Skræddersyede digitale løsninger


Hvorfor er skræddersyede DIGITALE løsninger en fordel for din virksomhed?

Kender du til udfordringerne med, at I har data i forskellige systemer i din forretning – og nogle er mere komplekse end andre? De skal opdateres og vedligeholdes manuelt, og det kræver tid og ressourcer.

Med en web-brugerflade på toppen af din Business Central og andre systemer, kan du kombinere det bedste fra to verdener, så dine data snakker sammen - og vi skræddersyer gerne en løsning, som passer til dine behov.

Du kan nemlig give dine kunder mulighed for at gøre meget mere selv med f.eks. kundeportaler, self-services og meget, meget mere - og du kan få din webshop og dit lager til at snakke helt samme sprog.

Når vi går til værks, arbejder vi ud fra en bestemt metode, som gør at du føler dig tryg igennem hele processern - også bagefter.


Image

Vores metode - føl dig tryg
Forstå

Hvad prøver vi at opnå og for hvem? 


Prototype & design

Du skal se, før der kodes.


Udvikling

Noget vi gør sammen, så I ved præcis, hvad der sker.


Test

Uden test - mange udfordringer.


Overlevering og uddannelse 

Vi klæder jeg på, så I kan hjælpe brugerne bedst muligt.


Drift, vedligehold & videreudvikling

Nogen skal gøre det - er det os, jer eller en anden?

Byg bro mellem dine platforme

I webverdenen opstår og defineres nye standarder og måder at udveksle data på hele tiden. Det betyder desværre rigtig mange forskellige udbydere og ældre produkter, som endnu ikke følger de samme standarder.

Hos twoday RelateIT har vi stor erfaring med at bygge små komponenter, der kan agere tolk imellem de forskellige systemer, og som ensretter sproget. På den måde bygger vi bro mellem platforme, som ellers ikke kan integreres.

Vi har også erfaring med at bygge og designe API’er til eksisterende systemer. API’erne gør det nemmere at integrere til andre platforme, og de giver eksterne udviklere mulighed for at trække relevante data.

 

Webapplikation

En webapplikation fungerer som en forlænget arm til din hjemmeside, og du kan endda udnytte dine data fra Business Central i brugervenlige webapplikationer. Mulighederne er mange, og du kan få skræddersyet en webapplikation ud fra dine slutbrugeres ønsker og behov.

Ved at lægge en webløsning på toppen af din Business Central, sørger webapplikationen for at klare arbejdet samtidig med, at Business Central bliver samlingspunktet for dine data. Du kan tilgå data via en browser på forskellige enheder som iPad, telefon eller pc, og du vælger helt selv hvilke data, der skal være tilgængelige i dem, baseret på jeres brugeres behov.

På den måde får din virksomhed en skræddersyet løsning, hvor du giver slutbrugeren præcis de funktioner, som de ønsker - og som giver mening for din forretning.

 

Webshop

Leder du efter en webshopløsning, der er nem at navigere i, og som spiller sammen med din ERP-løsning? Hvis du har Business Central kan vi stærkt anbefale at kigge nærmere på Shopify - for der er ikke noget bedre, en når data snakker sammen, og når dine arbejdsprocesser bliver enkle og ligetil.

Vi hjælper dig gerne i gang med din webshop, og du kan faktisk gøre rigtig meget af arbejdet selv.

Læs mere om Shopify, og kom i gang med din webshop.

 

Få et mobilt Sharepoint

I dag er verden mobil – mere end nogensinde før. Derfor har din virksomhed brug for et samlingspunkt, hvor I kan få nødvendig information, tilgå filer, planlægge og samarbejde med hinanden.

Det er præcis det SharePoint kan, og produktet blevet en del af den almindelige Office-licenspakke.

Ved twoday RelateIT specialiserer vi os i at skabe en SharePoint oplevelse, der passer til netop til dig. Vi bruger de nyeste teknologier, så vi sammen kan skabe en SharePoint-oplevelse, der både er moderne og brugervenlig. Du kan f.eks. få hjælp til godkendelsesflow, som gør arbejdsprocesserne nemmere og mere fleksible.

 

E-commerce, CMS, PIM og marketing i én cloudbaseret løsning

Skab en omni-channel B2B-, B2C- eller D2C-handelsoplevelse ved hjælp af DynamicWeb. Det er en enormt veludbygget løsning, der giver dig mange muligheder, hvor tingene går hånd i hånd. Du kan ændre din front-end, uden at det påvirker din back-end og omvendt – og dine data kan integreres direkte til din Business Central, så dine forretningsprocesser snakker sammen. Få en værdiskabende webshop, som åbner op for et hav af nye muligheder i din forretning.

 

Uanset problem - finder vi en løsning


Vi løser alt fra små til komplekse problemstillinger inden for webudvikling - og vi vil også gerne hjælpe dig!

Hvis du ikke har brug for en større, kompleks og skræddersyet løsning, så kan det være, at Microsoft Power Platformen er noget for dig. Her har du mulighed for at få testet nogle scenarier af på en hurtig og billig måde. Vil du vide mere, så kontakt os gerne.

Kontakt os

Vil du vide mere?


Web, Sharepoint, RelateIT, Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Michael Østergaard

Michael Skovsgaard

Commercial Manager