Webinar

Optimering og digitalisering af dit after market salg


Produktion Handel Digitalisering  Aftermarket sale


Skal du have rustet din organisation med en skarp eksekveringsplan til at højne dit after market sale som f.eks. salg af reservedele og andre suppleringssalg? Så bør du overveje at digitalisere dit after market tilbud.

Flere og flere B2B kunder forventer i dag online adgang til after salgs services. Det giver en god kundeoplevelse, og det er med til at øge din indtjening blandt eksisterende kunder, men også et konkurrenceparameter hos potentielle nye kunder.

Tilmeld dig vores webinar, hvor DynamicWeb og twoday RelateIT inspirerer dig til at tage skridtet mod en mere effektiv, konkurrencedygtig og succesrig after market forretning.

Du får en metode til, hvordan du strategisk øger værdien af dine after salg. Med andre ord afdækker webinaret de forskellige indsatser, som B2B virksomheder kan anvende for at øge fortjenesten hos deres eksisterende kunder og samtidig drive vækst i et stagnerende marked.

Dét kan du forvente at lære på webinaret:

 • Opdag de seneste trends og markedskrav inden for B2B after sales services. Lær, hvordan digitalisering kan hjælpe dig med at imødekomme dine kunders forventninger og øge deres tilfredshed. Forstå også de langsigtede fordele ved at investere i digitalisering og skabe en konkurrencefordel for din virksomhed.

 • Hvordan du kan implementere digitalisering i dit after market tilbud. Få input til, hvordan du skaber en skræddersyet digital after market løsning, der passer til dine unikke behov og mål.

 • Fordele ved at digitalisere dit after market tilbud
  Se, hvordan du opnår øget kundetilfredshed gennem en mere effektiv og tilgængelig online serviceoplevelse, som i sidste ende forbedrer din bundlinje.


WEbinaret er afholdt

Se optagelsen nedenforDel dette event


Dine oplægsholdere

Image

Michael Skovsgaard
Commercial Manager, twoday RelateIT


Image

Lars Holm Byg
Commercial Product Manager, DynamicWeb 

  Agenda

  • Introduktion
  • De seneste trends og markedssalg 
  • Fordele ved at digitalisere dit after market sale
  • Sådan digitaliserer du dit after market sale
  • Afrunding og spørgsmål

  Målgruppe

  Webinaret er for dig, der arbejder i en produktions- eller handelsvirksomhed, og som gerne vil se, hvordan du kan digitalisere dit after market tilbud.