Business Intelligence


HVAD ER GOD BUSINESS INTELLIGENCE?

God Business Intelligence er, når alle brugere får præsenteret deres information i det format, som passer til deres rolle og deres foretrukne måde at modtage informationerne på. 

For os handler Business Intelligence om at fjerne mavefornemmelserne og i stedet træffe beslutninger på et databaseret grundlag. Med udgangspunkt i din virksomhed, bygger vi lige præcis de rapporter og dashboards, der skaber størst værdi for jer. Det kan vi gøre, fordi vi kender jeres forretningssystem til bunds (NAV og Business Central), og fordi vi brænder for at skabe den rigtige løsning. Hos os får I aldrig standardrapporter, men løsninger der understøtter jeres forretningsmål, og som hjælper jer med at nå dem.

  • Vi leverer ambitiøse løsninger med udgangspunkt i jeres behov.
  • Vi er nysgerrige, udfordrer status quo og bringer jer foran.
  • Vi har respekt for jeres tid og leverer altid i faser. Ingen lange projekter - men løbende værdiskabelse.
  • Vi bringer smil & glæde med os, og sikrer at alle har det sjovt undervejs.

Læs om Microsoft Power BI her

Modtag vores e-bog

Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt.

download e-bogen her

sådan giver business intelligence værdi for virksomheder i din branche

BI til produktion

Med Business Intelligence til produktionsselskaber, får du blandt andet svar på:

  • Hvor mange ordrer, I leverer til tiden
  • Hvor lang tid den komplette produktion af én ordre fra indgang til levering tager
  • Hvor mange procent af jeres kapacitet, der er udnyttet

I produktionsvirksomheder er det essentielt med et godt overblik for at udnytte kapaciteten bedst muligt, samt at formå at levere ordrer effektivt og til tiden.

Nøgleordene er den rigtige information på det helt rigtige tidspunkt og til de rette folk. Her er det ikke nok med en opdatering 2 gange om dagen. Dataene skal helst være live og synliggjorte, på en måde, så alle kan følge med i produktionen og agere om nødvendigt. Med et dashboard vist på en skærm, koblet direkte til de primære datakilder i produktionen, kan effektiviteten følges løbende og justeringer foretages i god tid. Samtidig kan ledelsen følge med via PC eller mobil, og ændre strategien i takt med optimeringsmuligheder forekommer eller kundernes krav ændres.

Resultatet med en god BI løsning til produktion taler for sig selv: Tilfredse kunder, der naturligvis også er hele grundlaget for produktionen, og så selvfølgelig en effektiv styring, der sikrer at din virksomheds maskiner og medarbejdere bliver effektivt udnyttet med lavere omkostninger til følge.


Vi hjælper allerede disse kunder med Business Intelligence

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vil I have implementeret en god BI-løsning?