Bliv klar til årets
Microsoft Business Central Fall release
2023

Efteråret nærmer sig, bladene falder til jorden – og det er tid til at skifte garderoben ud med varmere tøj og forberede os på den kommende tid. Det betyder også, at Microsofts Business Central Release wave 2 er på vej – og her er det også en idé at orientere dig i ”efterårets garderobe”, så du kan gå til efteråret og din forretning på bedste vis. 

Som du måske allerede ved, udgiver Microsoft to store releases om året. Én i april og én i oktober. Udover det, er der løbende små opdateringer, som konstant forbedrer din Business Central løsning. Vi vil gerne gøre dig lidt klogere på, hvad du skal være opmærksom på, og hvad releasen betyder for dig. 

Derfor skal du forberede dig på efterårets Microsoft Business Central release 

Det er en rigtig god idé at holde dig orienteret om, hvad der sker til de to store årlige udgivelser, for der er forbedringer og vigtig viden at hente for dig. 

Læs mere om, hvordan opgraderingen af Business Central foregår. Vær opmærksom, hvis du har extensions (tilpasninger) til din Business Central. Releasen kan nemlig have betydning for dine tilpasninger. Derfor anbefaler vi, at du ser nærmere på vores opgraderingsaftale og rækker ud til os, hvis du har brug for hjælp til at sørge for, at dine tilpasninger udviklet af os er kompatible med den nyeste version af Business Central. 

Brugervenlighed er endnu engang i fokus 

Microsoft har altid brugervenlighed i fokus, og med den nye release kan du blive endnu mere effektiv i dit arbejde. CoPilot er blandt andet blevet mere udviklet og kan derfor give din virksomhed endnu mere værdi. Du kan læse meget mere i detaljerne om de nye funktioner i releasen her.  

Den nye bogføringslov og Business Central 

Den nye bogføringslov stiller krav til dit bogføringssystem, og der er meget, du skal holde styr på – men det hjælper vi dig gerne med. Heldigvis forventes det, at Business Central Cloud bliver godkendt som standardsystem i den nye bogføringslov. Det offentliggør Erhvervsstyrelsen den 1. januar 2024.  

I releasen for oktober 2023 har Microsoft sikret,at der bliver tilføjet ny funktionalitet, som lever op til bogføringslovens krav. Hvis du har brug forhjælp til at finde og komme i gang med at bruge den nye funktionalitet, vil vi gerne hjælpe dig. 

Læs mere om bogføringsloven – og hvordan du konkret skal forholde dig til bogføringsloven. 

Bliv klogere på Business Central release wave 2 på kun 45 minutter 

For at hjælpe dig godt på vej til at få et overblik over den nye release, så kan du tilmelde dig vores altid velbesøgte Business Central release webinar, som denne gang foregår den 13. oktober 2023. Her bliver du meget klogere på årets sidste release på en pædagogisk og overskuelig måde – og der er naturligvis også plads til, at du kan stille spørgsmål til IT-eksperten, som ved alt om Business Central. 


TILMELD DIG BC RELEASE WEBINARET HER

Vil du vide mere om den nye bogføringslov?


Hvis du gerne vil blive endnu klogere på den nye bogføringslov og føle dig helt klar til, at den træder i kraft lige om lidt i 2024, så har du også mulighed for at tilmelde dig webinaret den 25. oktober, hvor vi dykker ned i bogføringsloven og gør dig køreklar! 


TILMELDINGEN ÅBNER SNART

Vil du vide mere?


Image

Rasmus Torpe
Product Director Business Central

Vil du vide mere?


Image

Rasmus Torpe
Product Director Business Central