Jet Global

Jet Globals værktøjer integrerer med din løsning i Microsoft Dynamics 365 Business Central eller NAV, og de er derfor nemme at implementere og komme i gang med.

EFFEKTIV TILGANG TIL RAPPORTERING, BUDGETTERING OG ANALYSE MED JET GLOBAL

Jet Global indeholder en bred vifte af muligheder for effektiv rapportering, budgettering og analyse. Værktøjerne i Jet Global fungerer som et tilføjelsesprogram til Excel, så hvis du allerede arbejder i Excel, vil du få stor gavn af de brugervenlige værktøjer. Værktøjer som kan være med til at øge produktiviteten, mindske tidsspild og styrke beslutningsprocessen.

Jet Globals produktkatalog indeholder flere forskellige værktøjer, som sammen giver dig den fulde Jet-oplevelse. Afhængig af hvad dine behov er, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Det kan være, at du mangler et hurtigt og tidsbesparende rapporteringsværktøj? Eller måske har du brug for et værktøj til at styrke budgetteringsprocessen og samle alle dine budgetter ét sted?

Nedenfor kan du læse om de tre Jet løsninger, vi tilbyder. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os – så guider vi dig meget gerne til den bedste løsning for dig og din virksomhed. 

Vores 3 Jet løsninger

Jet Reports

Jet Reports er et avanceret og fleksibelt rapporteringsværktøj til små og mellemstore virksomheder, der giver dig alle de virksomhedsdata, du har brug for. Med Jet Reports oplever du færre fejl og sparer både tid og penge.

Du slipper for manuelt at eksportere eller kopiere dine data til andre programmer – det hele kan nemlig findes i Excel. Jet Reports skaber altså forbindelse mellem dit ERP-system og Excel.

Med Jet Reports kan du dykke ned i lige præcis de data, som er interessante for dig. Vi hjælper dig gerne med at danne skræddersyede rapporter efter dine designkriterier, formler og format. Det er altså (næsten) kun fantasien, der sætter grænser, når du skal oprette nye rapporter.

Hvis du kobler Jet Hub til din Jet Reports, kan du hurtigt og nemt få adgang til realtidsrapporter via internettet eller din mobile enhed. På den måde kan du lettere træffe vigtige beslutninger – uanset hvor du er.

Hos twoday RelateIT er der ingen tvivl: Jet Reports er et af de bedste rapporteringsværktøjer til statiske rapporter.