Vil du være vores nye

NAV/BUSINESS CENTRAL DEVELOPER


Vi har brug for dig, der er en dygtig udvikler, og som er passioneret omkring NAV/Business Central ligesom os. Du ønsker at være med på den nyeste teknologi og har en naturlig interesse for den brede vifte af Microsofts produkter. Nogle kunder skal opgraderes, og andre har ikke haft Business Central før. Så har du med din professionelle tilgang mod på at bringe dine kreative evner i spil med fokus på høj kvalitet, så kan det være dig vi står og mangler på en af vores lokationer!

I takt med at flere af vores kunder ønsker at opgradere til nye løsninger eller blot at overgå til BC, oplever vi en efterspørgsel på vores samarbejde. Vi løser vores opgaver med respekt for kundens forretning, og opgaveløsningen sker i tæt dialog med kunden, hvor vi løbende forventningsafstemmer og følger op. I tæt samarbejde med vores dygtige konsulenter og projektteams på tværs af vores lokationer, bidrager du til at få løst større projekter – samtidig med at du bliver primær udvikler på mindre kunder.

Vi har brug for flere nye kolleger, og din arbejdsplads kan enten blive i Aalborg, Skanderborg, Odense eller København. Uanset hvilken lokation du bliver tilknyttet, så indgår du i et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af afdelingerne, og du vil i den forbindelse også komme rundt på de øvrige lokationer.

Dine hovedopgaver

 • Du kommer til at udvikle i NAV/BC versioner.
 • Du hjælper med at opgradere vores kunders løsninger.
 • Du udvikler, tester og dokumenterer efter ’Best Practice’.
 • Du estimerer egne opgaver og vedligeholder resttid.
 • Du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring.

Dig som person

Som person er du ambitiøs og tager ansvar, og du har sans for vigtigheden af detaljen og får afsluttet dine opgaver. Du er proaktiv og har forståelse for løbende at holde kunder og kollegaer opdateret, ligesom du selv er opsøgende og rækker ud, hvis du ikke kan løse tingene selv. Du formår at tilpasse dig kundens miljø, og gennem din servicerende tilgang gør du kunden tryg i både relationen og løsningen af opgaven. Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens, og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje.

Vores forventninger til dig

 • Minimum 5 års erfaring med NAV-udvikling i C/AL samt erfaring med udvikling i AL
 • En relevant uddannelse, såsom datamatiker eller tilsvarende viden igennem erfaring
 • Bredt kendskab til standardmodulerne og deres funktion i NAV/BC
 • Kendskab til LS Central addon er en fordel, men ikke et krav
 • Har udviklet til BC i VS.Code
 • Har arbejdet med integration til andre systemer f.eks. webshops
 • Har kendskab til SQL, SOAP og REST
 • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau.


Lokation

Aalborg, Kolding, Skanderborg, Odense eller København

Ansøgningsfrist

Løbende


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • udvikler Business Central NAV løsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant


Let’s succeed together


twoday RelateIT er et konsulenthus, der leverer ambitiøse Microsoft-løsninger med ERP i centrum og en produktsammensætning i hastig udvikling. Vi er 130 medarbejdere fordelt i Danmark og Dubai, og vi bidrager alle til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de samarbejder med os. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og sammen med vores kerneværdier Hjerte, Drivkraft og Tilpasning, sætter vi en ære i at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Vi er en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, og der er altid plads til et godt grin. Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads med frokostordning, sociale arrangementer, sportsklub m.m.


Læs mere om twoday RelateIT som arbejdsplads