslog han hurtigt Business Central Cloud og sørgede faktisk også for udbudsrunden med tre forskellige partnere, fortæller Michael Silfwander, Administrationsleder i Væksthuset.

- Det var uden tvivl twoday RelateIT, som vi faldt mest for. De lagde op til personlig betjening, og der blev bare sagt mange af de rigtige ting. Det var vi alle enige om.

"Det var uden tvivl twoday RelateIT, som vi faldt mest for. De lagde op til personlig betjening, og der blev bare sagt mange af de rigtige ting. Det var vi alle enige om."

Michael Silfwander, Administrationsleder, Væksthuset

- Tillid betyder meget for mig i sådan et samarbejde, og jeg fik et rigtig godt indtryk af twoday RelateIT. Jeg havde en god fornemmelse i maven, og kemien var der bare. Der var sat et godt og professionelt hold, og vi følte os trygge i, at de var de rette til at hjælpe os videre, uddyber Jens Højlund, Administrerende Direktør i Væksthuset.

- twoday RelateIT knoklede med at få alt klar til tiden, og de gjorde sig meget umage med at lave de integrationer og tilpasninger, som ville gavne os mest. Der var generelt et rigtig godt samarbejde under implementeringsfasen, og de lyttede virkelig til vores behov. Vi har for eksempel en integration, som kan håndtere vores sager – altså vores borgerforløb. Så vi kan rigtig meget nu fra ét system – og så fungerer det bare fuldstændig upåklageligt, uddyber Karina Wallstrøm.

- twoday RelateIT viste, at de kan tage et standardsystem og skræddersy det til vores organisation. De forstod, hvilke udfordringer vi havde og kunne se, hvor vi ville lande. De har leveret en super løsning, afslutter Jens Højlund, Administrerende Direktør i Væksthuset.

Med Business Central Cloud har Væksthuset desuden sikret sig selv i forhold til opbevaring af følsomme data og aftaler. Det hele bliver opbevaret forsvarligt i skyen, og Væksthuset skal ikke bekymre sig om GDPR-compliance – det klarer Microsoft.

Lær mere om Business Central Cloud


Microsoft Dynamics 365 Business Central er en samlet løsning til administration af hele din virksomhed. Du finder alt det, du skal bruge til et ERP-system – og mere til. Fordelen ved Business Central er de mange udviklingsmuligheder, som gør, at du kan skræddersy et ERP-system, som passer perfekt til din virksomhed.


Lær mere om Business Central