Business Central Opgradering


Opgrader Business Central

Din Business Central bliver løbende opgraderet til de nyeste versioner (hvis du har Cloud) af Microsoft. Har du ikke Cloud kan vi hjælpe dig med en løbende opgradering.

Uanset hvad kan du ikke læne dig helt tilbage i stolen. Du er nemlig nødt til at have in mente, at dine apps, tilpasninger og integrationer også skal vedligeholdes og opgraderes. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med hos twoday RelateIT - og du kan slippe bekymringerne, så din ERP-løsning altid fungerer, som den skal.

Har du on-premise, bør du sørge for at opgradere din løsning

Kører du på en on-premise, hvor du har din Business Central på en server hjemme eller hos en hosting-udbyder, er det også vigtigt, at du opgraderer din løsning til den nyeste version. Det sker ikke helt af sig selv, men det kan vi hjælpe dig med hos twoday RelateIT. Når du er opgraderet til den nyeste version, får du glæde af de nye funktioner, som følger med. Du er opdateret på compliance – og din løsning snakker godt sammen med dine Power apps og Power BI.


Image
Image

Opgraderingscyklus fra Microsoft

I løbet af en opgraderingscyklus på et år frigiver Microsoft mindre opgraderinger hver måned og to store hvert halve år. De store opgraderinger ligger i henholdsvis april og oktober, hvor du blandt andet får adgang til nye features og forskellige rettelser, som hele tiden gør dit arbejde og din hverdag nemmere. Alt dette er til fordel for dig, så du har den nyeste og mest sikre version af Dynamics 365 Business Central.

Da add-ons, tilpasninger og extensions ligger udenfor BC og ikke er kodet i kernen, er det nemmere at opgradere end det var tidligere. Men der er en lille "bagside" af medaljen, for der kan opstå uoverensstemmelse med dine eksterne apps, tilpasninger og integrationer, hvis de ikke også er opdaterede. Det hele går hånd i hånd, så opgradering af Business Central Cloud sætter krav til opgradering af dine øvrige extensions, og vi kan hjælpe dig med dem, som vi har udviklet for dig.

Opgradering af Business Central giver dig sikkerhed

Kører du på den nyeste version af Business Central, sørger du for, at din sikkerhed omkring data er i top, så du undgår ubehagelige sikkerhedsrisici. Desværre er det noget, som mange virksomheder slækker på, men bliver man først ramt af IT-sikkerhedsnedbrud og ulovlig indtrængen, kan det have alvorlige konsekvenser for forretningen. Sikkerhed er derfor en én af de mange fordele, der er ved at opgradere til Business Central Cloud.

Derfor skal du sørge for at opgradere dine extensions

Det er vigtigt for dig, at du opgraderer dine tilpasninger for at driften og dine arbejdsprocesser kører gnidningsfrit på alle fronter. Det er dit eget ansvar at sørge for, at dine tilpasninger er up to date, og det sker altså ikke automatisk.

Her kan twoday RelateIT heldigvis hjælpe dig, hvis du tegner et extensionsabonnement. Du skal ikke gøre andet end fokusere på dit arbejde og smide bekymringerne over skulderen – og vi sørger for, at dine extensions, som er udviklet af twoday RelateIT, er up to date.

Læs mere her
Image

Vi sørger for, at dine extensions er opdateret
Månedligt statustjek

Vi tjekker status på dine extensions én gang om måneden


Løbende tilretning

Vi retter løbende til, så dine extensions er up to date


Tilpas Business Central

Vi sørger for, at dine tilpasninger passer til den nyeste version af BC


Tryghed og sikkerhed

Ingen bekymringer og din drift og sikkerhed er i top

Vidste du, at du kan leve op til mange krav i den nye bogføringslov, som træder i kraft i 2024, ved at bruge Continias produkter til din Business Central?