Vores kompetencer

I twoday RelateIT dækker vores kompetencer alle versioner af Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central – lige fra den helt gamle NAV 3.56 version til den helt nye version Dynamics 365 Business Central. Desuden favner vores dygtige medarbejdere bredt over en lang række af forskellige kompetencer som for eksempel analyse, projektledelse og IT Infrastruktur. Dermed er du sikker på at få det mest optimale ud af systemet, når du vælger os som samarbejdspartner.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning

Hos twoday RelateIT er det de menneskelige relationer, der skaber den gode IT-løsning. Vi ser os selv som rådgivere frem for udviklere, og har stor respekt for dine individuelle behov.

Når vi indgår et samarbejde med dig, kan du være sikker på, at vi rådgiver dig til den bedste løsning. For dig. Ikke for os. Relationer er altafgørende for os, og derfor indgår vi altid i en dialog med dig om, hvordan vi kan tilføre værdi til projektet – eller om der måske er en anden og bedre løsning til dig.

Når alle parter har sagt ja til at fortsætte, vil vores ambitiøse medarbejdere med mange års erfaring og viden om den seneste teknologiske udvikling gå ombord i opgaven.

Den helt rigtige mængde projektledelse

Vi tilpasser mængden af projektledelse til hvert projekt og hos os møder du ikke mere end nødvendig projektledelse. I stedet for anvender vores konsulenter udvalgte elementer fra Microsofts SureStep metode. Dermed er du sikker på en ensrettet håndtering af projekterne, som ikke bliver kvalt i lange beslutningsprocesser afhængig af enkeltpersoner.

Med øje for slutresultatet er vi dermed en anderledes partner med en udpræget pragmatisk tilgang til opgaveløsning for alle vores kunder.

Support

Ved twoday RelateIT står du aldrig alene, hvis du møder bump på vejen. Du har adgang til vores supportportal og vores HelpDesk, hvor vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Vil du vide mere?