Continia


FINANSLØSNINGER BYGGET IND I BUSINESS CENTRAL

Continia reducerer kompleksiteten i din finansafdeling gennem  finansløsninger, der er bygget ind i Microsoft Business Central. 

Mere end 15.000 Dynamics NAV / Business Central-løsninger på verdensplan benytter idag en eller flere Continia-løsninger til at automatisere administrative processer.

twoday RelateIT er specialiseret i at hjælpe finansafdelinger i gang med Continias mange løsninger, så vores kunder kan udnytte de digitale muligheder.

Image

Document Capture

Document Capture er en komplet løsning til at importere, registrere, godkende og arkivere købsfakturaer og kreditnotaer direkte i Business Central. Andre dokumenttyper håndteres på samme enkle måde og alt dette sker med minimal brugerinvolvering, så du sparer både tid og besvær med at skulle registrere indkomne fakturaer manuelt.  
Læs mere om Document Capture her

 

Expense Management

Med Expense Management får din finansafdeling et klart overblik over alle typer af indgående udgifter. Også medarbejdernes arbejdsprocesser med at indsende kvitteringer, kilometerberegning og diæter lettes med denne helt enkle løsning. Aldrig har det været nemmere at registrere og godkende forretningsrelaterede udgifter. 
Læs mere om Expense Management her 

 

Document Output

Med Document Output sikrer du dig en effektiv distribution af alle virksomhedens forretningsdokumenter. Du får det fulde overblik over afsendelse af alle dokumenter, hvad enten de er printede, e-mailede eller på anden måde elektroniske. Det hele er som alle de andre af Continias løsninger fuldt integreret i Business Central.
Læs mere om Document Output her
 

Payment Management

Payment Management er en komplet betalingsløsning, der håndterer alt omkring betaling til dine leverandører og afstemning af bankkonti efterfølgende - fuldt integreret i Business Central. Løsningen giver dig overblik, sparer tid og ikker mindst ekstra sikkerhed gennem hele betalingsprocessen. 
Læs mere om Payment Management her

 

Modtag vores e-bog

Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt.

download e-bogen her