Business Central – det bedste ERP-system i 2023

Microsoft Dynamics 365 Business Central er netop blevet bedømt som det bedste overall ERP-system i 2023 af Forbes Advisor. Det er vi meget stolte af hos twoday RelateIT med Business Central som vores kerneprodukt.

Forbes Advisor er anerkendt som en upartisk og troværdig kilde, der er dedikeret til at give objektive bedømmelser og oplysninger til sine brugere på baggrund af produktdata, strategiske metoder og ekspertindsigter. På den måde kan du føle dig tryg i f.eks. at vælge et ERP-system som Business Central.

Forbes kårer Microsoft Dynamics 365 Business Central som det bedste overall ERP-system på grund af dets mange fordele og funktioner. Bedømmelsen tager udgangspunkt i faktorer som transparente priser, brugervenlighed, kompatibilitet med tredjepartsintegrationer, adgang til kundesupport og bedømmelser.

Du kan læse mere om, hvorfor Forbes Advisor valgte Microsoft Dynamics 365 Business Central som det bedste overall ERP-system lige her.

5 grunde til at vælge Business Central

Business Central er et af de mest udbredte ERP-systemer, og det er der flere grunde til. Hvis du ikke allerede har kendskab til det, så vil vi gerne give dig 5 gode grunde til, at Business Central skal være dit næste ERP-system.

  1. Farvel til opgraderingsprojekter
  2. Du kan nemt udvide din Business Central løsning
  3. Microsoft lytter til dig og holder øje
  4. Du får én løsning – i ét univers
  5. Cloudbaseret og fremtidssikret løsning

    Læs mere om fordelene her.

Har du brug for rådgivning til valg af ERP system? Vi vil gerne hjælpe dig og din virksomhed med den rette rådgivning. Du kan læse mere her.