Office 365 Backup

Sikkerhedskopier dine Office 365 data

Vil du sikre dig, at al din data i Office 365 bliver opbevaret trygt og godt i skyen, så du altid kan gendanne filer? Vi har løsningen, der giver dig ro i maven.

Microsoft sørger for, at Office 365 platformen er kørende, men du er selv ansvarlig for dine data. Derfor bør du altid sikkerhedskopiere dine filer i Office 365 – og det kan vi klare for dig

Vi tilbyder i samarbejde med Keepit en markedsledende løsning med over 20 års erfaring inden for sikkerhedskopiering af data i cloud. Løsningen giver blandt andet mulighed for genskabning af enkelte elementer – eksempelvis en bestemt mail eller fil på SharePoint/Teams/OneDrive – uden det påvirker resten af produktet

Image

Brugervenligt værktøj

Keepit er et brugervenligt værktøj, som gør sikkerhedskopiering nemt og simpelt.


Fuld sikkerhed

Som en af de stærkeste backup services i verden kan du være sikker på, at dine data bliver opbevaret trygt og godt.


Ubegrænset datamængde

Der er ingen grænser for, hvor meget data, du kan sikkerhedskopiere. Alt er inkluderet i dit månedlige abonnement.

Dine data placeres trygt

Som tredjeparts leverandør til sikkerhedskopiering af Office 365 placeres dine data uden for Microsofts datacentre. Løsningen monitorer og rapporterer på backup jobs og logger alle aktiviteter.

Dine data bliver gemt forsvarligt og følger moderne backup principper samtidig med, at løsningen er i fuld overensstemmelse med GDPR regler. Der er ligeledes ingen begrænsninger på datamængde eller ønsket opbevaringstid.

Vi klarer installationen af Keepit, så du hurtigst muligt kan sikre dine data. Du betaler blot et månedligt abonnement for hver bruger, og så kan du være sikker på, at dine data altid kan findes frem igen.

Vi sikrer jeres data i:

> OneDrive for Business
> Mail (Exchange Online)
> SharePoint Online
> Teams

Let's succeed togethertwoday RelateIT er en af landets største NAV/Business Central-partnere, som leverer ambitiøse ERP-løsninger til virksomheder med både nationale og internationale udviklingsbehov.

Vi leverer sparring og implementering af infrastruktur inden for IT-sikkerhed, back-up, overvågning, Office 365, Azure services og mere. Sammen sørger vi for, at jeres infrastruktur leverer op til nutidens krav for IT.

Vores erfarne medarbejdere har en bred vifte af kompetencer, og vi leverer også løsninger inden for Business Intelligence, Power Apps, Power Automate, LS Retail eller e-commerce.

 
Læs kundehistorier her

Vil du vide mere?

Image

Andreas Pedersen

Product Manager Infrastructure