Business Intelligence


Hvad er god business intelligence? 

God Business Intelligence er, når alle brugere får præsenteret deres information i det format, som passer til deres rolle og deres foretrukne måde at modtage informationerne på. 

For os handler Business Intelligence om at fjerne mavefornemmelserne og i stedet træffe beslutninger på et databaseret grundlag.

Med udgangspunkt i din virksomhed, bygger vi lige præcis de rapporter og dashboards, der skaber størst værdi for dig. Det kan vi gøre, fordi vi kender dit forretningssystem til bunds (NAV og Business Central), og fordi vi brænder for at skabe den rigtige løsning. Hos os får du aldrig standardrapporter, men løsninger der understøtter din virksomheds forretningsmål.Image

Business Intelligence giver værdi for din branche


Modtag vores e-bog

Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt.

download e-bogen her

effektiv Business Intelligence til dine behov 

Uanset hvilken branche din virksomhed arbejder indenfor, er udgangspunktet for vores BI løsninger altid din virksomheds behov. Med de rette data, kan du træffe bedre beslutninger, hvilket ofte er et ønsket mål med Business Intelligence.

Om du ønsker at bringe data helt ud til den enkelte medarbejder, understøtte daglige beslutninger i finansafdelingen, gøre virksomheden datadreven eller at sikre evidensbaseret og visuel lækker rapportering til den øverste ledelse – så hjælper vi gerne dig og din virksomhed.

Vi sørger for at lære jeres forretningssystem at kende i detaljer, og ved præcis hvordan vi gør data tilgængelige på tværs af regnskaber, produkter, kunder og projekter. Og det behøver ikke være dyrt. Vi leverer altid vores løsninger i faser, som sikrer målbar værdi, før den næste fase igangsættes. Dette sikrer også at din organisation kan følge med.

Erfarne konsulenter giver dig den bedste løsning

Vores erfarne konsulenter stiller altid op med kyndig vejledning, så vi sikrer os, at din virksomhed anvender den løsning, der passer bedst til de udfordringer, I står overfor at løse. Vi tager ansvar for de løsninger, og vi garanterer dig, at du er i trygge hænder hos os.

Microsoft Power BI

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med Microsoft Power BI - markedets mest anerkendte Business Intelligence-løsning, der hurtigt og enkelt giver dig et indblik i din virksomhed via visualisering af jeres data. Løsningen er for dig, der har brug for at:

  • analysere data og kombinere datakilder
  • skabe overblik med rapporter
  • selv ønsker at kunne bygge rapporter
  • komme hurtigt i gang
  • ønsker en integreret løsning med dine andre Microsoft produkter

Læs mere Microsoft Power BI her 

 

Jet Global 

Vi er specialiseret i Jet Globals brede vifte af værktøjer til effektiv rapportering, budgettering og analyse. Værktøjerne i Jet Global fungerer som et tilføjelsesprogram til Excel, og er samtidig fuldt integreret til såvel Microsoft Dynamics 365 Business Central og NAV. Jet Global er for dig, der ønsker avanceret rapportering og analyse i Excel. 

Læs mere om Jet Global her

 

Kom Godt I Gang med Power BI

Vi har et uforpligtende tilbud til dig

Vores Godt I Gang tilbud er til dig, der gerne vil i gang med Power BI, men som på nuværende tidspunkt ikke har ressourcerne til en større skræddersyet løsning. Måske du bare gerne vil starte med ét forretningsområde og gøre dig kendt med Power BI først.

Med vores Godt I Gang tilbud kan du komme i gang til en fast lav pris og med en overskuelig tidshorisont. Løsningen vil herefter kunne udbygges i takt med jeres behov og ambitioner.

Læs om tilbuddet her
Image

Vi hjælper allerede disse kunder med Business Intelligence

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vil I have implementeret en effektiv BI-løsning?