Tommerup Heilskov

"Vores digitale fremtid er i skyen"

Hos Tommerup Heilskov var det ikke en svær beslutning, da ERP-systemet skulle skiftes ud. Løsningen var Business Central Cloud – og det har de ikke fortrudt.

Fleksibel, omstillingsparat og serviceminded. Det er nogle af grundværdierne hos Tommerup Heilskov. En virksomhed, der bevæger sig i en branche, som nok er fremmed for de fleste, men ganske nødvendig.

De producerer og leverer nemlig alt, hvad en bedemand har brug for. Og med en produktion på 120.000 kister årligt i Norden er de absolut markedsledende. Når de hos Tommerup Heilskov, hver dag handler med en branche, der på mange måder ikke kender morgendagens behov, stiller det store krav til agile arbejdsprocesser. Heriblandt et effektivt og velfungerende IT-system.

"At gå cloudvejen med Business Central er uden tvivl den vigtigste beslutning, vi har truffet i forhold til vores digitale fremtid."

Ulrich Hein Boe Nielsen, direktør, tommerup heilskov

- Vi er i en branche, hvor tolerancen er 0. Vores opgave er simpelthen at producere og levere til tiden, for leveringssikkerhed betyder alt i vores branche. I mange år har vi arbejdet med et IT-system, som var tungt og ufleksibelt. Og da vi fra koncernens side fik lov at skifte til et system efter eget valg, var det ikke et svært valg, fortæller Ulrich Hein Boe Nielsen, der er direktør i Tommerup Heilskov.

Virksomheden deltog på flere seminarer og blev her forberedt på forskellen på at være i skyen eller on-premise. Valget blev en cloudbaseret Business Central, og ønsket om en dansk leverandør blev opfyldt med valget af RelateIT som samarbejdspartner.

"Vi skal kunne arbejde alle steder fra"

- Verden forandrer sig lynhurtigt. Jeg kan huske en verden uden IT, og nu har ikke mindst corona vist vigtigheden af at kunne arbejde alle steder fra og have adgang til alt, selvom man sidder derhjemme. Det fungerede dårligt med vores tidligere system. Med Business Central kører det bare. Samtidig ved jeg, at der er god sikkerhed i forhold til GDPR, og at der bliver passet godt på vores data, fortæller Ulrich.

Med Business Central Cloud som fundament, er Tommerup Heilskov nu klar til at dykke ned i flere extensions til gavn for forretningen.

 - Forløbet frem til nu har givet virkelig stor værdi. Vi havde en række workshops med RelateIT, som havde til formål at blive klog på systemet, men samtidig også dykke ned i de utallige muligheder for tilpassede extensions, systemet rummer. Det, vi bruger nu er ’need to have’, fordi vi gik hurtigt i luften. Nu glæder vi os til i samarbejde med Relate IT at kigge ind i alle de omkringliggende produkter, der kan gøre vores processer endnu mere informative, overskuelige, gennemsigtige og brugbare og i det hele taget tilpasse systemet endnu mere til vores forretning.

Hos Tommerup Heilskov har de oplevet, at processen med implementering af Business Central har haft den positive gevinst, at også medarbejderne har engageret sig i at lære løsningen at kende og er kommet med inputs til tilpasninger.

- At gå cloudvejen med Business Central er uden tvivl den vigtigste beslutning, vi har truffet i forhold til vores digitale fremtid. Vi kan ikke starte den rejse oppefra, den skal bygges op fra bunden. Og netop Business Central danner den bund i vores digitale strategi, som skal hjælpe os med at række endnu længere ud i verden, afslutter Ulrich Hein Boe Nielsen.


Modtag vores e-bog

IT-eksperternes bedste grunde til at gå i skyen

I vores e-bog guider vi dig til en fremtid med Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud.

Flere og flere virksomheder flytter i skyen, og det er der gode grunde til. I denne e-bog har vi samlet vores bedste argumenter for at vælge Business Central Cloud.

download e-bogen her