Danhaus

”Det bedste ved RelateIT? De har hjertet med, i alt hvad de gør”

Konkurrencen er hård i byggebranchen. Vil man være med, hvor det er sjovest, er det vigtigt at projekt- og produktionsforløb styrer samme vej. Danhaus A/S i Esbjerg sælger over 300 huse om året alene i Tyskland. Til at holde styr på det hele og få mest muligt ud af succesen, har Danhaus A/S valgt RelateIT.

Vi havde tidligere en Concorde XAL løsning, men ledte efter en løsning og et samarbejde, der kunne noget mere. Folkene bag RelateIT bød ind med en NAV løsning. Med en tilgang til tingene, hvor det er tydeligt, at de virkelig brænder for sagen. Vi var vist deres første kunde i sin tid, men vi havde fuld tillid til dem og den rejse, de ville ud på med deres koncept og værdisæt omkring virksomheden, fortæller adm. direktør og medejer, Johannes Wøldike Schmidt fra Danhaus A/S, der producerer energieffektive familiehuse til både det danske og tyske marked.

“Noget af det jeg godt kan lide ved dem er, at når jeg beder om en bestemt løsning, så spørger de hvorfor, og præciserer både fordele og ulemper ved mere end én løsning – og hjælper os med at træffe det valg, der er bedst for os.”
Johannes Wøldike Schmidt, Adm. direktør og medejer, Danhaus A/S

RelateIT som partner

Vi har et meget tæt samarbejde med RelateIT. Faktisk fungerer de som min og ledelsesgruppens sparringspartner. Ikke kun på IT men på hele forretningsprocesser og i forhold til mange parametre i vores virksomhed. Noget af det jeg godt kan lide ved dem er, at når jeg beder om en bestemt løsning, så spørger de hvorfor. Og præciserer både fordele og ulemper ved mere end én løsning – og hjælper os med at træffe det valg, der er bedst for os. Jeg vil mene at RelateITs løsning til os har stor og vital betydning.

"Vi konkurrerer på både pris og kvalitet. Vi laver lækre moderne lavenergihuse til skarpe priser, og det kræver, at vi har et system, der bakker os op, og holder os helt spidse på omkostninger og tidsforbrug."

Johannes Wøldike Schmidt, Adm. direktør og medejer, Danhaus A/S

Den dækker hele økonomi-, projektstyrings- og produktionsstyringsområdet. RelateIT har desuden lavet en stor tilsvarende løsning for os på vores tyske hovedkontor i Nordtyskland. Og der er det i øvrigt en fordel, at RelateIT stiller op med konsulenter, der taler tysk. Vi konkurrerer på både pris og kvalitet. Vi laver lækre moderne lavenergihuse til skarpe priser, og det kræver, at vi har et system, der bakker os op, og holder os helt spidse på omkostninger og tidsforbrug.

Jeg kan godt sige, at netop RelateIT er med til at skabe merværdi for os, og netop understøtter det, som markedet honorerer os positivt for, mener Johannes Wøldike Schmidt.

Vil du vide mere?