DynamicWeb


DynamicWeb – din alt-i-en handelsplatform

DynamicWeb er førende leverandør af CMS, e-handel, PIM og marketing i én samlet, cloudbaseret suite med standardintegrationer til Microsoft Business Central. Det er en veludbygget løsning med mere 12.000 udviklede websites på bagen, og det betyder at du trygt kan vælge denne løsning.

Med DynamicWeb får du en brugervenlig løsning, som du nemt kan skalere op eller ned afhængigt af din virksomheds behov. Systemet er let at implementere og med en brugergrænseflade, der både er enkel og intuitiv kan alle i organisationen hurtigt blive sat ind i, hvordan det fungerer. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med at effektivisere din e-handel.

Image

4 gode grunde til, at du skal vælge DynamicWeb, når du tænker i hjemmeside og webshop

  • Du skal kun lære ét system at kende – og det er ovenikøbet intuitivt og brugervenligt.
  • Du kan administrere dine produktdata og din webshop i ét og samme system – det er nemt og bekvemt og tidsbesparende.
  • Du skal blot have bruge én integration fra DynamicWeb til din ERP-løsning (Business Central eller NAV).
  • Du kan meget hurtigt komme i gang og få en værdiskabende løsning for både dig og ikke mindst dine kunder.

En dynamicweb verdenDynamicWeb PIM

Med DynamicWeb PIM får du let et overblik over dine produktdata med intuitive dashboards. Du bestemmer helt selv, hvad du gerne vil se. Du kan f.eks. se et visuelt arbejdsflow, som indikerer hvor ”langt” et produkt er i databerigelsesprocessen.


DynamicWeb e-Commerce

Fleksibel og skalerbar e-Commerce platform, som du nemt kan integrere til Business Central. Platformen er værdiskabende for både B2B, B2C og D2C.


B2B Webshop i DynamicWeb

Fantastisk webshopløsning med forhandlerprofil, online produktkataloger og mulighed for B2B-login. Du opnår en unik interaktion med dine eksisterende kunder og giver anledning til en after market forretning på et helt andet niveau, end du har set det før.


DynamicWeb Swift

DynamicWeb Swift giver dig brugervenlige hjemmesideskabeloner, der er nemme at redigere i og tilpasse til netop dine behov. Skabelonerne indeholder alle de funktioner, du har brug for til at kunne skabe den perfekte webshop/hjemmeside, og de er endda mobile, responsive og skalerbare. Som prikken over i’et har de også indbygget SEO-værktøj til at optimere din side.

Vil du optimere dit after market salg?


Bliv inspireret fra et tidligere webinar og få gode idéer til, hvordan du kan digitalisere og effektivisere din aftter market forretning med DynamicWeb.

se optagelsen her

Vil du vide mere?


Image

Michael Skovsgaard
Commercial Manager