Kampagne fra Microsoft giver 40% rabat på Business Central Cloud

Ny kampagne fra Microsoft giver rabat på 40%, hvis du køber Microsoft Business Central Cloud for første gang.
Microsoft kalder kampagnen “Bridge to Cloud 2”

Hvad er Bridge to Cloud?

Bridge to Cloud-kampagnerne er Microsofts svar på en god, gammeldags rabataftale til dig, der ved, at du gerne vil opgradere til Business Central Cloud inden for en overskuelig periode.

Bridge to Cloud 2 ligner den tidligere kampagne, der sluttede 31/12-2022 men der er dog nogle væsentlige forskelle i forhold til den første kampagne.

Med Bridge to Cloud 2 får du bl.a.:

  • 40 % i rabat på den almindelige kommercielle listepris
  • 3 år til at sætte opgraderingen i gang
  • Mulighed for at benytte kampagnen så længe du har et aktivt abonnement på enten NAV, CRM, AX, XAL og C5!

Skal du gå i Cloud?

Der er ikke meget tvivl om, at fremtiden ligger i cloud, men vi forstår godt, at det kan være en stor beslutning at tage. Der er mange fordele ved at gå i cloud: Du får en fleksibel løsning, du nemt kan op- og nedskalere antallet af brugere, og du slipper for driften af hele din infrastruktur til Business Central. Du kan læse mere om Business Central Cloud her – der finder du også et link til en gratis e-bog, hvori vi har samlet vores bedste argumenter for at vælge Business Central Cloud.

 

Detaljer vedr. Bridge to Cloud 2:

Kampagnens varighed: Fra 1. februar 2023 - 31. december 2024. Perioden gælder i 3 år fra den dag, I indtræder. Licensen skal dog aktivt forlænges efter hver 12. måned i forhold til jeres indtrædelsesdato – den såkaldte BREP Anniversary date).

Bindingsperiode: 3 år. Det kan ikke opsiges eller forlænges ud over de 3 år.

Priser: Bridge to Cloud-kampagnen giver 40 % rabat på den almindelige kommercielle listepris. Licenserne er prisbekyttede, men også uopsigelige i 36 måneder.

Brugere: For at få adgang til ekstra gratis brugere, skal I købe CSP-licenser for mindst det dobbelte "annual EP Value", dvs. det dobbelte, I i dag betaler i BREP/ENhancement Plan. Efter endt kampagne-periode skal I betale for alle brugere, der er tildelt en navngiven person i jeres organisation. 

Vilkår for kampagnen: Kampagnen gælder kun for virksomheder som ikke tidligere har købt CSP subscriptions (online licenser) samt kun for virksomheder, der har købt et on-premise produkt før 1. september 2022. Den gælder imidlertid hele Dynamics on-premise familien, og du kan derfor godt komme fra f.eks. NAV, CRM, AX, XAL og C5 for at benytte dig af Bridge to Cloud 2.

Da licenserne bestilles på NCE-platformen, betyder det også at vilkår for ændring følger NCE-reglerne. Det vil sige, at I har 7 døgn til at foretage ændringer i antallet af købte licenser. Derefter er licenserne låst i 36 måneder. 

Kontakt os for mere information