Undgå en sag som Socialstyrelsen  nyt modul til kreditorgodkendelse i Business Central  

Mange blev overrasket og undrede sig over, at det lykkedes en embedsmand med at overføre betydelige beløb til egen konto fra det offentlige system i Danmark tilbage i 2018. Sagen har samlet set haft store konsekvenser for den offentlige debat om sikkerhed, tillid og effektivitet i håndteringen af økonomiske transaktioner. 

Sådan kan du som kunde hos twoday RelateIT undgå uautoriserede økonomiske overførsler 

Vil du gerne undgå uautoriserede økonomiske overførsler? Vil du værne om sikkerheden i dine finansielle operationer og undgå fejl i bankoverførsler? Det er der vist ikke nogen, der kan sige nej til. 

Hos twoday RelateIT har vi udviklet et helt nyt modul til Microsoft Business Central, der er skræddersyet til at imødekomme disse behov og give vores kunder mulighed for at undgå at ende i en lignende sag som den Socialstyrelsen var ude for tilbage i 2018. 

Det nye modul giver dig tryghed og total kontrol over din økonomiske godkendelsesproces – og ved at integrere den til din løsning kan du på en nem og ikke mindst omkostningseffektiv måde styrke din sikkerhed, når det kommer til finansielle transaktioner og forebygge økonomisk kriminalitet. 

Du undgår altså unødvendige bekymringer om uautoriserede økonomiske transaktioner og fejl i bankoverførsler med det nye modul, som vi gerne vil hjælpe dig med at koble på din Business Central løsning. 

Læs mere kreditorgodkendelsesmodulet til Business Central – og tag gerne fat på din primære konsulent hos twoday RelateIT, hvis du vil vide mere. 

Hvordan får jeg fat i kreditorgodkendelsesmodulet til Business Central? 

Vi hjælper dig med at få koblet kreditorgodkendelsesmodulet til din løsning, men du skal være opmærksom på, at det nye modul er en extension til Microsoft Business Central og fungerer på en BC15 og nyere versioner. Har du ikke en af de nyere versioner, så kan vi også hjælpe dig med at få opgraderet din Microsoft Business Central. 


Læs mere om kreditorgodkendelsesmodulet