Microsoft Power Platform


Skab Løsninger, der forbinder hele din forretning

Med Microsoft Power Platform skaber vi fleksible løsninger til dig baseret på indsigt, integration og automatisering.

Med en effektiv udnyttelse af Microsoft Power Platform kan du analysere data, bygge apps, automatisere processer og skabe virtuelle agenter, som forbinder din forretning og effektiviserer i alle led.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, så kontakt os, hvis du har en idé - så tager vi en snak om, hvordan den kan blive til virkelighed.


KONTAKT OS HER
Image

HVORFOR VÆLGE MICROSOFT POWER PLATFORM?

Microsoft Power Platform er er en enkel platform baseret på værktøjer, som næsten ikke kræver kode, så du hurtigt kan få udviklet løsninger, der effektiviserer din forretning - uanset om det drejer sig om apps eller automatisering af manuelle processer ved hjælp af kunstig intelligens. 

Èn af de store fordele er at værktøjerne er forbundne, så løsninger hurtigt kan udvikles og forbindes ved hjælp af såvel Microsofts cloudtjenester og et stort bibliotek af connectorer. Herudover kommer platformen med et væld af standardløsninger, integrerede formularer og dashboards, så vi hurtigt kan komme i gang med at skabe dén løsning eller app, du har behov for. 

Arbejd bedre sammen med en platform, der også gør det.

Sikkerheden er naturligvis høj, idet alle Microsoft Power Platform-værktøjer er baseret på Azure. Det betyder, at du arbejder med en platform, der både indeholder alle nødvendige certificeringer i forhold til sikkerhed og samtidig er skalerbar.  

Let's succeed together


Hos twoday RelateIT er vi specialister i at forbinde Microsofts løsninger, så du får det bedste resultat. Tag bare et kig på vores kunder og se eksempler på forskellige løsninger, vi har lavet i samarbejde med vores kunder. Du kan også læse mere om, hvordan Power Platformen og Business Central kan integreres, og bidrage med merværdi for din organisation.

 

Læs kundehistorier her

Vil du vide mere?

Image

Jesper Hansen

Product Director, Power