Hvad siger vores kunder om os?

Vores kunder er tilfredse, fordi vi ikke kun ser på IT, men på hele  forretningsprocesser. Nøglen til vores fælles succes ligger i de tætte relationer og samarbejdet mellem dig som kunde og den enkelte konsulent, I er i kontakt med. 

Læs hvad vores kunder siger om samarbejdet og de løsninger, vi har udviklet i fællesskab nedenfor.

Læs mere om Relateit som din partner her

Søstrene Grene

 

Enhver kundeoplevelse skal være ekstraordinær

Alle kender Søstrene Grene. Det unikke koncept med sjove shoppingoplevelser til helt flade priser har også bidt sig fast i udlandet. Søstrene Grene har over 240 butikker i flere lande med én til flere ugentlige leveringer til næsten alle butikker. Det kræver ikke kun sit IT-system – det fordrer også en meget dynamisk samarbejdsmetode med stor driftssikkerhed.

Søstrene Grene om deres løsning

GSV

Forbedret sikkerhedsmiljø med HSEQ management app

Hele HSEQ processen skulle konkretiseres, og kvalitetsniveauet skulle hæves. Ønsket var, at gøre det så nemt som muligt for den enkelte medarbejder at indrapportere observationer - og med deres nye HSEQ management app, kan GSV nu let måle på kontrete data og omsætte disse til strategiske beslutninger.

gsv om deres løsning
 

Væksthuset

Overskuelige arbejdsprocesser og GDPR-sikret dataopbevaring

Danske Advokater

Løsningen, der kan vokse med virksomheden

Tommerup Heilskov

 

"Vores digitale fremtid er i skyen"

Hos Tommerup Heilskov var det ikke en svær beslutning, da ERP-systemet skulle skiftes ud. Løsningen var Business Central Cloud – og det har de ikke fortrudt.

Fleksibel, omstillingsparat og serviceminded. Det er nogle af grundværdierne hos Tommerup Heilskov. En virksomhed, der bevæger sig i en branche, som nok er fremmed for de fleste, men ganske nødvendig.

Tommerup Heilskov om deres løsning

Carl Hassing A/S

"Hurtighed og tilgængelighed er altafgørende"

Soya Concept

Talent og knivskarp IT optimerer hele processen fra idé til glad forbruger

Løgismose Meyers

 

Smagen af god forretning

Det hele skal stadig smage godt og være udsøgt i forhold til markedet. Og på de indre linjer skal virksomhreden bakkes op af et enormt effektivt IT-system – eller forretningssystem. 

Restaurantdrift handler fx meget om, at IT-systemet skal underbygge medarbejdernes kreativitet og skaberkraft, og ikke bremse den.

Løgismose Meyers om deres løsning

Danhaus

Effektivt ERP-system sikrer kontrol over omkostninger og tidsforbrug

Mr kæden

Et komplet og moderne IT-system, der sparer meget tid

Et udpluk af vores 450 kunder

Hos RelateIT samarbejder vi med mere end 450 kunder. Det er vigtigt, at de løsninger vi skaber i samarbejde er designet til at gøre arbejdet i virksomheden bedre – og med et solidt IT-system i ryggen, gøre det muligt, at opnå en nemmere og effektiv hverdag for alle brugere.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image