Atradius Flow

Få ro i maven, når din virksomhed sælger på kredit

twoday RelateIT har i samarbejde med Atradius, udviklet en løsning, der gør det lettere for din virksomhed at håndtere hele processen omkring kreditforsikring. Løsningen kaldes Atradius Flow – og er fuldt integreret med din Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. Det betyder, at alle de funktioner, din virksomhed har brug for i forbindelse med den daglige håndtering af kreditforsikring, er lige ved hånden – i det system, som dine medarbejdere allerede benytter sig af. Du får altså værdi af løsningen, der både understøtter og automatiserer de processer, der relaterer sig til din kreditforsikring.

Foruden at automatisere processer, effektiviseres dine medarbejderes arbejdsdag ved eksempelvis at gøre det lettere at:

  • Håndtere søgning og tildeling af kredit til dine kunder.
  • Indrapportere tab på fordringer ved eventuelle manglende betalinger fra kunder.
  • Oprette kunder ved hjælp af stamdata, som Atradius stiller til rådighed.

Med en kreditforsikring fra Atradius får du dækket eventuelle tab, hvis en af dine kunder går konkurs eller ikke er i stand til at betale sit udestående. Samtidig foretager Atradius Flow en automatisk kreditvurdering af din portefølje, hvilket sikrer overblik og mulighed for konsistent opfølgning på dine debitorer.

Integrationen giver dig dermed adgang til indgående viden om de globale markeder og den økonomiske situation, din virksomhed opererer indenfor, da den forbinder dit økonomisystem med Atradius' database.

Din virksomhed bliver bedre gearet til at modstå potentielle risici – og du vil samtidig opleve en langt højere grad af effektivitet med kreditforsikring og Atradius Flow.

Let at anvende og implementere

Vi har haft for øje at sikre en enkel implementeringen af løsningen. For de fleste virksomheder gælder det nemlig ofte, at man ønsker at holde udgifter til vedligeholdelse og tilpasninger nede. Derfor er Atradius Flow udviklet som en standardløsning, der hurtigt kan implementeres – og som ikke kræver tilpasninger for at skabe værdi. Som en ekstra bonus, er løsningen brugervenlig, da hele funktionaliteten foregår i det miljø, som dine medarbejdere i forvejen er vant til at arbejde i.

Løsningens helt klare styrke er automatiseringen, der både letter arbejdet for medarbejderen og sparer tid ved at fjerne den tunge manuelle proces, der hidtil har eksisteret når virksomheder skulle kreditforsikres. Løsningen sikrer altså, at de data som tilgår din virksomheds ERP-løsning, er valide.

Det vigtigste for os, er nemlig at du skal kunne agere og handle med ro i maven, velvidende at din virksomhed er ordentligt forsikret. Vi har derfor lavet ekstra tiltag i udviklingen af integrationen, så du er sikret en robust løsning, der bygger på en effektiv og korrekt dataudveksling.

Vil du gerne se, hvordan Atradius Flow fremtidssikrer din virksomhed?

Se videoen og få en kort præsentation til produktet – og hør direkte fra en vores kunder, Le Klint, hvordan løsningen bidrager til en højere effektivitet og ro i maven, når de handler med mange leverandører.


Det næste skridt på din virksomheds kreditforsikringsrejse

Er din virksomhed ikke kreditforsikret af Atradius på nuværende tidspunkt, kan du blot henvende dig til os. Vores dygtige konsulenter stiller op med nyttig viden og erfaring, så vi sammen sikrer os, at din virksomhed kommer succesfuldt i mål - både med installationen og implementeringen.

Vil du høre mere om Atradius Flow eller finde ud af om produktet er den rigtige løsning til lige nøjagtig din virksomhed, så står vi naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål.

Vil du vide mere?