Webapplikationer


Hvorfor er webapplikationer en god investering for din forretning?

Har du brug for, at din hjemmeside kan mere end bare at vise indhold? Så er en webapplikation måske noget for dig.

Den giver nemlig dine brugere af hjemmesiden mulighed for at kunne udføre bestemte handlinger på forskellige enheder.

En webapplikation kan f.eks. være administration af brugere, bookingsystemer, selvbetjeningsløsninger, ruteplanlægning, salg af produkter eller indsigt i data indhentet fra eksterne systemer og meget mere. Det er faktisk svært at forestille sig, hvad der er muligt.

twoday RelateIT er specialister i at hjælpe med at afdække behov og finde frem til den bedste løsning for netop din virksomhed.

De største fordele ved en skræddersyet webapplikation

Simple og effektive processer: En webapplikation hjælper med at gøre processer meget mere simple og effektive. Det betyder, at du kan fjerne energien fra manuelle processer og bruge mere tid dér, hvor du høster frugt. Samtidig får slutbrugeren en meget bedre oplevelse.

Intuitiv brugerflade: Du får en intuitiv brugerflade målrettet din slutbruger, og det bliver nemt og overskueligt for din slutbruger at udføre den ønskede handling – om det er på en telefon, computer eller tablet.

Fleksibel løsning: Applikationerne afvikles direkte i browseren, og det betyder, at du nemt, sikkert og fleksibelt kan tilgå din forretning fra din computer, tablet eller smartphone.

Billig løsning, der er nem at vedligeholde og opdatere: En webapplikation er en billig løsning, da de typisk kræver lave opstartsomkostninger i forhold til native apps – og de kræver ikke løbende vedligeholdelse og opgraderinger. Derudover er det nemt at skalere, hvis du får behov for det.

Skalerbart og integrerbart: Det er nemt og ligetil at skalere din nye webapplikation, hvis der skulle opstå behov for det. Derudover er det nemt at integrere til andre systemer – også af ældre dato.

Sikkerhed: Web apps er typisk mere sikre end traditionelle software, da de er hosted og ligger i skyen – og vedligehold kan vi også tage os af hos twoday RelateIT.


samtale

Vi taler om dine specifikke ønsker og behov for en webapplikation.


Prototype og Design

Vi designer og laver en prototype ud fra dine specifikke ønsker og behov.


Implementering

Efter fokus på udvikling, design og tests er det tid til, at din applikation skal implementeres.


Kvalitetssikring og live

Vi tester og kvalitetssikrer – og så skal den live til dine brugere.

Ofte stillede Spørgsmål

Hvad er en webapplikation?

En webapplikation er en digital platform, som fungerer direkte i din browser - som en forlænget arm til din hjemmeside.

Hvad kan man bruge en webapplikation til?

En webapplikation giver dine brugere / kunder mulighed for f.eks. at bestille billetter, booke tider, anvende ruteplanlægning, anvende forskellige selvbetjeningsløsninger, købe produkter, m.m. Den kan også give dig indsigt i data, som er indhentet fra andre eksterne systemer.

Hvilke fordele er det ved at bruge en webapplikation?

En webapplikation er både sikker og fleksibel. Den giver dig mulighed for at drive forretning fra en hvilken som helst enhed som; computer, tablet eller smartphone, på en sikker måde. Den er også nem og billig at anvende i forhold til native apps – og du kan nemt koble data sammen, digitalisere manuelle processer og fjerne unødvendigt dobbeltarbejde.

Hvordan kommer jeg i gang med en webapplikation?

Hvis du gerne vil i gang med en webapplikation kan du kontakte twoday RelateIT, som har specialister, der kan hjælpe dig med en skræddersy din løsning.

Hvad koster en webapplikation?

Prisen på en webapplikation afhænger selvfølgelig af omfanget, men generelt er det billigere at anvende disse i forhold til native apps.

Har du brug for en webapplikation?


Vil du vide mere?

Image

Michael Skovsgaard

Commercial Manager