Microsoft Teams

Microsoft Teams bidrager til effektivt samarbejde og kommunikation. Teams samler nemlig alt ét sted – møder, opkald, chat og Office 365 dokumenter i realtid.

Som navnet Teams antyder, er det en løsning, der kan gøre arbejdet i dit team endnu bedre, da alle er forbundet på en enkelt platform. Du kan kommunikere med dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere – og I kan skræddersy Teams til lige netop jeres virksomhed. Teams er altså meget mere end ”bare” en kommunikationsplatform. Det er lige så meget en samarbejdsplatform. Du kan nemlig binde alle dine programmer sammen i Teams ved hjælp af genveje til de programmer, du allerede bruger. Det kunne eksempelvis være Office 365, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Power BI, Salesforce, Trello, Sharepoint eller mange andre.

Du kan med andre ord, samle alt det som dit team har brug for, under én paraply.

Hos os betyder det, at vi kan holde møder, ringe til hinanden og samarbejde med kollegaer og kunder om dokumenter. Lige præcis som hvis vi sad sammen i et mødelokale.

Hvordan kan du bruge Microsoft Teams?

For dit salgsteam vil det betyde, at dine sælgere kan samarbejde om kundedata i Salesforce, holde tråd i salget med Power BI, uploade opdaterede salgspræsentationer, registrere kørsel til kunder i NAV og chatte med hinanden om det, der rører sig i teamet. Alt sammen i én gruppe, hvor alt er fuldt opdateret, overskueligt præsenteret i faner og tilgængeligt for alle i teamet.

I en anden afdeling kan medarbejderne vælge at anvende værktøjet til at holde styr på prioritering og fordeling af opgaver, deling af mødenotater, timeregistrering i NAV, salgsoverblik i Power BI, virtuelle high-fives og afdelingsmøder på videoopkald, så alle kan være med, selvom de måske ikke er til stede på samme kontor.

Hver medarbejder kan deltage i så mange teams, det skal være, og mulighederne for at personliggøre Teams til lige netop din virksomhed eller afdeling, er næsten uanede. Du bestemmer helt selv, hvilke applikationer, du vil have integreret, og der er mange at vælge i mellem. Med Microsoft Teams som din virksomheds samarbejdsplatform, får I alle fordelene ved teamwork – Teams støtter nemlig op om en samarbejdsbaseret kultur, så I kan åbne op for idéskabelse.

Vigtigst af alt, er der indbyggede egenskaber for sikkerhed. Du kan indbygge regler og standarder, som medarbejdere skal overholde og som er i overensstemmelse med din virksomheds sikkerhedsprocedurer. Samtidig er der indbyggede egenskaber for datasikkerhed, såsom datakryptering og multifaktorgodkendelse.

Lad twoday RelateIT hjælpe dig i gang

Rigtig mange af vores kunder har allerede Teams-licenser som en del af deres Office 365-pakke. Vi hjælper dig derfor meget gerne med at komme i gang med at bruge det, din virksomhed måske allerede har i sit abonnement.

Har du ikke Microsoft Teams i dit abonnement nu, giver vi gerne en kop kaffe og fortæller lidt mere om, hvorfor platformen er så god til at forbinde din virksomhed, jeres kunder og andre interessenter.

Vil du høre mere om mulighederne i Teams? Så kontakt en af vores medarbejdere herunder. Vi kender produktet til fingerspidserne og hjælper dig gerne!

Vil du vide mere?


 
 

Vil du vide mere?